تولد 5 سالگی کنسول PlayStation 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

original

اسم تایپیک تغییر یافت
خرسند هستیم از این که بار دیگر هستیم و میتوانیم قدرت و شاهکار شرکت بزرگ سونی یعنی PlayStation 3 را ببینیم و 5ـمین سالگرد تولدش را جشن بگیریم و این سالروز بزرگ را به تمامی هواداران و گیمرهای جدید و قدیم تبریک عرض مینماییم . 5 سال پیش یعنی دقیقا 11 نوامبر سال 2006 سونی بار دیگر به همانند شاهکارهای قبلی خود یعنی PS1 و PS2 نسل جدید کنسول خود PlayStation 3 را در ژاپن عرضه نمود که چندی بعد یعنی 14 نوامبر PS3 روانه بازارهای امریکا و در 23 March نیز وارد قاره اروپا شد .
در حال حاظر PS3 یکی از قدرتمندترین و محبوترین کنسولهایی میباشد و این کنسول با سایستهای درست شرکت سونی توانسته است شاهکارهایی بسیاری چون Final Fantasy Versus XIII ، سری جدید GT یعنی Gran Turismo 5 ،
بازی God of War III و Genji: Days of the Blade ، Heavy Rain ، The Last Guardian ، Uncharted و سری جدید بازی Killzone 3 ، و از همه مهمتر بازی Metal Gear Solid 4 را برای PS3 به صورت انحصاری در نظر بگیرد .

این جشن در ژاپن نیز از سوی هواداارن این کنسول نیز همه ساله انجام میگیرد . در اخر نیز :

Cheers, PS3. You are one BEST of a console All time

آخرین ویرایش:
آقا 2 دقیقه نمیتونید آروم باشید همش باید تاپیک به جنجال ببرید

تولد ps3 دیگه مشکلی داریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد )x

منم نظر شخصی دادم و به شما ارتباطی نداره !
نگفتی به ps2 چی میگید ؟؟
اولا نظر شخصی نبود و گير دادن به نظر ديگران بود پست شما.
ثانيا چی بهش بگم؟مگه من حقوق بگير سونی هستم؟
اگه تاپيك تولد 360 بود فقط يه نفر ساز مخالف می زد چی می شد؟
Genji كه الان بهش گير دادی چيه؟نه واقعا داستانش رو می خوام برام تعريف كنی! قصه زندگی اكبر گنجی خودمون نيست؟
شماها كارتون اينه كه صبح تا شب تا هرجای سايت اسم PS يا سونی می بينيد بيايد ترول و فحش و متلك بنويسيد؟خسته نشديد؟سونی مالتون رو برده يا ...؟
خوشحالم که ps3 دارم اما فنش نیستم،
چون تا حالا ندیدم یه فن سونی زندگیشو بدون توهین به سایر شرکت ها بگذرونه.
فکر میکنن فقط سونی بلده کنسول بسازه،انگار اینایی که فکر میکنن هنوزم نوکیا فقط بلده گوشی بسازه!
فن سونی؟:-/
توهين به بقيه شركت ها؟:-/ لس آنجلس زندگی می كنی شما؟:) ما اينجا با آبگوشت و كرايه تاكسی و بقال و فروشنده های توپخونه سروكله می زنيم و فكر زنده موندن خودمونيم،سونی و ماكروسافت چين!
كی اينجا توهين كرد؟آدم فضایی ها؟
نه عزيز اينجا بچه های 14-15 ساله ای كه پشت لبشون سبز نشده نيستن...PS3 رو دوست داريم بخاطر اينكه با PS و بازياش كلی خاطره داشتيم و داريم.
خدا روزیت رو جای ديگه حواله كنه.اين كاری كه خودت داری می كنی توهينه.
بله بله جشن بگیرید
منتظر دستور شما بوديم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Heart Broken
ما تبریک آدم های معلومالحال رو نخوایم باید کیو ببینیم دوستان ؟
به قول مایکل مور تو یه فیلمی :
I love America , thats why it needs to be destroyed
بعضی ها میخوان سر به تن ps3 و طرفداراش نباشه ولی میان میگن مبارک باشه و این حرفا ... خیلی ضایعست :دی

تو رده بندی بهترین کنسولهای تاریخ از نظر IGN (همون سایتی که 10 داد به U3) کنسوله افسانه ی ps3 مقام 15 ام رو اورد.

وقتی که بعضیا واسه بازیای یه کنسول 50-60 تومن پول میدن و به همین دلیل اون کنسول میشه بهترین چیز و عشق زندگیشون نباید واسه ما ایرانی ها زیاد چیز عجیبی باشه... .

پ.ن: بعله فرض کنید من یه 360 فن هستم که مامانم پول نمیده بهم پس ای 3 بخرم و از سوزش این پست رو دادم ;;) حالا هم زودتر نقل قول کنید یه چیزی بگید سوزشتون خالی شه :-* .

• Like
Reactions: .:Soheil:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or