بازی من و دوست خوبم amirarsenal انجام شد در مجموع صعود کردم
چند چند؟
بازی من و دوست خوبم amirarsenal انجام شد در مجموع صعود کردم
استارتر دقت کنه واسه جامهای بعدی چه کسایی رو شرکت بده اینجوری این مشکلات پیش نمیاد فقط چند نفر میشه باهم بازی کنن اون جام خیلی خوب برگذار میشه مثل جام هایی که اونور برگذار شد بین بچه هایی بود که چند بار شرکت کرده بودن و با هم صمیمی شده بودن دیگه
نمیدونم چه اصراری که بچه ها حتما باس برنده باشن تا راضی باشن بابا میخواید خوش بگذرونید یا نه من خودم چند بار با دوستم فراز بازی کردم و بردمش ولی تو جام 3 بار بهش خوردم و باخت و حذف شدم و انقد حال کردم که حذف شدممن و حذف نکنید
)
درسته محمود جان ولی همه مثل ماها فکر نمیکنن امیدوارم جام بعد کسایی باشن که با انضباط بودن تو جامهای قبل و مثل خودمون برای سرگرمی بازی کنن و دوستی امیدوارماستارتر دقت کنه واسه جامهای بعدی چه کسایی رو شرکت بده اینجوری این مشکلات پیش نمیاد فقط چند نفر میشه باهم بازی کنن اون جام خیلی خوب برگذار میشه مثل جام هایی که اونور برگذار شد بین بچه هایی بود که چند بار شرکت کرده بودن و با هم صمیمی شده بودن دیگه
نمیدونم چه اصراری که بچه ها حتما باس برنده باشن تا راضی باشن بابا میخواید خوش بگذرونید یا نه من خودم چند بار با دوستم فراز بازی کردم و بردمش ولی تو جام 3 بار بهش خوردم و باخت و حذف شدم و انقد حال کردم که حذف شدممن و حذف نکنید
)
منم همینو گفتم امشب با هم بازی می کنیم یا ایشون می بره یا من که به احتمال زیاد ایشوندوستان ازتون خواهش میکنم.یه سو تفاهم بود که رفع شد.مسعود نمیدونست که باید اینوایت انلاین بده و رضا هم نمیدونست که نمیتونه تیمو عوض کنه.همین.دیگه این بحثارو نداره که به همدیگه توهین میکنید.خواهشا دوباره با اینوایت انلاین و تیم چلسی بازیرو شروع کنید.