هر اعتراضی داشتی میتونی به سازمان ملل متحد مراجعه کنی . بهتون گفتم بازی رو روی تنظیمات فست بزارید کند نباشه :dآقا فکر نمی کردم گیم پلی ورلد کاپ اینقدر مضخرف باشه. من رایمو پس می گیرم. من فیفا میخوام![]()
هر اعتراضی داشتی میتونی به سازمان ملل متحد مراجعه کنی . بهتون گفتم بازی رو روی تنظیمات فست بزارید کند نباشه :dآقا فکر نمی کردم گیم پلی ورلد کاپ اینقدر مضخرف باشه. من رایمو پس می گیرم. من فیفا میخوام![]()
محمد رضا من با تو افتادم
کلا من تا الان هرکاپی شرکت کردم دور اول با محمد رضا بودم :d
آقا الان بازی فیفا14 هستش یا ورلد کاپ؟؟ امروز دو دست ورلد کاپ زدم دوربین بازی خیلی رو اعصاب بود :d
من احساس میکنم تو نظرسنجی دست های پشت پرده باعث بالاتر رفتن ورلد کاپ شدن :d
من هنوز از کلیت نگذشتما 
محمد رضا من با تو افتادم
کلا من تا الان هرکاپی شرکت کردم دور اول با محمد رضا بودم :d
آقا الان بازی فیفا14 هستش یا ورلد کاپ؟؟ امروز دو دست ورلد کاپ زدم دوربین بازی خیلی رو اعصاب بود :d
من احساس میکنم تو نظرسنجی دست های پشت پرده باعث بالاتر رفتن ورلد کاپ شدن :d
یعنی بازوم!!!
منفجرت میکنم :d4 شنبه اید شما . در زمام حرف ها . بله هر روز 2 بازی که خز هم نشه :dهر روز دوبازی؟ یعنی بازی من و حامد میشه چندشنبه؟
شما فردا با $ connor $ بازی داری . تو پیام خصوصی بهش اطلاع دادم بازی انجام شد نتایج رو پ.خ کنید . قوانین اضافه شده به پست اول هم مطالعه بشهمن اگر بتونم خراب کاری نکنم و چیپ های شاهین رو مهار کنم، تمومه دیگه![]()

فردا درستش میکنم امیر محمد . غمت نباشه :dويرايش: الان جدول را با دقت ديدم متوجه اشتباهي شدم. امير جون من آيديم AMIR-M-CR7 ولي اشتباهي DarkWarrior2996 نوشته شده.
شما نگران راه های نفوظ خودت باش :dمن اگر بتونم خراب کاری نکنم و چیپ های شاهین رو مهار کنم، تمومه دیگه![]()
شما نگران راه های نفوظ خودت باش :d
بستمش رفت پی کارش.... :d
تک بازیه. کی میزبان باشه؟ برای من فرقی نداره.
فقط مثل امروز 8 دقیقه نذاری دهنمون صاف شه :d

D:
به تورم بخوری همچین میزنمت که دیگه دور بر فیفا نگردی :dآقا من اولین جاممه...رعایت کنید لطفا......