جام بعداز رمضان فیفا 13

اگه بخواین من میتونم جای kritoos بیام البته فقط یه پیشنهاد هستش الان همه رو سرم خراب نشیدا:d
اخه مسافرت بهم خورد:(
اره من کاملا موافقم از همین الان ۲تا باخت به من اضافه کنید :پی
من یه بازی با nicepop کردم که من میزبان بودم ۵ - ۰ بردم
بعد یه کاری پیش اومد باید میرفتم گفتم بمون اگه خواستی بری زنگ بزن که اومدم دیدم رفته نه زنگ زده نه مسیج داده بم

آره حسن جان بیا هممونو حذف کن.چه خوب که تو گروه من نیستی.
لطف کردی داداش
ایشالا بازیای خوبی از اب در بیاد
اگه 2 به بعد کسیتون هست بازیمونو بزنیم اگه نه که فردا 3 تا بازیمو میکنم پس حاضر باشین که فردا بازیهامونو انجام بدیم

wtf???????:-o
باز حسن اومد دو تا باخت 6 تایی بزنه ما رو
من الان با کریتوس ان بود ی بازی زدم که!4-1 بردم بازی دوم اینوایت دادم گفت کار دارم بعدا بزنیم
باو خوب حسن رو بزارید فینال دیگه چرا منو عذاب میدید
حسن قول میدم با هند بیای ببرمت!میگی نه بیا!

من الان با کریتوس ان بود ی بازی زدم که!4-1 بردم بازی دوم اینوایت دادم گفت کار دارم بعدا بزنیم

کریتوس بهم پ.خ داد که حذفش کنم.وقت نمیکنه بازی کنه.

اره من کاملا موافقم از همین الان ۲تا باخت به من اضافه کنید :پی
من یه بازی با nicepop کردم که من میزبان بودم ۵ - ۰ بردم
بعد یه کاری پیش اومد باید میرفتم گفتم بمون اگه خواستی بری زنگ بزن که اومدم دیدم رفته نه زنگ زده نه مسیج داده بم
دوست عزیز . پسر خوب. من تا دوازده بودم بعداشم خوابیدم. خوب من شاغلم باید صبح زود برم محل کارم نمیتونم تا صبح بیدار بمونم که!!!!!!! الان شرکتم غروب در خدمتم.

همین 10دقیقه پیش بازی کردیم
اره اما من PSID هام همه عمومین برا همین هر روز فقط شاید 1 بار بیاد که الان اومد منم خودتون که دیدید سریع رفتم چون احتمال بن شدن اکانت هم هست کلا من انصراف دادم و فقط این یه بازی دوستانه بود

- - -ویرایش - - -

من اصلا با شما همچین بازی نکردم به جز اینی که الان زدیم که بازی دوم من نگفتم کار دارم یه دقیقه رفتم پا کامپیتر بعد هم اومدم بعدم تازه فهمیدم شما دوباره INVT دادی که اومدم من که تو جدول انصراف دادم یه نگاهی بندازید راحت میفهمید

من اصلا با شما همچین بازی نکردم به جز اینی که الان زدیم که بازی دوم من نگفتم کار دارم یه دقیقه رفتم پا کامپیتر بعد هم اومدم بعدم تازه فهمیدم شما دوباره INVT دادی که اومدم من که تو جدول انصراف دادم یه نگاهی بندازید راحت میفهمید
من نمیدونستم انصراف دادید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or