اقا امین میگه من نمیام
میگن با نایس پاپ بازی میکنم بعد با شما
من فردا شب نیستم نمیرسم خب
یعنی الان میتونه و نمیاد؟اگه نه که خب پس فردا هم وقت هست تاشب که mhfifa هم پس فردا میرسه و بازیاشو انجام میده.
اقا امین میگه من نمیام
میگن با نایس پاپ بازی میکنم بعد با شما
من فردا شب نیستم نمیرسم خب
ان هستن فکر کنم چون پخ جوااب دادنیعنی الان میتونه و نمیاد؟اگه نه که خب پس فردا هم وقت هست تاشب که mhfifa هم پس فردا میرسه و بازیاشو انجام میده.
تا الان ۲ تا مسیج دادم جواب ندادی که بازی کنیمدوستان من هستم بیایید بازیهارو انجام بدیم
جزئه فرندهای من هستی محمودخان یا نه؟من ظهری یادم رفت چک کنمهم گروهی من ادد کنن چون ادد لیستشون پره شونصدتا دوست دارن یه جا واسه من خالی کنید
مهدي جان همون p3rsia_striker ادد كن كه شما هم بازيتون انجام بديدجزئه فرندهای من هستی محمودخان یا نه؟من ظهری یادم رفت چک کنم
راستی آیدیت
اینه p3rsia_striker
یا اینه RamtinNn
دومیه فکر کنم باشه تو لیستم
بازی من و دوست خوبم فراز هم انجام شد نتایج رو هم زد ایشون . فراز دیدی برا انتقام اومده بودم با چنگو دندون بازی میکردم اون بازی 2 تا اخراجی دادم تکلا از دسم در رفتن چون معولا تکلام خطا نمیشه دیدی چندتا تک به تک و با تکل در اوردمبازي من با persia_striker انجام شد رفت5-2 باختم بركشت 4-2 باختم
اره پرشیا رو ادد کن دادا صب ادد کردم زد فوله بعد یه مسیج دادم که ادد کنی گفتی هر وقت گفتی بزنیم ولی اول منو به عنوانه دوستت بپذیر اون آیدی پسوردشو یادم رفتجزئه فرندهای من هستی محمودخان یا نه؟من ظهری یادم رفت چک کنم
راستی آیدیت
اینه p3rsia_striker
یا اینه RamtinNn
دومیه فکر کنم باشه تو لیستم
آره میشه چون هنوز اون گروه هیچ بازی نکردن البته باید بینیم ادمین چه میگهاگه بخواین من میتونم جای kritoos بیام البته فقط یه پیشنهاد هستش الان همه رو سرم خراب نشیدا:d
اخه مسافرت بهم خورد
آره میشه چون هنوز اون گروه هیچ بازی نکردن البته باید بینیم ادمین چه میگه
ادمین حسن در صورتی که با هند بیاد راش بده ))