جام بعداز رمضان فیفا 13

این اقا میلاد هم فکر کنم علاقه ای به شرکت تو جام ندارن نمیدونم برای چی ثبت نام کرده اند
الان دفعه ی دوم که ایشون انلاینن و من پیام میدم ولی جواب نمیدن همش دارن دلست اف اس بازی میکنند

سلام

بدلیل یه سری مسائل کلاً‌ از این به بعد در هیچ تورنومنتی شرکت نخواهم کرد . از این جام هم کناره گیری می کنم .
اما می توانید دوستانه در PSN بازی داشته باشیم بیشتر اوقات شبها آنلاینم ..
از استارتر محترم هم خواهش میکنم امتیازهای بنده را 3.0 به نفع دوستان همگروهی ام قرار بده .

یاعلی

اقا من یه پیشنهاد دارم
من میگم بیایم جام بذاریم
1- از هرکس یه مبلغی بگیریم مثلا 20-15 تومن ...این پول کلا بشه جایزه ( برای 3 نفر اول) نقدی باشه بهتره ( یکی بازی دوست داره یکی از کارت خوشش نمیاد و ...)
بعدشم کسی که پول بده مطمعنا بیشتر دلش میسوزه الان یکی از هم گروهی های ما هم نیست کلا
2- شماره تلفن نداد شرکتش ندید
3- زمان بازیها یک ساعت مشخص باشه و شب باشه که همه باشن
4- یه لیست سیاه تهیه بشه
5- کنار کاپ یه لیگ طولانی مدت هم بذاریم
6- قوانین رو صفت و سخت بگیریم و دوستی و ... لحاظ نکنیم
7- ابدا مهم نیست که یه عده نیان چون اینا دقیقا همینایی هستن که میان و ... تو جام (جز اون دوستانی که مشکل دارن و انصراف میدن)

اقا من یه پیشنهاد دارم
من میگم بیایم جام بذاریم
1- از هرکس یه مبلغی بگیریم مثلا 20-15 تومن ...این پول کلا بشه جایزه ( برای 3 نفر اول) نقدی باشه بهتره ( یکی بازی دوست داره یکی از کارت خوشش نمیاد و ...)
بعدشم کسی که پول بده مطمعنا بیشتر دلش میسوزه الان یکی از هم گروهی های ما هم نیست کلا
2- شماره تلفن نداد شرکتش ندید
3- زمان بازیها یک ساعت مشخص باشه و شب باشه که همه باشن
4- یه لیست سیاه تهیه بشه
5- کنار کاپ یه لیگ طولانی مدت هم بذاریم
6- قوانین رو صفت و سخت بگیریم و دوستی و ... لحاظ نکنیم
7- ابدا مهم نیست که یه عده نیان چون اینا دقیقا همینایی هستن که میان و ... تو جام (جز اون دوستانی که مشکل دارن و انصراف میدن)
من مخالم تو محیط دوستانه باشه بهتره همین الان مجانی طرف میبازه کلی مشکل پیش میاد چه برسه به پولی دیگه جنگ میشه لیگ هم تجربه نشون داده بیشتریا وسط جام ول میکنن بزارید دوستانه ومجانی باشه جنگ درست نکنید اومدیم یکم سرمون گرم بشه بزارید یه سرگرمی مجانی تو این مملکت داشته باشیم همه چی که پولی هست بسه دیگه

من مخالم تو محیط دوستانه باشه بهتره همین الان مجانی طرف میبازه کلی مشکل پیش میاد چه برسه به پولی دیگه جنگ میشه لیگ هم تجربه نشون داده بیشتریا وسط جام ول میکنن بزارید دوستانه ومجانی باشه جنگ درس نکنید

فراز جان جنگ رو قبول ندارم ... دلیل نداره اصلا به pm همچین ادمهایی ج داده بشه ... به خود منم وسط بازی فحش دادن ...البته منم از خجالتشون در اومدم
مطمعن باش یه برنامه ریزی درست باشه هیچ جنگی پیش نمیاد
انشالا خودم به زودی یه برنامه ریزی میکنم میزنم ( هر کس نظری داشت که کمک میکرد به بهتر شدن اون جام دریغ نکنه)
جام بی جایزه زیاد داریم تا اونجایی که بشه سعی میکنیم مبلغی باشه که اذیت نشه کسی اصلا هم اجباری نیست شرکت کردن... تمام پولی هم که جمع بشه میشه جایزه

آخرین ویرایش:
این اقا میلاد هم فکر کنم علاقه ای به شرکت تو جام ندارن نمیدونم برای چی ثبت نام کرده اند
الان دفعه ی دوم که ایشون انلاینن و من پیام میدم ولی جواب نمیدن همش دارن دلست اف اس بازی میکنند
بازی نمی کردم تو کامپیوتر کار داشتم اگه شما پیامک بزنی من سریع انلاین می شم

پولی بذارید که کسی نمیاد مسعود جان. حالا به غیر از اینکه کلا کسی نمیخواد پولی خرج کنه (حالا درست یا نادرست رو کار ندارم)، خیلیا میگن خب من که 80 درصد همون مرحله اول حذف میشم، دیگه چرا این پولمو دور بریزم؟ اینجا حالت فان داره و هرکی هم میدونه که میبازه ولی میاد با بچه ها حال کنه.
لیگ هم که دیگه حرفشو نزن! بعد یه هفته کسی نمیاد.
البته 6-7 نفر شاید پایه باشن برای این بازی ها ولی تعداد زیادی حاضر نمیشن متاسفانه.

سلام

بدلیل یه سری مسائل کلاً‌ از این به بعد در هیچ تورنومنتی شرکت نخواهم کرد . از این جام هم کناره گیری می کنم .
اما می توانید دوستانه در PSN بازی داشته باشیم بیشتر اوقات شبها آنلاینم ..
از استارتر محترم هم خواهش میکنم امتیازهای بنده را 3.0 به نفع دوستان همگروهی ام قرار بده .

یاعلی

رفیق نیمه راه شدی ؟؟؟ بدون تو صفایی نداره آخه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or