آقا علی جان نمیاد اس هم میدم جوواب نمیده منم صبح دو ساعت ان بودم نیومد دیشب هم نیومد
دادا این بنظرت یکم مسخره نیست؟نه چون میخوام قرعه کشی کنم.
الان اونیکه اول شده چه فرقی میکنه با دوم یه گروه دیگه بیفته یا با اول یه گروه دیگه.این گروهی برای این بود که تعداد تیم ها کمتر شه و شرکت کننده ها شانس دو باره داشته باشن که با یه باخت حذف نشن و حداقل چندتا بازی کنن و حذف شن.دادا این بنظرت یکم مسخره نیست؟
الان فرقی بین یکی که تلاش میکنه تو گروهش اول میشه، با کسی که کمتر تلاش کرده و دوم شده با این وضعیت نیست
حداقل تیمهای اول هر گروه رو با هم ننداز
این جوری تیمهای قوی زودتر حذف میشن و جذابیت جام میاد پایین
فراز با ده امتیاز بهترین سومه.میاد بالامن و مهدی هم تلاش به انجام بازی کردیم یه بار رفتیم تو بازی و نشد بعد تیم پلی زدیم با 10 ثانیه تاخیر بازم نشد از اونجای که مشکل از من بود تصمیم بر این شد که 3 0 به نفع داش مهدی بشه
من تازه جدول و دیدم اینجوری فراز حذف میشه فراااز اینبار خودم جات میرم تا فینال دادا دیگه رئال میگرم حالا که نیستیدور بعد باز باس تیم پلی بزنیم تمرین کن پاس کاریارو 4 ثانیه زودتر انجام بدی
یه لحظه گفتم حذف شدم رفت حواسم نبود بهترین سوم هست:dفراز با ده امتیاز بهترین سومه.میاد بالا
اینطوری اگه فراز نیاد بالا نامردیه 600برابر بازیش بهتر از منهمن و مهدی هم تلاش به انجام بازی کردیم یه بار رفتیم تو بازی و نشد بعد تیم پلی زدیم با 10 ثانیه تاخیر بازم نشد از اونجای که مشکل از من بود تصمیم بر این شد که 3 0 به نفع داش مهدی بشه
من تازه جدول و دیدم اینجوری فراز حذف میشه فراااز اینبار خودم جات میرم تا فینال دادا دیگه رئال میگرم حالا که نیستیدور بعد باز باس تیم پلی بزنیم تمرین کن پاس کاریارو 4 ثانیه زودتر انجام بدی
اگه تا شب حریفات هماهنگ کردن باهات که بازی کن.اگه نه که میری مرحله بعد.شب بازیای حذفی شروع میشه.الان برای من بازی نیست ؟
اگه تا شب حریفات هماهنگ کردن باهات که بازی کن.اگه نه که میری مرحله بعد.شب بازیای حذفی شروع میشه.
هیچکس با من هماهنگ نکرده
ایول