تهیه‌ کننده‌ ارشد Halo Infinite هم 343 Industries ترک کرد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
119498

چند ماه پیش با خروج Tim Longo ( Creative Director Halo Infinite) نگرانی ها در مورد روند توسعه Halo Infinite به وجود اومد
مایکروسافت در بیانه رسمی اعلام کرد

"Roles and responsibilities of various team members regularly evolve to meet the needs of a game, throughout development," Microsoft said, "We have recently had two changes to the Halo Infinite development team." Longo's departure from 343 accounts for one of those, while the other sees executive producer Mary Olson stepping into the lead producer role to head Halo Infinite's campaign team
خانم Mary Olson که رهبری بخش کمپین بر عهده داشتن بی سر و صدا دو هفته است که استودیو 343 Industries ترک کرده
119499

Midwinter Entertainment استودیو مستقل که سال 2016 توسط سازندگان halo و battlefield تشکیل شده بازی scavengers در دست توسعه دارن
119500

باشه درست سونی فن ها از ترس حالشون خرابه مخصوصا بعد از موفقیت عظیم هیلو5 و رفتن ایشون هم فقط مهلکه درست کردن سونی فن ها بوده و بس . ولی حالا خودمونیم همچین خبری برا اونور بود چطوری تیتر میزدی ؟ :D
تیترهای برده داری نوین تو سونی و از این شر و ور ها دوای درد امثال علی ونوم میدونی اینجوری درد رفتن کارمندای 343 تسکین میدن :)) من هر ترولی کرده باشم تیتر چرند نزدم خودم کوچک کنم
آها یادم رفت سری هیلو گیم چینجر بزرگ تاریخ :))

آخرین ویرایش:
ترس سونی فن ها طبیعی هست و عادیه بخوان با این دست اخبار یک مهلکه ای برای بازی درست کنند
هیلو اینفینیت روز اول عرضه نسل جدید روی گیم پس طوفانی هست که سونی نمیتونه از پسش بر بیاد
علی عالی گفتی بالاخره کیه ندونه استدیو های سونی ارزوشونه مفهوم کمال رو اعضای 343 براشون اختصاصی توضیح بده...:D
___
به عمو اسپنسر شومن کبیر بگیدبرای نسل بعد هیلو رو بده دست avalanche هر سال یک نسخه هیلو بده...تا شاید سونی کل نسل بعد رو توی طوفان هیلو محو بشه:D

باشه درست سونی فن ها از ترس حالشون خرابه مخصوصا بعد از موفقیت عظیم هیلو5 و رفتن ایشون هم فقط مهلکه درست کردن سونی فن ها بوده و بس . ولی حالا خودمونیم همچین خبری برا اونور بود چطوری تیتر میزدی ؟ :D
خیلی دوست دارم برگردیم به دوران جا به جایی های ND موقع ساخت U4 ! :دی
ببینم اونجا میومدن بگن ND گل و بلبله یا نه! میومدن از اون تیتر سوژه هاشون میزدن:))

والا اونطرف شان لیدن! رییس کل استدیوهای سونی رفت کسی اینقدر بلبشو درست نکرد که حالا کسی رفته که چهارتا اکس باکس فن هم نمیشناسنش :))

میگم این خبرها برای جولان دادن کاربرهایی مثل جانی سیلور هند خوبه که بیان توش بگن هیلو برای همون سبک خودش خوب بوده و از این دست خزبعلات
مگه وقتی خبر جدا شدن آبدارچی یا فلان طراح فلان استدیو سونی و اومدنش به initiative رو میذاشتی و ذوق میکردید کسی میشناختشون ؟ lol :D
بعدش هم جدا شدن شان لیدن درجا با جدا شدن مایک ایبارا پیوند خورد خیلی نشد بلبشو درست کنید :)):D
در کل عجیبه که تو داری از جولان دادن با اخبارهای اینجوری میگی بذار تو ترس خودمون بلرزیم :D

خاک تو سر مایکروسافت که با گندهایی که این نسل زده باعث شده سطح ترول ها تا حدی جلو بره که گیم چنجر بودن هیلو، یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ، عنوانی که تو خیلی از لیست ها جز ده بازی برتر هست هم داره زیر سوال میره :دی خواهشا همین هیلو ۵ رو ترول کنید چون حقش هست، ولی دیگه اینجوری ما رو نخندونین :دی

ترس سونی فن ها طبیعی هست و عادیه بخوان با این دست اخبار یک مهلکه ای برای بازی درست کنند
هیلو اینفینیت روز اول عرضه نسل جدید روی گیم پس طوفانی هست که سونی نمیتونه از پسش بر بیاد
20191013_202832-417x293.jpg

این طوفانم قراره مثل همون طوفان E3 باشه؟
برادر من چرا درس عبرت نمیکشی :D

تجربه هیلو های بانجی یکی از عجیب ترین تجربه های گیمری منه، وقتی دارید با کاوننت ها مبارزه میکنید و فک میکنید بازی همه چیزش رو رو کرده و همین روند قرار هست ادامه پیدا کنه به صورت فوق العاده غیر قابل انتظاری شما رو درگیر موقعیتی میکنه که باید با یه حریف بد بدنی :D مثل فلاد ها روبرو بشید حس ترس مرموز بودن این شاید اولین کلمات برای وصف هیلو باشه که به ذهن من میرسه
کاش کسایی که تو 343 کار میکنن بدونن چه ای پی بزرگی دستشونه

خاک تو سر مایکروسافت که با گندهایی که این نسل زده باعث شده سطح ترول ها تا حدی جلو بره که گیم چنجر بودن هیلو، یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ، عنوانی که تو خیلی از لیست ها جز ده بازی برتر هست هم داره زیر سوال میره :D خواهشا همین هیلو ۵ رو ترول کنید چون حقش هست، ولی دیگه اینجوری ما رو نخندونین :D
کسی گیم چنجر بودن هیلو رو ترول نکرد همه میدونن هیلوهای بانجی از برترین های تاریخن ولی طرف یجور میگه چی! فقط تو سبک خودش خوب بود پس چرت میگی انگار هیلو قرار بوده یه گیم چنجر تو سبک سوم شخص باشه! :| یا اینکه اولین fps تاریخ هیلو و همه باید زیر سایش باشن! :| نه آقا اولی ولفنشتین بوده بابای همه fps ها :|:D:D:D خوشم میاد بعضی ها حتی رقیبی برای هیلو نمیبینن با وجود اینکه انقدر ضعیف شده و رقیبی هم به اسم killzone2 با یکی از برترین مولتی های نسل قبل داشته! یکم انصاف داشته باشید خداییش :|
قبل از اینکه بگید هیتر باید بگم بشخصه هیچ مشکلی با هیلو ندارم حتی شده ساعت ها برا طراحی مسترچیف وقت بزارم! اگه میخواید عکس یکیشون همین جا تو همین تاپیک میزارم تا بفهمید بنده هیچ هیتی نسبت به برترین بازی های تاریخ ندارم و برای ترول نیومدم :-"

تجربه هیلو های بانجی یکی از عجیب ترین تجربه های گیمری منه، وقتی دارید با کاوننت ها مبارزه میکنید و فک میکنید بازی همه چیزش رو رو کرده و همین روند قرار هست ادامه پیدا کنه به صورت فوق العاده غیر قابل انتظاری شما رو درگیر موقعیتی میکنه که باید با یه حریف بد بدنی :D مثل فلاد ها روبرو بشید حس ترس مرموز بودن این شاید اولین کلمات برای وصف هیلو باشه که به ذهن من میرسه
هیلو ریچ یکی از بهترین تجربه های گیمینگ نسل قبل من بود.
متاسفانه نسخه ۴ فقط یه نسخه صرفا خوب بود.
خدا سرنوشت این یکی رو بخیر کنه

• Like
Reactions: delta05
خاک تو سر مایکروسافت که با گندهایی که این نسل زده باعث شده سطح ترول ها تا حدی جلو بره که گیم چنجر بودن هیلو، یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ، عنوانی که تو خیلی از لیست ها جز ده بازی برتر هست هم داره زیر سوال میره :D خواهشا همین هیلو ۵ رو ترول کنید چون حقش هست، ولی دیگه اینجوری ما رو نخندونین :D
همه اینایی که شما میگی مال سال های خیلی دور هست خیلی وقت هست واقعیت عوض شده یه زمانی هم gears of war رو میشد گفت system seller اصلی xbox الان چی ؟ :D کلا همه اینا مال گزشته خیلی دوری هست که فایده ای برای زمان حال نداره.

یکی از خصیصه های هیلو های کلاسیک مخصوصا هیلو ١ همین مرموز بودنه بود. یکجور تعلیق همراه با ترس از ناشناخته ها که اهسته اهسته این المان رو تو نسخه های بعد کمترش کردن. هیلو ۵ که نابود شد. اخباری هم که از اینفینیت میاد نگیم بد حداقل دلگرم کننده نیست. فقط امیدوارم هرکاری که دارن اون تو میکنن فقط این حس ترسه رو دوباره توی بازی بیارن. نکته ی بعدی که خودم نگرانم اینه که چطوری میخوان بعد از گند داستانی قسمت پنجم ، اینفینیت رو پیش ببرن!!

همه اینایی که شما میگی مال سال های خیلی دور هست خیلی وقت هست واقعیت عوض شده یه زمانی هم gears of war رو میشد گفت system seller اصلی xbox الان چی ؟ :D کلا همه اینا مال گزشته خیلی دوری هست که فایده ای برای زمان حال نداره.
خب مگه گفتم به درد میخوره یا واقعیت چیز دیگه ای هست؟ :دی ولی دلیلی نداره به خاطر ضعف نسخه های جدید، بخواهیم گذشته بازی ها رو زیر سوال ببریم چون خیلی ها از اون نسخه ها خاطره دارن. البته اون دوستمون گفت منظورش این نبوده.

یکی از خصیصه های هیلو های کلاسیک مخصوصا هیلو ١ همین مرموز بودنه بود. یکجور تعلیق همراه با ترس از ناشناخته ها که اهسته اهسته این المان رو تو نسخه های بعد کمترش کردن. هیلو ۵ که نابود شد. اخباری هم که از اینفینیت میاد نگیم بد حداقل دلگرم کننده نیست. فقط امیدوارم هرکاری که دارن اون تو میکنن فقط این حس ترسه رو دوباره توی بازی بیارن. نکته ی بعدی که خودم نگرانم اینه که چطوری میخوان بعد از گند داستانی قسمت پنجم ، اینفینیت رو پیش ببرن!!
"ترس از ناشناخته ها" دقیقا جنس ترسش همین بود، دنیای باور پذیر که میتونستی تو رمز و راز هاش غرق بشی، واقعا دلم لک زده برای تجربه دوباره همچین چیزی، کاش ۳۴۳ بفهمه اینو

• Like
Reactions: stanley
خب مگه گفتم به درد میخوره یا واقعیت چیز دیگه ای هست؟ :D ولی دلیلی نداره به خاطر ضعف نسخه های جدید، بخواهیم گذشته بازی ها رو زیر سوال ببریم چون خیلی ها از اون نسخه ها خاطره دارن. البته اون دوستمون گفت منظورش این نبوده.
بی شک مثلا الان halo 1 بازی بدی نمیشه ولی افتخاراتشم برای همون زمان هست و برای همون زمان میمونه اما ماجرا اینه که یک سری از فرنچایز ها 1 نسل رفتن تو دیوار به دلایل معلوم و دیگه نون گذشته رو هم نمیتونن بخورن.

ترس ایکس باکس فن بوی ها از شرایط برده داری در ناتی داگ چطور؟؟! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or