امیر جان ID من رو اشتباه نوشتی. هنوز از تو پروفایلم ویرایشش نکردم. ID الانم اینه: DarkWarrior2996
بچه ها به World Cup رای بدید دیگه. این همه FIFA 14 بازی کردید، خسته نشدید؟ من که میدونم طعم رئال زیر زبونتون مزه کردهتو WD تیم ها خیلی بالانس تر هستند.
نیکان راست میگه دیگهآقا به World Cup رای بدید دیگههم گرافیک همه چیش عالیه
سرعت بازی هم اوکیه
فیفا یخورده سرعتش کمه حتی رو فست !
![]()
ناموساً رسمش نی، Then به ورد کاپ رای بدید![]()
من نمیزارم انتخاب شه .آقا نظرسنجی تا کی ادامه داره؟
من حاضرم سر کلیم شرط ببندم که فیفا۱۴ انتخاب میشه![]()
شما هم دخول کردید به کاپ :dمنم که گفتم ک هستم ها................ GERMANY
سلام چرا نشه ؟ شما که دیگه از رفیقای خوب مایی:d فقط تیم انتخابی با ایدی پی اس ان رو همین جا بده تا وارد کنم اسمتو . تو نظر سنجی شرکت کن به فیفا ورلد کاپ رای بده:dسلام امیر جان میشه اسم منو هم اضافه کنی؟؟؟
من که تیمم رونالدوه:d ...عزیز پرتقال میخوام....آیدیمم یه بار بهت دادم PERSION-KILLER هست....ولی خدایی من خود فیفا رو بیشتر دوس دارم!!!!!سلام چرا نشه ؟ شما که دیگه از رفیقای خوب مایی:d فقط تیم انتخابی با ایدی پی اس ان رو همین جا بده تا وارد کنم اسمتو . تو نظر سنجی شرکت کن به فیفا ورلد کاپ رای بده:d
فیفا سرعتش افتضاحهمن که تیمم رونالدوه:d ...عزیز پرتقال میخوام....آیدیمم یه بار بهت دادم PERSION-KILLER هست....ولی خدایی من خود فیفا رو بیشتر دوس دارم!!!!!![]()
خب عزیز شما هم وارد شدیددرود، منم هستم. به ورلد كاپ رأي دادم.
PSN id: TLOUhs
تيم: برزیل
کلیوتو دست کن بیار بیرون ببینم :dآقا نظرسنجی تا کی ادامه داره؟
من حاضرم سر کلیم شرط ببندم که فیفا۱۴ انتخاب میشه![]()
در حال آپدیتم :/پست اول رو وقت کردی آپدیت کن :d یجا نوشتی 32 نفر یه جا نوشتی 16 نفر.
ننوشتی که بازی بصورت رفت و برگشت انجام میشه.
در ضمن استاندارد 6 دقیقه هست و صحبتی از Online squad و Tactical Def نکردی. اینارو اضافه کن.
آقا فکر نمی کردم گیم پلی ورلد کاپ اینقدر مضخرف باشه. من رایمو پس می گیرم. من فیفا میخوام![]()
رفیقمون تحمل باخت سنگین رو نداره![]()
![]()
همیشه بار اول دستگرمی هستآها باخت 2-1 رو میگن سنگین :d
بعد احیاناً اولین بازیو عمه ی من 3-2 باخت :d
کلا گیم پلیش خیلی کنده.