هر اعتراضی داشتی میتونی به سازمان ملل متحد مراجعه کنی . بهتون گفتم بازی رو روی تنظیمات فست بزارید کند نباشه :dآقا فکر نمی کردم گیم پلی ورلد کاپ اینقدر مضخرف باشه. من رایمو پس می گیرم. من فیفا میخوام
هر اعتراضی داشتی میتونی به سازمان ملل متحد مراجعه کنی . بهتون گفتم بازی رو روی تنظیمات فست بزارید کند نباشه :dآقا فکر نمی کردم گیم پلی ورلد کاپ اینقدر مضخرف باشه. من رایمو پس می گیرم. من فیفا میخوام
محمد رضا من با تو افتادم
کلا من تا الان هرکاپی شرکت کردم دور اول با محمد رضا بودم :d
آقا الان بازی فیفا14 هستش یا ورلد کاپ؟؟ امروز دو دست ورلد کاپ زدم دوربین بازی خیلی رو اعصاب بود :d
من احساس میکنم تو نظرسنجی دست های پشت پرده باعث بالاتر رفتن ورلد کاپ شدن :d
محمد رضا من با تو افتادم
کلا من تا الان هرکاپی شرکت کردم دور اول با محمد رضا بودم :d
آقا الان بازی فیفا14 هستش یا ورلد کاپ؟؟ امروز دو دست ورلد کاپ زدم دوربین بازی خیلی رو اعصاب بود :d
من احساس میکنم تو نظرسنجی دست های پشت پرده باعث بالاتر رفتن ورلد کاپ شدن :d
4 شنبه اید شما . در زمام حرف ها . بله هر روز 2 بازی که خز هم نشه :dهر روز دوبازی؟ یعنی بازی من و حامد میشه چندشنبه؟
شما فردا با $ connor $ بازی داری . تو پیام خصوصی بهش اطلاع دادم بازی انجام شد نتایج رو پ.خ کنید . قوانین اضافه شده به پست اول هم مطالعه بشهمن اگر بتونم خراب کاری نکنم و چیپ های شاهین رو مهار کنم، تمومه دیگه
فردا درستش میکنم امیر محمد . غمت نباشه :dويرايش: الان جدول را با دقت ديدم متوجه اشتباهي شدم. امير جون من آيديم AMIR-M-CR7 ولي اشتباهي DarkWarrior2996 نوشته شده.
شما نگران راه های نفوظ خودت باش :dمن اگر بتونم خراب کاری نکنم و چیپ های شاهین رو مهار کنم، تمومه دیگه
شما نگران راه های نفوظ خودت باش :d
بستمش رفت پی کارش.... :d
تک بازیه. کی میزبان باشه؟ برای من فرقی نداره.
فقط مثل امروز 8 دقیقه نذاری دهنمون صاف شه :d
به تورم بخوری همچین میزنمت که دیگه دور بر فیفا نگردی :dآقا من اولین جاممه...رعایت کنید لطفا......