تولد 5 سالگی کنسول PlayStation 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

original

اسم تایپیک تغییر یافت
خرسند هستیم از این که بار دیگر هستیم و میتوانیم قدرت و شاهکار شرکت بزرگ سونی یعنی PlayStation 3 را ببینیم و 5ـمین سالگرد تولدش را جشن بگیریم و این سالروز بزرگ را به تمامی هواداران و گیمرهای جدید و قدیم تبریک عرض مینماییم . 5 سال پیش یعنی دقیقا 11 نوامبر سال 2006 سونی بار دیگر به همانند شاهکارهای قبلی خود یعنی PS1 و PS2 نسل جدید کنسول خود PlayStation 3 را در ژاپن عرضه نمود که چندی بعد یعنی 14 نوامبر PS3 روانه بازارهای امریکا و در 23 March نیز وارد قاره اروپا شد .
در حال حاظر PS3 یکی از قدرتمندترین و محبوترین کنسولهایی میباشد و این کنسول با سایستهای درست شرکت سونی توانسته است شاهکارهایی بسیاری چون Final Fantasy Versus XIII ، سری جدید GT یعنی Gran Turismo 5 ،
بازی God of War III و Genji: Days of the Blade ، Heavy Rain ، The Last Guardian ، Uncharted و سری جدید بازی Killzone 3 ، و از همه مهمتر بازی Metal Gear Solid 4 را برای PS3 به صورت انحصاری در نظر بگیرد .

این جشن در ژاپن نیز از سوی هواداارن این کنسول نیز همه ساله انجام میگیرد . در اخر نیز :

Cheers, PS3. You are one BEST of a console All time

آخرین ویرایش:
اینا کی اومدن ما خبر نداشتیم؟

شاهکار؟؟
هر کی این متن رو نوشته مطمئنا چیزه زیادی در مورد این کنسول نمی دونسته

ببینم کجای متن خبرم نوشتم این بازیها اومده ؟ میشه نشون بدی! یعنی خواستی یه چیزی گفته باشی اره ؟ در ضمن اون کلمه شاهکار رو من برای تمام جمله استفاده کردم و به نظرمم شاهکار بودن حالا مشکل شما در این زمینه چیه ؟ . اره من از کنسول و PS3 چیزی نمیدونم خوبه ؟ شما که میدونی بر خودت نگه دار افرین پسر خوب .

ما هم تبریک میگیم :دی

سال بعد تاپیک 200 صفحه جلو رفته همه پست ها هم مثل همه تا اینکه تولد 6 سالگی میرسه این روالو اونجا ادامه پیدا میکنه :دی

ببینم کجای متن خبرم نوشتم این بازیها اومده ؟ میشه نشون بدی! یعنی خواستی یه چیزی گفته باشی اره ؟ در ضمن اون کلمه شاهکار رو من برای تمام جمله استفاده کردم و به نظرمم شاهکار بودن حالا مشکل شما در این زمینه چیه ؟ . اره من از کنسول و PS3 چیزی نمیدونم خوبه ؟ شما که میدونی بر خودت نگه دار افرین پسر خوب .
عزیز خودت رو کنترل کن من فکر کردم که مثل همیشه متن خبر ترجمه شده و فکر نمی کردم شما خودت اینا رو نوشته باشی
باید حدس می زدم که پیاز داغش رو رو خودت زیاد کردی. بعد اگرم خواستی دفه بعد از این متن ها بنویسی توجه کن که مهم ترین بازی اون کنسول یادت نره و به جاش یکی از ضعیف ترین بازی های کنسول رو شاهکار معرفی نکنی چون الان شما در جایگاه نظر دادن نیستی که هر چی عشقت کشید به عنوان شاهکار معرفی کنی و داری خبررسانی می کنی
بعد طوری در مورد The Last Guardian Final Fantasy Versus XIII نوشتی که انگار خیلی وقته منتشر شدن با اینکه وضعیت این دو تا بازی اصلا مشخص نیست و حتی ممکنه کنسل بشن و یا برن واسه نسل بعد!

سوال :
yahoo_4.gif
اگر به PS3 بگید کنسول افسانه ای ... پس به PS2 چی میگید ؟؟؟
اینم قسمتی از پیاز داغ است که به خبر اضافه شده و الا خود ترتون هم افسانه بودن PS3 رو انکار می کنه!

آخرین ویرایش:
دوستان یه حرفی میزنم شاکی نشید ولی به قول یه بنده خدایی ببینید عقل سلیمتون چی میگه :
سوال : :d اگر به PS3 بگید کنسول افسانه ای ... پس به PS2 چی میگید ؟؟؟
ترول نکنیدا .... ولی کنسول افسانه ای برازنده ی نام PS2 هست نه این .
----------------
دوم : بین این همه انحصاری شاخ ... چرا Genji: Days of the Blade ؟؟؟؟ ضعیفترین میشه بهش گفت ولی شاهکار ؟!!! نه
---------------------
سوم : تولدش مبارک

آخرین ویرایش:
5 سال غارت گيمرهای ايرانی و ادامه قرن ها غارت منابع
5 سال حمله نينجاهای سونی و آپديت كردن شبانه كنسول ها
5 سال دزدی از راه PSN
5 سال بازی های بنجل و بدرد نخور (غير از mgs4 ـی كه زمين تا آسمون با اسمشو نبر فرق می كنه و LBP ـی كه باز با ... فرق می كنه و infamous ـی كه با كرك... باز فرق می كنه و uncharted ـی كه باز با...)
5 سال كشتار و...
دوستان یه حرفی میزنم شاکی نشید ولی به قول یه بنده خدایی ببینید عقل سلیمتون چی میگه :
سوال : :d اگر به PS3 بگید کنسول افسانه ای ... پس به PS2 چی میگید ؟؟؟
ترول نکنیدا .... ولی کنسول افسانه ای برازنده ی نام PS2 هست نه این .
از ديد من و خيليای ديگه همين طور بوده
مطمئنا هم می دونی اين تاپيك برای كيا زده شده پس اينجا رو بيخيال شو و اين حرفای هميشگیت رو كه برای همه معلومه چرا می گی رو ببر جاهای ديگه
ضمنا نظرات شخصی ديگران،من و... به شما هيچ ربطی نداره دوست عزيز،حتی اگه بگيم ماست سياهه.:)

از ديد من و خيليای ديگه همين طور بوده
ضمنا نظرات شخصی ديگران،من و... به شما هيچ ربطی نداره دوست عزيز،حتی اگه بگيم ماست سياهه.
منم نظر شخصی دادم و به شما ارتباطی نداره !
نگفتی به ps2 چی میگید ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or