جام بعداز رمضان فیفا 13

من نمیتونم وصل شم این ارور رو میده این ارور چیه ؟
an error has occurred. ypu have been singed out of playstationRnetwork

برای منم بعضی موقع ها اینطوری میشه.کنسولو ری استارت کن.مودمتو خاموش روشن کن.از اینترنتته این مشکل.اگه نشد کنسولتو خاموش کن و 10 دقیقه دیگه دوباره روشنش کن.
جدول هم آپ شد

آخرین ویرایش:
من نمیتونم وصل شم این ارور رو میده این ارور چیه ؟
an error has occurred. ypu have been singed out of playstationRnetwork
ین ارور رو خودم اینطوری تقریبا برطرف کردم اما بعضی وقتا که بیشتر شباس این رو دوباره می ده اما وقتی چندبار سینگ این کنی درست می شه
اول گذینه media server cocnction رو برای همیشه ببند چون شاید به خاطر این باشه
DNS هات رو روی این تغیر بده
195.175.39.40
195.175.39.39
برای تغیر دی ان اس ها باید حالت رو کاستوم بزنی و تو قسمت DNS این ها رو وارد کنی
این راحل رو خودم انجام می دم و از قبل بهتر شده برام
2- این ها رو سیو کنید اما اگر باز هم نیومد کنسول رو برای 10 ثانیه خاموش کنید و روتر هم همینطور به احتمال زیاد هم که وافای هستید چون برای کابلی ها کم پیش میاد این مشکل.... حواستون باشه وقتی وایفای رو باز کردید وایفای به هیچ دستگاهی وصل نباشه و وقتی مودم به اینترنت وصل شد کنسول رو روشن کنید و وصل شید برای این گفتم به هیچ چیزی وصل نباشه چون کنسول وایفای رو قاطی می کنه امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

بازی که کلا 90 درصد مالکیت توپ دسته یکی باشه تو دفاع خیلی فوتبال زیباییست دیگه باید فاتحه رو خوند فقط حواستون باشه گل نخورید که تا دقیقه 90 دیگه توپ دستتون نمیرسه

اقا فرزاد اولا 90 درصد نبود و بازی اول 71 به 29 زیر فشار تو زمین شما بود و زیباترین فوتبالی بود که تا حالا انجام دادم
دوما وقتی من 2 تا زدم هنوز داشتید لایه های دفاعیتون زیاد میکردید به جای اینکه بیاید جلو همون بازی اولم نمیودم جلو گل نمیخوردم عزیز...دامادمون کنارم بود میگفت ااا تو چرا داری حمله میکنی؟ تا این حد بود فاجعه
گلتونم که دیدیم خورد به الت بازی کن من رفت تو گل ..
نه توقع دارید 2 تا بزنم بعد بریزم رو دروازه شما شما بزنی زیرش و بره تو گل؟
این بحث ها هم خوب نیست مالکیت هیچی شوت به دروازه چی؟ کرنر و تک به تک چی؟ایجاد موقعیت و تنوع بازی چی؟
شما میدادی رونالدو میاوردی گوشه 18 و دریبل کشویی و گل ... تمام فوتبالتون همین بود فقط همین
خوب نیست ادم مساوی میکنه احترام بذاره و میبازه کابل بکشه ... رو جنبتون کار کنید بازم میگم
سبک بازی هر کی به خودش مربوطه تیمی که گل میخوره باید بره توپ و بگیره
دیگه مشگل شماست که نمیتونی توپ بگیری کافیه از دفاع 20 لایتون کم کنید
;)

ین ارور رو خودم اینطوری تقریبا برطرف کردم اما بعضی وقتا که بیشتر شباس این رو دوباره می ده اما وقتی چندبار سینگ این کنی درست می شه
اول گذینه media server cocnction رو برای همیشه ببند چون شاید به خاطر این باشه
DNS هات رو روی این تغیر بده
195.175.39.40
195.175.39.39
برای تغیر دی ان اس ها باید حالت رو کاستوم بزنی و تو قسمت DNS این ها رو وارد کنی
این راحل رو خودم انجام می دم و از قبل بهتر شده برام
2- این ها رو سیو کنید اما اگر باز هم نیومد کنسول رو برای 10 ثانیه خاموش کنید و روتر هم همینطور به احتمال زیاد هم که وافای هستید چون برای کابلی ها کم پیش میاد این مشکل.... حواستون باشه وقتی وایفای رو باز کردید وایفای به هیچ دستگاهی وصل نباشه و وقتی مودم به اینترنت وصل شد کنسول رو روشن کنید و وصل شید برای این گفتم به هیچ چیزی وصل نباشه چون کنسول وایفای رو قاطی می کنه امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
مرسی او کی شد میای لیگ بزنیم ؟

اقا محسن خسته نباشی... ممنون بابت جام... من برای 2تا هم گروهیم درخواست فرستادم 2روزه حتی تایید نکردن...
چقدر باید قانونا صبر کرد؟
مشکلی ندارم از بابت بازی بحث احترامه ...
من و sayeh04 بازی کردیم
انشالا برای دوره بعد شماره موبایل و الزامی کن هر کی نداد شرکت نده

اقا فرزاد اولا 90 درصد نبود و بازی اول 71 به 29 زیر فشار تو زمین شما بود و زیباترین فوتبالی بود که تا حالا انجام دادم
دوما وقتی من 2 تا زدم هنوز داشتید لایه های دفاعیتون زیاد میکردید به جای اینکه بیاید جلو همون بازی اولم نمیودم جلو گل نمیخوردم عزیز...دامادمون کنارم بود میگفت ااا تو چرا داری حمله میکنی؟ تا این حد بود فاجعه
این بحث ها هم خوب نیست مالکیت هیچی شوت به دروازه چی؟ کرنر و تک به تک چی؟ایجاد موقعیت و تنوع بازی چی؟
شما میدادی رونالدو میاوردی گوشه 18 و دریبل کشویی و گل ... تمام فوتبالتون همین بود فقط همین
خوب نیست ادم مساوی میکنه احترام بذاره و میبازه کابل بکشه ... رو جنبتون کار کنید بازم میگم
;)
داداش من اصلا نمیگم شما چرا اینطوری بازی میکنی بازی اول که شما توجه کنی تعداد شوت ها و مالکیت هم 51 به 49 بود
بازی دوم شما دقیقه 25 گل دوم رو زدید دیگه توپ دستم نبود بعد من درحالت عادی attack بازی میکنم وقتی عقب باشم ultra attacking جلو هم باشم balance

- - -ویرایش - - -

;)
داداش من اصلا نمیگم شما چرا اینطوری بازی میکنی بازی اول که شما توجه کنی تعداد شوت ها و مالکیت هم 51 به 49 بود
بازی دوم شما دقیقه 25 گل دوم رو زدید دیگه توپ دستم نبود بعد من درحالت عادی attack بازی میکنم وقتی عقب باشم ultra attacking جلو هم باشم balance
من یه گل اونطوری بهتون زدم دوتا گلی که بازی قبل زدم چی؟بعد هم از کسایی که با من بازی کردن میتونی بپرسی من چطوری بازی میکنم

- - -ویرایش - -
balance

اشکالی نداره فرزاد جان مشکلی نیست تموم شد رفت موفق باشی مطمعنم میری بالا از این گروه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or