جام بعداز رمضان فیفا 13

اقا یه سوال
این داداشمون باهوش داره زرنگ بازی در میاره
وقتی بازی رفت شروع شده و 10 مین گذشته با چلسی بود یهو قطع شد با مادرید اومد وسط بازی که نمیشه عوض کرد تیم و ...
میتونه بازی برگشت عوض کنه
اینجوری باشه منم هی کابل میکشم 10 تا تیم عوض میکنم
طبق قانون ایشون باید با چلسی بیاد بازی اول ولی میگه بازی نمیکنم پس رفت میشه 3-0 برگشت هر جا دوست دارن باشن
شماره من هست برای هماهنگی
من میزبان بودم و ایشون چلسی بود ... والا از دست این بچه زرنگا

Last edited by a moderator:
عاقا یعنی چی
اگه قرار باشه 3-0 باشه به نفع من میشه نه ایشون
من از صبح فرند ریکوئست دادم ایشون عصر اد کردن
بعدشم من صبح ان بودم
ظهر ان بودم
عصر ان بود
الانم ان شدم باز ایشون نبودند

بازی اول (چلسی(من) - رئال) : شما inv دادید منم اومدم تو تیم منیجمنت فهمیدم که costome بعد اومدم بیرون گفتم کاستومه ... من انلاین میخواستم شما هم گفتید منم کاستوم میخوام گفتید مشکله شماست
منم با شما راه اومدم کاستوم باشه گفتم دوباره انوایت بدید

بازی دوم(چلسی(من)-رئال) : داشتیم بازی میکردیم زیر دقیقه 10 بود که نوشت lost connection with host بعد نوشتم چی شد 3 دقیقه بعد هیچی نفرستادین من نوشتم دوباره اینوایت بدید تا دو دقیقه دیگه هیچی نفرستادین بعد دو دقیقه اینوایت دادین

بازی سوم (رئال-رئال): زیر 10 دقیقه بود که نوشت lost connection with host گفتم چی شد که این جوابو دادین

هر دو دفعه اخر زیر 10 دقیقه گذشته بود(و شما از بازی امدین بیرون)
خودتون هم به من اس ام اس دادین زیر 5 دقیقه بود .
طبق قانون زیر 5 دقیقه بوده .
تیمم را میتوانم عوض کنم .
الان شمایین که نمیاین بازی کنین .
پس رفت میشه 3-0 به نفع من.
بیایید بازی را انجام دهیم زودتر تموم شه بره منتظرم.
بحث را هم دیگر کش ندیم. اتفاقی هم نیفتاده فوقش یا من حذف میشم یا شما
ببخشید که زیاد شد

من از 9 تا الان منتظرم تا حالا میتونستیم 6 بار بازی کنیم والا به خدا
خسته شدم میرم میخوابم

شبتون به خیر.

Last edited by a moderator:
استارتر دقت کنه واسه جامهای بعدی چه کسایی رو شرکت بده اینجوری این مشکلات پیش نمیاد فقط چند نفر میشه باهم بازی کنن اون جام خیلی خوب برگذار میشه مثل جام هایی که اونور برگذار شد بین بچه هایی بود که چند بار شرکت کرده بودن و با هم صمیمی شده بودن دیگه
من و حذف نکنید :)
)
نمیدونم چه اصراری که بچه ها حتما باس برنده باشن تا راضی باشن بابا میخواید خوش بگذرونید یا نه من خودم چند بار با دوستم فراز بازی کردم و بردمش ولی تو جام 3 بار بهش خوردم و باخت و حذف شدم و انقد حال کردم که حذف شدم :دی

دوستان ما این جامو راه انداختیم که دور هم جمع باشیمو دوستانه بازی کنیم.جناب tizhoosh با هر تیمی که بازیرو شروع میکنید باید با همون تیم بازیو به پایان برسونید.حالا 2 دقیقه گذشته باشه یا 60 دقیقه.دوباره از اول با همون تیما باهم بازی کنید خواهشا.توی جمع دوستانه ای مثل اینجا زشته از اینجور حرفا باشه.

- - -ویرایش - - -

استارتر دقت کنه واسه جامهای بعدی چه کسایی رو شرکت بده اینجوری این مشکلات پیش نمیاد فقط چند نفر میشه باهم بازی کنن اون جام خیلی خوب برگذار میشه مثل جام هایی که اونور برگذار شد بین بچه هایی بود که چند بار شرکت کرده بودن و با هم صمیمی شده بودن دیگه
)
نمیدونم چه اصراری که بچه ها حتما باس برنده باشن تا راضی باشن بابا میخواید خوش بگذرونید یا نه من خودم چند بار با دوستم فراز بازی کردم و بردمش ولی تو جام 3 بار بهش خوردم و باخت و حذف شدم و انقد حال کردم که حذف شدم :دی

به این کاری که من کردم میگن بی تجربگی.

)
درسته محمود جان ولی همه مثل ماها فکر نمیکنن امیدوارم جام بعد کسایی باشن که با انضباط بودن تو جامهای قبل و مثل خودمون برای سرگرمی بازی کنن و دوستی امیدوارم

آخرین ویرایش:
من تازه الان متوجه شدم.مسعود جان شما بد متوجه شدی.
مشخصات اینوایتی که میفرستید باید آنلاین باشه نه کاستوم.اون کاستوم فورمیشنی که آزاده توی team management هستش.
یا اینکه من نفهمیدم که ایشون کدومو میگه؟

بچه ها دیگه بحث رو ادامه ندید هر جام یه استارتر داره وقتی یه مشکل پیش بیاد ایشون باید بگه چیکار باید کرد
حالا بنید بعد بازیتون خودتون به این کاراتون میخندید همیشه همینجوره یکم هیجان میره بالا ولی دیگه ادامش ندین دوستان ;)

دوستان ازتون خواهش میکنم.یه سو تفاهم بود که رفع شد.مسعود نمیدونست که باید اینوایت انلاین بده و رضا هم نمیدونست که نمیتونه تیمو عوض کنه.همین.دیگه این بحثارو نداره که به همدیگه توهین میکنید.خواهشا دوباره با اینوایت انلاین و تیم چلسی بازیرو شروع کنید.
منم همینو گفتم امشب با هم بازی می کنیم یا ایشون می بره یا من که به احتمال زیاد ایشون
از همگی هم معذرت می خوام

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز مراقب لحن پستایی که میدید باشید تا یه وقت شرمنده تون نشیم !
یه سری پست پاک شد و یه سری هم ویرایش ، لطف کنید طبق قوانین عمل کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or