تولد 5 سالگی کنسول PlayStation 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

original

اسم تایپیک تغییر یافت
خرسند هستیم از این که بار دیگر هستیم و میتوانیم قدرت و شاهکار شرکت بزرگ سونی یعنی PlayStation 3 را ببینیم و 5ـمین سالگرد تولدش را جشن بگیریم و این سالروز بزرگ را به تمامی هواداران و گیمرهای جدید و قدیم تبریک عرض مینماییم . 5 سال پیش یعنی دقیقا 11 نوامبر سال 2006 سونی بار دیگر به همانند شاهکارهای قبلی خود یعنی PS1 و PS2 نسل جدید کنسول خود PlayStation 3 را در ژاپن عرضه نمود که چندی بعد یعنی 14 نوامبر PS3 روانه بازارهای امریکا و در 23 March نیز وارد قاره اروپا شد .
در حال حاظر PS3 یکی از قدرتمندترین و محبوترین کنسولهایی میباشد و این کنسول با سایستهای درست شرکت سونی توانسته است شاهکارهایی بسیاری چون Final Fantasy Versus XIII ، سری جدید GT یعنی Gran Turismo 5 ،
بازی God of War III و Genji: Days of the Blade ، Heavy Rain ، The Last Guardian ، Uncharted و سری جدید بازی Killzone 3 ، و از همه مهمتر بازی Metal Gear Solid 4 را برای PS3 به صورت انحصاری در نظر بگیرد .

این جشن در ژاپن نیز از سوی هواداارن این کنسول نیز همه ساله انجام میگیرد . در اخر نیز :

Cheers, PS3. You are one BEST of a console All time

آخرین ویرایش:
حالا هرچی هستم و هرکاری میکنم به تو اصلا ربطی نداره ، ولی کارایی که تو میکنی به من ربط داره ... اگه خیلی ناراحتی از این موضوع یا یه جوری مدیر شو و از این تگ سبزا داشته باش ، یا اینکه کلا اینجا فعالیت نکن . بازم میگم این آخرین باری بود که از این قبیل نوشته ها توی این فروم دیده میشه .

اخه من جوابت رو مثل خودت بدم که میزنی بن میکنی تو !! من مثل تو از این کارا بلد نیستم که تگ بگیرم باشه ؟ نیازی هم ندارم ودنبالش هم نیستم . دوم اینکه فعالیت من اینجا به خودم مربوطه ok ؟ جنابعالی نمیتونی دستور بدی کی میتونه فعالیت کنه کی نه .

اخه من جوابت رو مثل خودت بدم که میزنی بن میکنی تو !! من مثل تو از این کارا بلد نیستم که تگ بگیرم باشه ؟ نیازی هم ندارم ودنبالش هم نیستم . دوم اینکه فعالیت من اینجا به خودم مربوطه ok ؟ جنابعالی نمیتونی دستور بدی کی میتونه فعالیت کنه کی نه .

من نمیگم کی فعالیت کنه یا نکنه ، ولی اینکه درست فعالیت کنه یا نکنه کاملا به من و امثال من مربوطه ، پس اگه میخوای فعالیت کنی درست فعالیت کن . ( تشخیص درست یا نادرست بودن فعالیت هم متاسفانه با من و امثال منه )

من نمیگم کی فعالیت کنه یا نکنه ، ولی اینکه درست فعالیت کنه یا نکنه کاملا به من و امثال من مربوطه ، پس اگه میخوای فعالیت کنی درست فعالیت کن . ( تشخیص درست یا نادرست بودن فعالیت هم متاسفانه با من و امثال منه )

در حال حاظر سیل عظیمی از مخالفین خمله ور شدن من به خاطر فقط یک بازی و یک عنوان که البته از نظر مشکلی نداره ولی خوب بعد از این همه سال اگر من فعالیتم اشتباه بوده که فکر میکرم مستمر ثمر بوده حالا به غیر از چند خبر حاشیه ای مشکلی نیست فعالیت نمیکنیم . تا انگ خبر زرد و غیره نخوریم همه هم راحت شن و موفق باشیدو خواهشان اسم تایپیک رو هم بی زحمت عوض کنید تا بیشتر از این باعث بحث نشه فعلا ما هر چی بزنیم جنجال به پا میشه دیگه نمیخوام سر این کلمه هم بحث کنم مرسی .

آخرین ویرایش:
جون هر کی دوست داری پست منو نقل نکن ... اصلا دوست نمیدارم با تو بحثی داشته باشم ....
میدونم تو و u.t.a سر چی سایه منو دوست ( فقط دوست دارین همین و بس )دارین با تیر بزنین ... تو و u.t.a اون قضیه ی امضای من رو نگاه کنید میدونید منظورم چیه .
برای بار 100 م پست منو نقل نکن .... خواستی اعتبار هم بهت میدم بیخیال شو .:))
منظورتون این جمله امضاتون هست ؟
در سرزمینی که سایه آدم های کوچک. بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است
من که مشکلی نمیبینم توش چون برازنده هست ... در ضمن من همش تو تاپیک بازی ها و امتیازات PS3 ول نمیگردم . من همش تو تاپیک های مربوط به ps3 نمیچرخم و آتیش به پا نمیکنم . شما الان امروز مثلا 20 تا پست دادی . 15 تاش تو تاپیک های ps3 هست که همه میدونن شما واسه چی میری اونجا ... اینجا هم همینه . جشن 5 سالگی PS3 که به من و نیما و U.t.a و فلانی و فلانی مربوط هست( چون تکلیفمون معلومه) ولی به شما مربوط نیست . باز میای میچرخی و یه پستی میدی که بحث راه بندازی .

• Like
Reactions: m.rad
در ضمن من توی هر تایپکی که اشتباهی در اطلاع رسانی رخ داده باشه و باعث اشتباه دیگران بشه هستم و به خودم مربوطه .... مخصوصا اون خبر ضد x360 باشه .
بحث تمومه ...بای بوی
مرسی . دوستان دیگه خودشون تشخیص میدن . بای
=))=))=))

همم . یه سوال دارم ازت اصلا اینقدر که پر مدعاا و بالا داری صحبت میکنی ؟ ببینم خودت چی کار میکنی برام جالبه ؟!! لا اقل من یه خبر میزنم لااقل از 3 تا پست سعی میکنم دوتاش مفید باشه شما چه گلی به سر این سایت زدی ایا چون مدیر شدی حالا به هر دلیلی و تگ سبر داری فکر میکنی خیلی میدونی اره ؟ هر چی شما بگی درسته و بقیه و امثال من در حال اشتب کردن هستن ؟ معلومه منم جای شما بودم مدیر بودم اینطوری راحت حرف میزدم و دم از بن کردن و این حرفها میگفتم متاسفانه کسی قدر نمیدونه در این سایت هر چقدر زحمت بکشی اخرش میشه من و امثال من .

حرص شما هم دقیقا و خیلی خوب میدونید از کجاست گویا تو چند وقتی که خبرهام همه بر ضد بازی محبوب برخی بوده به چند نفر برخورده .
خب بعضی از چیزا رو باید قبول کنی دیگه ! خودم چندین بار دیدم که خبر ها رو خصوصا زمانی که جنگ بتل 3 و mw3 داغ بود ، طوری با اغراق ترجمه میکردی که باعث ایجاد دعوا بشه. خود من همون موقع یه بار تذکر دادم ولی هیچ خبری نشد...

خب بعضی از چیزا رو باید قبول کنی دیگه ! خودم چندین بار دیدم که خبر ها رو خصوصا زمانی که جنگ بتل 3 و mw3 داغ بود ، طوری با اغراق ترجمه میکردی که باعث ایجاد دعوا بشه. خود من همون موقع یه بار تذکر دادم ولی هیچ خبری نشد...

شما درست میگید باشه ؟ خواهشان بحث تایپیک رو دیگه به بیراهه نبرید مرسی.

8-|افسانه ای؟؟از چه نظر؟به نظرم فقط فاکتور محبوبیت میتونه عنوان افسانه ای رو برازنده یه کنسول بکنه.منم با نظر دوستان موافقم.وقتی PS2 هست هیچ کنسولی شایسته این عنوان نیست.

افسانه ای الان که زوده ولی در آیینده با فروش بالاتر حتما

ولی انصافا کیفیت ساخت PS3 به مراتب بالاتر از رقیباشه نگید نه که معاملمون نمیشه :d

Blu-Ray که سونی با ps3 معرفیش کرد خودش یکی از دلایل غول بودنشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or