تولد 5 سالگی کنسول PlayStation 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

original

اسم تایپیک تغییر یافت
خرسند هستیم از این که بار دیگر هستیم و میتوانیم قدرت و شاهکار شرکت بزرگ سونی یعنی PlayStation 3 را ببینیم و 5ـمین سالگرد تولدش را جشن بگیریم و این سالروز بزرگ را به تمامی هواداران و گیمرهای جدید و قدیم تبریک عرض مینماییم . 5 سال پیش یعنی دقیقا 11 نوامبر سال 2006 سونی بار دیگر به همانند شاهکارهای قبلی خود یعنی PS1 و PS2 نسل جدید کنسول خود PlayStation 3 را در ژاپن عرضه نمود که چندی بعد یعنی 14 نوامبر PS3 روانه بازارهای امریکا و در 23 March نیز وارد قاره اروپا شد .
در حال حاظر PS3 یکی از قدرتمندترین و محبوترین کنسولهایی میباشد و این کنسول با سایستهای درست شرکت سونی توانسته است شاهکارهایی بسیاری چون Final Fantasy Versus XIII ، سری جدید GT یعنی Gran Turismo 5 ،
بازی God of War III و Genji: Days of the Blade ، Heavy Rain ، The Last Guardian ، Uncharted و سری جدید بازی Killzone 3 ، و از همه مهمتر بازی Metal Gear Solid 4 را برای PS3 به صورت انحصاری در نظر بگیرد .

این جشن در ژاپن نیز از سوی هواداارن این کنسول نیز همه ساله انجام میگیرد . در اخر نیز :

Cheers, PS3. You are one BEST of a console All time

آخرین ویرایش:
افسانه ای از کجا اومده ؟! متن خبر بوده ؟! نظرشخصی ؟ چیه این قضیه افسانه ای ؟! لطفا فقط کسی که خبر رو گذاشته جواب بده ...

تو رده بندی بهترین کنسولهای تاریخ از نظر IGN (همون سایتی که 10 داد به U3) کنسوله افسانه ی ps3 مقام 15 ام رو اورد.
خب ما چيكار كنيم؟
اصلا سر در تاپيك رو خوندی شما؟
طبق معمول مثل زئوس و خدايان اسكانديناوی اومديد يه پارازيت انداختيد و بی توجه به ما رعايای نوب اطلاعات در حد صفر پيچونديد ديگه؟
PS3=God
كسيم حق اعتراض نداره اينجا.deal ؟
عقايد شخصی مردم مثل ملك شخصيه.چطور ما بيايم تو يه تاپيك مشابه برای 360 بمب تی ان تی منفجر می كنيد؟
ما هم همينيم;)
وقتی که بعضیا واسه بازیای یه کنسول 50-60 تومن پول میدن و به همین دلیل اون کنسول میشه بهترین چیز و عشق زندگیشون نباید واسه ما ایرانی ها زیاد چیز عجیبی باشه... .

پ.ن: بعله فرض کنید من یه 360 فن هستم که مامانم پول نمیده بهم پس ای 3 بخرم و از سوزش این پست رو دادم ;;) حالا هم زودتر نقل قول کنید یه چیزی بگید سوزشتون خالی شه :-* .
از تو بعيد بود...:|:دی
خيلی واضحه كه يه عده سال ها از PS خوششون ميومده و بخاطر همين دوستش دارن.
اصلا كنسول های سونی خيلی جا افتاده ترن تو ايران،دليلشم بخاطر قدمتشون و برتری PS1 و PS2 تو زمان خودشونه.اين يه واقعيت انكار ناپذيره.
چه بازياش 50-60 تومن باشن چه 1 تومن،همونطور كه PS2 و PS1 رو دوست داشتيم PS3 رو هم دوست داريم و مثل بعضيا حزب باد نيستيم;)

منم فقط و فقط بخاطر سري MGS دوستش دارم و بس . از همون زماني كه PS1 داشتيم بعد مدرسه عشقمون اين بود كه بريم خونه سوني 1 بازي كنيم اونم چي متالگير :d

وقتی که بعضیا واسه بازیای یه کنسول 50-60 تومن پول میدن و به همین دلیل اون کنسول میشه بهترین چیز و عشق زندگیشون نباید واسه ما ایرانی ها زیاد چیز عجیبی باشه... .

پ.ن: بعله فرض کنید من یه 360 فن هستم که مامانم پول نمیده بهم پس ای 3 بخرم و از سوزش این پست رو دادم ;;) حالا هم زودتر نقل قول کنید یه چیزی بگید سوزشتون خالی شه :-* .

ببین همه جای دنیا همین قدر حتی برای نسخه پی سی بازی میدن اوکی ؟

کسی نگفته چون 100 تومنه هز بازی بهترینه..... :| چه بسا که خیلی از دوستان از فن آوری جیل بریک استفاده می کنن :))

کسیم همچین فکری نمی کنه.

متن کدوم خبر ؟ این رو من نوشتم و این خبر از منبع خواصی هم گرفته نشده !

شما رو چه حسابی از کلمه افسانه ای استفاده کردی ؟!!! کجای این کنسول افسانه ای ه ؟!!! اکثر خبرها و ارسالهای شما از این نوع نوشته های جنجالی داشته و کلا مثل اینکه خوشت میاد یه عده رو به جون هم بندازی !!! تا حالا فکر کردی چرا از خبرنگاری کنار گذاشته شدی ؟!
این به بعد اگه از این مدل نوشته ها ببینم از شما نه تنها کل تاپیک پاک میشه بلکه با خود شما هم بشدت برخورد میشه .

• Like
Reactions: ahp4
شما رو چه حسابی از کلمه افسانه ای استفاده کردی ؟!!! کجای این کنسول افسانه ای ه ؟!!! اکثر خبرها و ارسالهای شما از این نوع نوشته های جنجالی داشته و کلا مثل اینکه خوشت میاد یه عده رو به جون هم بندازی !!! تا حالا فکر کردی چرا از خبرنگاری کنار گذاشته شدی ؟!
این به بعد اگه از این مدل نوشته ها ببینم از شما نه تنها کل تاپیک پاک میشه بلکه با خود شما هم بشدت برخورد میشه .

اول اینکه کسی منو از خبرنگاری کنار نزاشت چیزی نمیدونی بهتر بری بپرسی 4به اشکان و احسان قبلش گفته بودم که میخوام برم و رفتم این از این. جنابعالی اگر ناراحتید از جای دیگس رک و پوست کنده بیا حرفت رو بزن چرا به بیراهه میزنی ؟ ثالثا همین 4 تا خبر من هستش که باز 4 تا بازدید کننده تو صفحه اول سایت به خودش اختصاص میداد باشه ؟ همین خبرهای من بود که جزو پر بیننده ترینها بود جنابعالی هم فکر نکن مدیر شدی ما اینجا دست و پامون میلرزه و یا از بن شدن میترسیم بهتره دنبال بهانه نباشی و اون کاری که دوست داری یعنی بن من رو انجام بدی این طرز صحبت کردنت رو بهتره عوض کنی چون ترسی نه از تو نه از کسه دیگه دارم .خوب میدونم حرص شماها از کجاست ولی عیبی نداره اینجا بازی سنتره و من خیلی وقته به این موارد عادت کردم .

• Like
Reactions: Biohazard
چرا پس برا جشن تولد مارو دعوت نکردن؟ :( این بود آرمان های ما؟ بشکنه دستی که نمک نداره این همه ازش طرفداری کن آخر دعوتت نمیکنن بری یه کیک بخوری :-<
:d

اول اینکه کسی منو از خبرنگاری کنار نزاشت چیزی نمیدونی بهتر بری بپرسی 4به اشکان و احسان قبلش گفته بودم که میخوام برم و رفتم این از این. جنابعالی اگر ناراحتید از جای دیگس رک و پوست کنده بیا حرفت رو بزن چرا به بیراهه میزنی ؟ ثالثا همین 4 تا خبر من هستش که باز 4 تا بازدید کننده تو صفحه اول سایت به خودش اختصاص میداد باشه ؟ همین خبرهای من بود که جزو پر بیننده ترینها بود جنابعالی هم فکر نکن مدیر شدی ما اینجا دست و پامون میلرزه و یا از بن شدن میترسیم بهتره دنبال بهانه نباشی و اون کاری که دوست داری یعنی بن من رو انجام بدی این طرز صحبت کردنت رو بهتره عوض کنی چون ترسی نه از تو نه از کسه دیگه دارم .خوب میدونم حرص شماها از کجاست ولی عیبی نداره اینجا بازی سنتره و من خیلی وقته به این موارد عادت کردم .

نه عزیزم ، برکنار شدن شما ربطی به اینی که میگی نداشت ، حالا نمیدونم خودت میخواستی بری کنار یا نه ، ولی اگه نمیرفتی هم رفته بودی ، آدمی که عشق خبر زرد داره بدرد اینجا نمیخوره . منم اینجا واسم مهم نیست کی میترسه کی نمیترسه ، کاری که درسته انجام میدم ، عقده ترسوندن کسی هم ندارم پسر شجاع . بهونه هم اصلا لازم ندارم ، مطمئن باش لازم ببینم 100% کار خودمو میکنم !
حالا حرص ماها از کجاست دقیقا ؟!

• Like
Reactions: .:N!MA:.
نه عزیزم ، برکنار شدن شما ربطی به اینی که میگی نداشت ، حالا نمیدونم خودت میخواستی بری کنار یا نه ، ولی اگه نمیرفتی هم رفته بودی ، آدمی که عشق خبر زرد داره بدرد اینجا نمیخوره . منم اینجا واسم مهم نیست کی میترسه کی نمیترسه ، کاری که درسته انجام میدم ، عقده ترسوندن کسی هم ندارم پسر شجاع . بهونه هم اصلا لازم ندارم ، مطمئن باش لازم ببینم 100% کار خودمو میکنم !
حالا حرص ماها از کجاست دقیقا ؟!

همم . یه سوال دارم ازت اصلا اینقدر که پر مدعاا و بالا داری صحبت میکنی ؟ ببینم خودت چی کار میکنی برام جالبه ؟!! لا اقل من یه خبر میزنم لااقل از 3 تا پست سعی میکنم دوتاش مفید باشه شما چه گلی به سر این سایت زدی ایا چون مدیر شدی حالا به هر دلیلی و تگ سبر داری فکر میکنی خیلی میدونی اره ؟ هر چی شما بگی درسته و بقیه و امثال من در حال اشتب کردن هستن ؟ معلومه منم جای شما بودم مدیر بودم اینطوری راحت حرف میزدم و دم از بن کردن و این حرفها میگفتم متاسفانه کسی قدر نمیدونه در این سایت هر چقدر زحمت بکشی اخرش میشه من و امثال من .

حرص شما هم دقیقا و خیلی خوب میدونید از کجاست گویا تو چند وقتی که خبرهام همه بر ضد بازی محبوب برخی بوده به چند نفر برخورده .

حالا هرچی هستم و هرکاری میکنم به تو اصلا ربطی نداره ، ولی کارایی که تو میکنی به من ربط داره ... اگه خیلی ناراحتی از این موضوع یا یه جوری مدیر شو و از این تگ سبزا داشته باش ، یا اینکه کلا اینجا فعالیت نکن . بازم میگم این آخرین باری بود که از این قبیل نوشته ها توی این فروم دیده میشه .

اصلا سر در تاپيك رو خوندی شما؟
سردره تاپیک قشنگتون خیلی بزرگ زده " ـمین سالگرد تولد کنسول افسانه ای PlayStation 3 " که نشون میده مسئولش برداشت درستی از واژه افسانه نداره. کنسولی ام که از نظر منتقدین IGN (کسانی که حداقل 25 ساله گیمر هستن) مقام 15 ام رو میاره، خیلی تا افسانه بودن فاصله داره. حله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or