نیکان زیاد اسپم نده وگرنه از جام پرتت میکنم بیرون :dامیر جان با پرتغال یه بار منو 4-3 بردی حالا جو نگیرتت
نیکان زیاد اسپم نده وگرنه از جام پرتت میکنم بیرون :dامیر جان با پرتغال یه بار منو 4-3 بردی حالا جو نگیرتت
امیر جان با پرتغال یه بار منو 4-3 بردی حالا جو نگیرتت
امیر محمد گفتی کریس رو یجور ساختن که استارت بزنه رفته که رفته ! شورله رو یجور ساختن که توپ به پاش برسه گله من امروز 5 تا بازی کردم 15 تا گل با شورله زدم تو هر بازی 3 تا دقیقا 3 تا زدم باهاش برا همونه که کلا عشقه آلمانم :d سمت چپ گوتزه رو میزاری نوک حمله شورله چپ هم مولر . وسط هم کروس و ریوس و اوزیل . لامصب طوفانیه :dالبته تحريف تاريخ شد 5 بر 4 بردمت. ايشالله فردا هم مياي دوباره ميكنم تو پاچت:d
ولي جدا از شوخي كلا من تو آنلاينش كه آخرين بار دو ماه پيش بازيش كردم 5 بار قهرمان جهان شدم كه سه بارش با پرتغال بود و دو بارشم با آلمان. لامصب رونالدو را تو ورلد كاپ اصلا يجوري ساختن. يه استارت بزنه رفته كه رفته.
امیر محمد گفتی کریس رو یجور ساختن که استارت بزنه رفته که رفته ! شورله رو یجور ساختن که توپ به پاش برسه گله من امروز 5 تا بازی کردم 15 تا گل با شورله زدم تو هر بازی 3 تا دقیقا 3 تا زدم باهاش برا همونه که کلا عشقه آلمانم :d سمت چپ گوتزه رو میزاری نوک حمله شورله چپ هم مولر . وسط هم کروس و ریوس و اوزیل . لامصب طوفانیه :d
در ضمن بله حذفی هست . رفت برگشت نداره . مساوی شد میرید پنالتی . میخواستم 32 نفر بشیم گروهی هم بزاریم ولی نشد متاسفانه !
البته نيكان تحريف تاريخ شد. 5 بر 4 بردمت. ايشالله فردا هم مياي دوباره ميكنم تو پاچت:d
ولي جدا از شوخي كلا من تو آنلاينش كه آخرين بار دو ماه پيش بازيش كردم 5 بار قهرمان جهان شدم كه سه بارش با پرتغال بود و دو بارشم با آلمان. لامصب رونالدو را تو ورلد كاپ اصلا يجوري ساختن. يه استارت بزنه رفته كه رفته.
در راستاي ربط شدن به تاپيك هم ميگم بازي ها كلا تك حذفي هستش؟ يعني رفت و برگشت نداره؟
معین جان اسمتو وارد میکنم فقط فردا که اکانت ساختی اوکی شد بهم پی اس آیدی جدیدتو اطلاع بده !امیر جان منم هستم تیمم المان فقط تازگی بن شدم پی اس ایدی جدیدم فردا بهت میگم :d:d
داداش شما هم وارد شدی :bighug:آقا منم بنویس فقط اسم تیمم فردا اعلام مکنم ....HELL---CampNou
اسم تیمم هم تو پست قبلی نوشتم
اسم شما هم ثبت شد !ID: GhOgHnOoS_24
تیم: هلند