Red20Devils
کاربر سایت
این همه خوشحال شدی خوردی به من دوبارهایول منم صعود کردم
به شدت منتظریم
اقا نیم ساعت رد شد هنوز چند دقیقه نشده؟دی
این همه خوشحال شدی خوردی به من دوبارهایول منم صعود کردم
به شدت منتظریم
اقا نیم ساعت رد شد هنوز چند دقیقه نشده؟دی
صبح بخیر.................سلام به همه دوستان
همونور که قبلا گفته بودم الان برگشتم از مسافرت،دوستان همگروهی بیان که تا شب 6 تا بازی رو بزنیم
ممنون
اوه شیتاین همه خوشحال شدی خوردی به من دوباره
صبح بخیر.................
عزیز میدونم ناراحت شدی.ولی خب من روز شنبه که گروهبندیو انجام دادم گفتم که تا روز سه شنبه ظهر وقته که شب هم بازیای حذفی شروع میشه.گفته بودم که اگه در چند روز اینده کاری دارید که نمیتونید بازی کنید ثبت نام نکنید.هنوزم توی پست اول هستش.بعد شما یکشنبه میگی که من مسافرتم تا سه شنبه نیستم و ضهر میرسم تا شب تموم میکنم.صبر کردم نیومدی.منم جدول بازیای حذفیو درست کردم و خودمم بازیامو انجام دادم (ساعت هشت و ربع شب )بعد اومدی و میگی شماره های همگروهیارو بده.یه نفرشونم انلاین بود چون بامن داشت بازی حذفیشو انجام میداد.ایشا... جامای بعدی.اولا یه توصیه برادرانه این که در مورد مساله ای که اطلاع نداری اظهار نظر نکن
ثانیا من خودم خیلی به نظم بازی ها در جامهایی که شرکت کردم حساس بوده و هستم همونطور که در جام قبلی (خلیج فارس) با این که همه دوستان حریفم رو با اختلاف زده بودم و به مرحله بالا رسیده بودم چون فکر میکردم نظم بازی ها به هم بخوره انصراف دادم
ثالثا من همون جمعه به مدیر جام گفتم که مسافرت هستم و سه شنبه میرسم و بازیهامو میکنم.از فرودگاه هم که اومدم یه ضرب اومدم پای سیستم. هدف جام نیست و همین جمع دوستانست ولی تعجب میکنم از مدیر بازی ها که سر حرف خودش هم نموند و در کمال تعجب گفت حریفات حاضر نشدن باهات بازی کنن با این که همشون هم آنلاین بودن...
دانیال درد و بلات بخوره تو سره دشمنانت میام عزیز رو چشممیا علی دوباره باید ۷۲ ساعت نان استاپ انلاین باشیم که مهدی انلاین بشه
دلخور ؟ متنفر ؟ من ؟ از ؟ تو ؟ برو بچه برو مهدی )))))) دیوونه این چه حرفیه که تو میزنی داداش ؟دانیال درد و بلات بخوره تو سره دشمنانت میام عزیز رو چشمم
بدشانسی توئه از هرکی دلخور و متنفری بازم میخوری به همون:d