جام بعداز رمضان فیفا 13

آقا علی جان نمیاد اس هم میدم جوواب نمیده منم صبح دو ساعت ان بودم نیومد دیشب هم نیومد

تا امشب بیشتر وقت نیست.اگه کسی بازیاشو انجام داد که داد اگه هم نداد خب حذف شده دیگه.ولی از جام بعد تحت هیچ شرایطی این افرادو نباید توی جام راه داد

نه چون میخوام قرعه کشی کنم.
دادا این بنظرت یکم مسخره نیست؟
الان فرقی بین یکی که تلاش میکنه تو گروهش اول میشه، با کسی که کمتر تلاش کرده و دوم شده با این وضعیت نیست
حداقل تیمهای اول هر گروه رو با هم ننداز
این جوری تیمهای قوی زودتر حذف میشن و جذابیت جام میاد پایین

دادا این بنظرت یکم مسخره نیست؟
الان فرقی بین یکی که تلاش میکنه تو گروهش اول میشه، با کسی که کمتر تلاش کرده و دوم شده با این وضعیت نیست
حداقل تیمهای اول هر گروه رو با هم ننداز
این جوری تیمهای قوی زودتر حذف میشن و جذابیت جام میاد پایین
الان اونیکه اول شده چه فرقی میکنه با دوم یه گروه دیگه بیفته یا با اول یه گروه دیگه.این گروهی برای این بود که تعداد تیم ها کمتر شه و شرکت کننده ها شانس دو باره داشته باشن که با یه باخت حذف نشن و حداقل چندتا بازی کنن و حذف شن.

من و مهدی هم تلاش به انجام بازی کردیم یه بار رفتیم تو بازی و نشد :دی بعد تیم پلی زدیم با 10 ثانیه تاخیر :دی بازم نشد :دی از اونجای که مشکل از من بود تصمیم بر این شد که 3 0 به نفع داش مهدی بشه
دور بعد باز باس تیم پلی بزنیم تمرین کن پاس کاریارو 4 ثانیه زودتر انجام بدی :))
من تازه جدول و دیدم اینجوری فراز حذف میشه فراااز اینبار خودم جات میرم تا فینال دادا دیگه رئال میگرم حالا که نیستی :دی

من و مهدی هم تلاش به انجام بازی کردیم یه بار رفتیم تو بازی و نشد :دی بعد تیم پلی زدیم با 10 ثانیه تاخیر :دی بازم نشد :دی از اونجای که مشکل از من بود تصمیم بر این شد که 3 0 به نفع داش مهدی بشه
من تازه جدول و دیدم اینجوری فراز حذف میشه فراااز اینبار خودم جات میرم تا فینال دادا دیگه رئال میگرم حالا که نیستی :دی
فراز با ده امتیاز بهترین سومه.میاد بالا

اینطوری اگه فراز نیاد بالا نامردیه 600برابر بازیش بهتر از منه
ولی محمود یه جورایی حال میده واسه خنده خوبه:))
مثلا با زابالتا پاس میدی به آگرو 10 متر قبل از اینکه توپ برسه به آگرو باید فکراتو کرده باشی که با توپ و آگرو میخای چیکار کنی =))اگه نه که تر زدی
کلا حس آینده نگریتو تقویت میکنه :d

مهلت بازیهای گروهی به پایان رسید.16 تیم صعود کردند که بازیها به صورت حذفی انجام میشه.تا چند دقیقه دیگه جدول بازیهای حذفی گذاشته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or