جام بعداز رمضان فیفا 13

FARAZREALMADRID 0-3 MASOUD_10
MASOUD_10 1-3 FARAZREALMADRID

- - -ویرایش - - -

قربانت دنی جان ... شما هم بازیتون خوبه
داش مسعود داره درو میکنه و میره جلو :دی
عاغا مصطفی کجاس دبیا بزنید بازیتونو
نتایج بازی مسعود و نگا کردم لامصب رحم نداره همش بالا 4 تا میزنه علاقه شدیدی به 6 تای داره :دی عاغا اگه خدای نکرده من اومدم بالا منو 6 تایی نکنی 2 تا بزن بعد هی پاس کاری کن :دی اونجوری دیگه 14 رو نمیگیرم :دی

FARAZREALMADRID 0-3 MASOUD_10
MASOUD_10 1-3 FARAZREALMADRID
مسعود جان کاش میومدی جلو از بازی لذت میبردیم چون جایزه که نمیدن برادر این سبکی که برگشت بازی کردی برلی جایزه ۱میلیونی ما اومدیم سرمون گرم بشه به هر حال تبریک
- - -ویرایش - - -

قربانت دنی جان ... شما هم بازیتون خوبه
مسعود جان کاش میومدی جلو از بازی لذت میبردیم چون جایزه که نمیدن برادر این سبکی که برگشت بازی کردی برای جایزه ۱میلیونی ما اومدیم سرمون گرم بشه به هر حال تبریک

مسعود جان کاش میومدی جلو از بازی لذت میبردیم چون جایزه که نمیدن برادر این سبکی که برگشت بازی کردی برای جایزه ۱میلیونی ما اومدیم سرمون گرم بشه به هر حال تبریک

دیگه فراز جان دست برگشت پینگتون به حدی بالا بود من فقط تصویر میدیدم ... مجبور بودم حتی دو گل اخرتون خودم پاس دادم زدید تو گل چون تصاویر رو درست نمیدیدم
پاسکاری تو دفاع یه سبکه ... چرا؟
چون بارها و بارها پیش اومده تیمی که 3 گل رفت میخوره برگشت کاملا هجومی بیاد ... اگه نمیاد حتما به گرفتن توپ علاقه ای نداره ... و وقتی شما اون سبک بازی کنید من دلیلی برای حمله کردن نمیبینم چون تیمم میاد جلو ضد حمله میخورم و میبازم :d
منم به شما خسته نباشید میگم و بقیه بچه ها
شما خیلی خوب بازی میکنید و اگه چند دقیقه زمان بیشتری بود 1 گل میزدید میومدید بالا ...
تازه بارونم بود نتم که ماشالا خیلی بد بود اذیت شدیم { نت خودم}

داش مسعود داره درو میکنه و میره جلو :دی
عاغا مصطفی کجاس دبیا بزنید بازیتونو
نتایج بازی مسعود و نگا کردم لامصب رحم نداره همش بالا 4 تا میزنه علاقه شدیدی به 6 تای داره :دی عاغا اگه خدای نکرده من اومدم بالا منو 6 تایی نکنی 2 تا بزن بعد هی پاس کاری کن :دی اونجوری دیگه 14 رو نمیگیرم :دی

نه بابا اقا محمود ما تعریف بازی شمارو زیاد شنیدیم من معمولیم ... به 6 که علاقه دارم شدید چون پرسپولیسیم :d
پاسکاری هم بستگی به شرایط بازی داره اگه پینگ بالا باشه من اصلا نمیتونم خوب بازی کنم در نتیجه نمیام جلو

آخرین ویرایش:
من منتظر امیرفیفا هستم،صبح بهش اس ام اس دادم گفته خبر می دم هنوزم خبر نداده!!!
الانم دوباره بهش اس ام اس دادم ج نمیده..حتما می خواد من آخر شب بازی کنم که نمی تونم :دی

آخرین ویرایش:
دیگه باس جریمه کنی استارتر جان :دی خیلی آوانس دادس :دس مصطفی هم میگه منتظر بوده پس بیاید نظراتو جمع کنید:دی

آقا یک کاری نکنید اون بنده خدا شاکی بشه..حیفه به خاطر اینکه ایشون نتونسته حذف بشه شاید حقش این نباشه..
به هر حال نظر مدیر محترمه.

ما یه بازی کردیم ولی بازی دوم ایشون رفتن
الا هم انلاین نیستن چیکار کنیم اون بازی که رفتن من بردم یا دوباره بریم؟؟؟؟؟؟؟؟

بازی اول من توی خونه حریف 2-0 بردم.
بازی دوم من نرفتم و دی سی شدم،دقیقه 60 1-1 بودیم..بعدش هم طول کشید تا دوباره آنلاین بشم..بهتون هم اس ام اس دادم گفتم بیا چهل دقیقه بزنیم ادامشو.حالا اگر میخوایید مشکلی نیست..شما برو بالا!اصن یه وضعی....

بازی اول من توی خونه حریف 2-0 بردم.
بازی دوم من نرفتم و دی سی شدم،دقیقه 60 1-1 بودیم..بعدش هم طول کشید تا دوباره آنلاین بشم..بهتون هم اس ام اس دادم گفتم بیا چهل دقیقه بزنیم ادامشو.حالا اگر میخوایید مشکلی نیست..شما برو بالا!اصن یه وضعی....
استارتر تعین کرده وضعیتو تو جدول هم مشخصه دیگه

استارتر تعین کرده وضعیتو تو جدول هم مشخصه دیگه
ندیده بودم.....
بازی من و مصطفی هم انجام شد میزبان مصطفی بازی 0 0 شد برگشت میزبان من فک کنم 3 0 یا 2 0 یادم رفت :دی تصحیح کن مصطفی :دی

بازی دوم رو 3-0 بردی!کشیدم جلو بدتر نتیجه سنگین شد!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or