تهیه‌ کننده‌ ارشد Halo Infinite هم 343 Industries ترک کرد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
119498

چند ماه پیش با خروج Tim Longo ( Creative Director Halo Infinite) نگرانی ها در مورد روند توسعه Halo Infinite به وجود اومد
مایکروسافت در بیانه رسمی اعلام کرد

"Roles and responsibilities of various team members regularly evolve to meet the needs of a game, throughout development," Microsoft said, "We have recently had two changes to the Halo Infinite development team." Longo's departure from 343 accounts for one of those, while the other sees executive producer Mary Olson stepping into the lead producer role to head Halo Infinite's campaign team
خانم Mary Olson که رهبری بخش کمپین بر عهده داشتن بی سر و صدا دو هفته است که استودیو 343 Industries ترک کرده
119499

Midwinter Entertainment استودیو مستقل که سال 2016 توسط سازندگان halo و battlefield تشکیل شده بازی scavengers در دست توسعه دارن
119500

حالا بقیه رو کاری ندارم چون عموما سونی فن هستن و تو اینجور تاپیک ها انتظاری ازشون نمیره :D ولی شما دیگه چرا؟ یه استودیو که 600 تا کارمند داره و حداقل 10 تا تهیه کننده ارشد داره خیلی عجیب نیست این رفت و آمدها، اونم در شرایطی که احتمال خیلی خیلی زیاد کار طراحی بخش کمپین دیگه تموم شده و فقط مونده یه سری تغییرات نهایی. یادت هست که اون سری خبر دادی این خانم که صرفا تو بخش صدا تهیه کننده بوده رو الان گذاشتن رهبر بخش کمپین و ابراز نگرانی کرده بودی و بهت گفتم در واقع کارگردان بخش کمپین یکی دیگه هست؟ :D الان هم ربطی به ماس مالی و خبر خوب و این حرفها نداره، چون دیگه اگر گند هم زده باشه تموم شده رفته پی کارش :D
نمیگیری قضیه رو :D بحث این نیست الان کجای مراحل ساخت بازی طی میکنه بحث اینه که چرا افراد کلیدی استدیو دارن تو این مقطع جدا میشن در واقع ما احتمال رو رو همون گند زدن میزاریم (:D) این حرفا سر Mass Effect Andromeda هم بود تهش دیدیم چی شد :|

نمیگیری قضیه رو :D بحث این نیست الان کجای مراحل ساخت بازی طی میکنه بحث اینه که چرا افراد کلیدی استدیو دارن تو این مقطع جدا میشن در واقع ما احتمال رو رو همون گند زدن میزاریم (:D) این حرفا سر Mass Effect Andromeda هم بود تهش دیدیم چی شد :|
ببین نمیشه مقایسه کرد، BioWare خیلی وقت بود مشکلات اساسی داشت و تیم Mass Effect هم فکر کنم شامل یه بخش کوچکی از استودیو میشدن، یعنی حتی تیم اصلی هم روی بازی کار نمی کرد. ولی تو این مورد، یه استودیو با 600-500 تا کارمند، که کل اعضاش دارن رو ساخت یه بازی تمرکز میکنن، یه سری جدا شدن ها، اونم تو سمت تهیه کننده تقریبا طبیعی هست. منظورم همین خانمی هست که رفته، وگرنه باید دید رفتن Tim Longo به چه دلیل بوده و اگر ایرادی هم باشه مربوط به رفتن اون بوده.

یعنی اگر 343 سره اینفینیت خراب کنه که احتمالش هم بالاست هیچ امیدی به استودیو های مایکرو نیست
تو وقتی نتونی مهم ترین استودیوت رو مدیریت کنی وای به حال امثال اندد لبز و بقیه

ببین نمیشه مقایسه کرد، BioWare خیلی وقت بود مشکلات اساسی داشت و تیم Mass Effect هم فکر کنم شامل یه بخش کوچکی از استودیو میشدن، یعنی حتی تیم اصلی هم روی بازی کار نمی کرد. ولی تو این مورد، یه استودیو با 600-500 تا کارمند، که کل اعضاش دارن رو ساخت یه بازی تمرکز میکنن، یه سری جدا شدن ها، اونم تو سمت تهیه کننده تقریبا طبیعی هست. منظورم همین خانمی هست که رفته، وگرنه باید دید رفتن Tim Longo به چه دلیل بوده و اگر ایرادی هم باشه مربوط به رفتن اون بوده.
بایوور تا قبل اینکه مس افکت رو بده بیرون و گند مسائل مدیریتیش در بیاد همه روش قسم میخوردن قبلش یـ گوتی داده بود بیرون ! تیم فرعیش بله مس افکت رو ساخت که خوب معلوم شد به شدت مشکل سو مدیریت داشته بعد گفتیم خوب دیگه تیم اصلیش گند نمیزنه که اونم دیدیم کلا از ریشه مشکل پیدا کرده بودن تمام ریزش افراد مهمش از بعد انتشار دراگون ایج شروع شد وقتی پشت سر هم افراد مختلف اونم تو سمت های مدیریتی از استدیو جدا میشن صد درصد یـ اختلاف هایی پیش اومده این وسط مهم نیست مشکل از سمت کی بوده هرچی بوده باعث شده تو این برهه از مراحل ساخت استدیو رو ترک کنه طرف و گرنه چه دلیلی داره اینجوری با هم از تیم کنار برن ؟ حالا میخواد ده تا مسئول داشته باشه میخواد یک دونه 100 نفر باشن یا 500 نفر یک تیم باشن یا ده تا

بایوور تا قبل اینکه مس افکت رو بده بیرون و گند مسائل مدیریتیش در بیاد همه روش قسم میخوردن قبلش یـ گوتی داده بود بیرون ! تیم فرعیش بله مس افکت رو ساخت که خوب معلوم شد به شدت مشکل سو مدیریت داشته بعد گفتیم خوب دیگه تیم اصلیش گند نمیزنه که اونم دیدیم کلا از ریشه مشکل پیدا کرده بودن تمام ریزش افراد مهمش از بعد انتشار دراگون ایج شروع شد وقتی پشت سر هم افراد مختلف اونم تو سمت های مدیریتی از استدیو جدا میشن صد درصد یـ اختلاف هایی پیش اومده این وسط مهم نیست مشکل از سمت کی بوده هرچی بوده باعث شده تو این برهه از مراحل ساخت استدیو رو ترک کنه طرف و گرنه چه دلیلی داره اینجوری با هم از تیم کنار برن ؟ حالا میخواد ده تا مسئول داشته باشه میخواد یک دونه 100 نفر باشن یا 500 نفر یک تیم باشن یا ده تا
خب اشتباهت همین جا هست دیگه :دی وقتی تعداد کارمندها بالا باشن، پست های مدیریتی و پست های حساس بیشتری هم شکل میگیره، تو اینجور موارد اگه یهو کلی از اعضای اصلی تیم برن کنار بله دقیقا حرفت درسته، ولی رفت و آمد چند نفر محدود یه چیز طبیعی هست. مثلا به نظرت چند وقت پیش که Creative Director بازی Cyberpunk 2077 استودیو رو ترک کرد یعنی اینکه گند خورده به بازی و استودیو؟ من صفحه قبلی که نفرات اصلی استودیو رو لیست کردم، از بین اینا Tim Longo جدا شده، فردا Chris Lee، پس فردا Bonnie Ross بره، آره اون موقع مشخصه مشکلات اساسی تو استودیو به وجود اومده.

یه استودیو که 600 تا کارمند داره و حداقل 10 تا تهیه کننده ارشد داره خیلی عجیب نیست

رفتن Creative Director بازی و یکی از تهیه کننده ها که اتفاقا قرار بود جایگزین تیم لانگو بشه، اونم تو کمتر از یک ماه، خیلی عجیب نیست؟ پس از نظر شما چی "خیلی عجیب" محسوب میشه؟

من شخصا چون از Halo 5 تقریبا حالم بهم خورد از رفتن تک تک آدم های تصمیم گیرنده ای که توی اون گندکاری بزرگ به نحوی سهیم بودم خوشحال میشم ولی این جا به جایی ها اونم یه سال مونده به انتشار بازی اتفاقا خیلی عجیب و نگران کننده است. یه دلیل هم بیشتر نداره، اونم اینه که پروسه ساخت به مشکل خورده و یا نتونستن به چیزی که مد نظر استدیو هست برسن و به این دلیل کنار گذاشته شدن، و یا مثلا دخالت هایی صورت میگرفته که اینا زیر بارش نرفتن و باز سر همین برکنار شدن. و در هر دو حالت برای طرفدارای سری Halo (نه فن های مایکروسافت) خبر نگران کننده ای هست. نه اینکه همه چیز صورتی و پروانه ایه و هرکی جز این میگه قطعا سونی فنه و این مدل حرف های بی سر و ته.

با این تفاسیر اگه بازی تاخیر بخوره خیلی نباید تعجب کرد و امیدوارم مایکرو حالا که قراره بعد قرنی این شماره بازی رو متحول کنه قربانی لانچ کنسولش نکنه که در این صورت دچار عاقبت Drive Club میشه.

رفتن Creative Director بازی و یکی از تهیه کننده ها که اتفاقا قرار بود جایگزین تیم لانگو بشه، اونم تو کمتر از یک ماه، خیلی عجیب نیست؟ پس از نظر شما چی "خیلی عجیب" محسوب میشه؟

من شخصا چون از Halo 5 تقریبا حالم بهم خورد از رفتن تک تک آدم های تصمیم گیرنده ای که توی اون گندکاری بزرگ به نحوی سهیم بودم خوشحال میشم ولی این جا به جایی ها اونم یه سال مونده به انتشار بازی اتفاقا خیلی عجیب و نگران کننده است. یه دلیل هم بیشتر نداره، اونم اینه که پروسه ساخت به مشکل خورده و یا نتونستن به چیزی که مد نظر استدیو هست برسن و به این دلیل کنار گذاشته شدن، و یا مثلا دخالت هایی صورت میگرفته که اینا زیر بارش نرفتن و باز سر همین برکنار شدن. و در هر دو حالت برای طرفدارای سری Halo (نه فن های مایکروسافت) خبر نگران کننده ای هست. نه اینکه همه چیز صورتی و پروانه ایه و هرکی جز این میگه قطعا سونی فنه و این مدل حرف های بی سر و ته.

با این تفاسیر اگه بازی تاخیر بخوره خیلی نباید تعجب کرد و امیدوارم مایکرو حالا که قراره بعد قرنی این شماره بازی رو متحول کنه قربانی لانچ کنسولش نکنه که در این صورت دچار عاقبت Drive Club میشه.
اول اینکه خیلی از اعضای کلیدی ساخت Halo 5 همون اوایل عرضه از استودیو رفتن و افراد جدیدی جایگزین شد، از نویسنده اصلی گرفته تا طراح اصلی مولتی پلیر و خیلی های دیگه. اینجوری نیست که همه اون آدم ها تا الان تو استودیو مونده باشن، البته اگه نخوای این جا به جایی ها رو هم عجیب و غیر طبیعی بدونی :D البته خب عجیب نیست در جریان نباشی چون اخبار استودیو رو دنبال نمیکنی، این چیزها رو نمی دونستی. این فن هیلو و فن مایکروسافت و این چیزها رو هم برو یه جایی تعریف کن که ملت همدیگه رو نمی شناسن، شما اگه خودت رو فن هیلو میدونی، من ده لول بالاتر از جنابعالی فن این بازی هستم و اینقدر هم بازی برام مهمه که هر جا میرسم به Halo 5 گیر میدم، نه اینکه الکی بشینم ازش تعریف کنم :دی حالا جالبه من از احتمال و این چیزها حرف میزنم ولی شما انگار خودت اونجا جز تیم مدیریت هستی و به صورت دقیق، دلیل جدایی ها رو میدونی lol الان که اینقدر تو این کارها واردی یه لطفی کن دلیل جدایی این بابا رو هم بگو تا ما هم مطلع بشیم :دی
Cyberpunk 2077’s creative director has left CD Projekt Red

حالا بقیه رو کاری ندارم چون عموما سونی فن هستن و تو اینجور تاپیک ها انتظاری ازشون نمیره :D ولی شما دیگه چرا؟ یه استودیو که 600 تا کارمند داره و حداقل 10 تا تهیه کننده ارشد داره خیلی عجیب نیست این رفت و آمدها، اونم در شرایطی که احتمال خیلی خیلی زیاد کار طراحی بخش کمپین دیگه تموم شده و فقط مونده یه سری تغییرات نهایی. یادت هست که اون سری خبر دادی این خانم که صرفا تو بخش صدا تهیه کننده بوده رو الان گذاشتن رهبر بخش کمپین و ابراز نگرانی کرده بودی و بهت گفتم در واقع کارگردان بخش کمپین یکی دیگه هست؟ :D الان هم ربطی به ماس مالی و خبر خوب و این حرفها نداره، چون دیگه اگر گند هم زده باشه تموم شده رفته پی کارش :D
آخه این شرایط دیگه فن بودن یا نبودن نداره...نمیدونم چطور احتمال خیلی خیلی زیاد میدی که طراحی کمپین تموم شده الان؟ خیلی جاها شنیدم که کمپین بازی در ماه‌های آخر توسعه به بار نشسته و قبلش کلی آشفتگی وجود داشته...باشه اصلا فرض کنیم که الان فقط تغییرات نهایی مونده و کارای پولیش کردن...الان مشکل اصلی اینه که رسما بیانیه‌ی مایکروسافت که گفته بود این خانم رهبری تیم کمپین رو به عهده گرفته دیگه هیچ ارزشی نداره و یکی دو ماه بعد از بیانیه خلافش ثابت شده...مایکروسافت میاد میگه نگران نباشید ایشون مسئول کمپین هست، ولی الان میبینیم خیلی راحت از تیم جدا شده، صداشم درنیاوردن. این یعنی برنامه‌ای که داشتن بهم خورده...این به معنای این نیست که صد در صد بازی قراره داغون از آب دربیاد و الان توسعه‌دهنده‌ها دارن سر همدیگه فریاد میکشن و همه چی رو هواست...ولی به هر حال نشانه‌ی نگران‌کننده‌ایه و اصلا نمیشه گفت که بیایید نادیده‌اش بگیریم چون همیشه از این اتفاق‌ها می‌افته.

آخه این شرایط دیگه فن بودن یا نبودن نداره...نمیدونم چطور احتمال خیلی خیلی زیاد میدی که طراحی کمپین تموم شده الان؟ خیلی جاها شنیدم که کمپین بازی در ماه‌های آخر توسعه به بار نشسته و قبلش کلی آشفتگی وجود داشته...باشه اصلا فرض کنیم که الان فقط تغییرات نهایی مونده و کارای پولیش کردن...الان مشکل اصلی اینه که رسما بیانیه‌ی مایکروسافت که گفته بود این خانم رهبری تیم کمپین رو به عهده گرفته دیگه هیچ ارزشی نداره و یکی دو ماه بعد از بیانیه خلافش ثابت شده...مایکروسافت میاد میگه نگران نباشید ایشون مسئول کمپین هست، ولی الان میبینیم خیلی راحت از تیم جدا شده، صداشم درنیاوردن. این یعنی برنامه‌ای که داشتن بهم خورده...این به معنای این نیست که صد در صد بازی قراره داغون از آب دربیاد و الان توسعه‌دهنده‌ها دارن سر همدیگه فریاد میکشن و همه چی رو هواست...ولی به هر حال نشانه‌ی نگران‌کننده‌ایه و اصلا نمیشه گفت که بیایید نادیده‌اش بگیریم چون همیشه از این اتفاق‌ها می‌افته.
منظورم این بود که یه سری همین جوری به صورت پیش فرض به قصد ترول میان جلو :D حرفهات کاملا درسته و من نمیخوام در این مورد بحث کنم چون حرف اشتباهی نزدی :D ولی یه نکته ای که این وسط وجود داره جایی هست که این خانم رفته و پستی که بهش دادن، Head of Production تو استودیویی که یه سری از اعضای قبلی 343 اونجا هستن، از جمله Josh Holmes که از اعضای اصلی 343 بود (یکی از اون افرادی که بلافاصله بعد از عرضه هیلو 5 از استودیو جدا شد) و الان رییس این استودیویی هست که این خانم تهیه کننده رفته. یه درصدی هم احتمال بده یه موقعیت شغلی بهتر بوده و ایشون هم به قصد اون موقعیت رفته :D

آخرین ویرایش:
ترس سونی فن ها طبیعی هست و عادیه بخوان با این دست اخبار یک مهلکه ای برای بازی درست کنند
هیلو اینفینیت روز اول عرضه نسل جدید روی گیم پس طوفانی هست که سونی نمیتونه از پسش بر بیاد
باشه درست سونی فن ها از ترس حالشون خرابه مخصوصا بعد از موفقیت عظیم هیلو5 و رفتن ایشون هم فقط مهلکه درست کردن سونی فن ها بوده و بس . ولی حالا خودمونیم همچین خبری برا اونور بود چطوری تیتر میزدی ؟ :D

عزیزانی که دم از عرضه طوفانی میزنن فعلا این داشته باشین تا به عرضه یه بازی بدون کارگردان رو گیم پس برسیم ;)
آخرین بازیی که چنین وضعیتی داشت اسمش چی بود اااا crack..........:-? آها crackdown 3
سریی که میلک شده و حالا کارگردانشم رفته هیچ طوفنی نداره (حتی دوران طلاییشم فقط تو سبک خودش طوفان بود که رقیب خوبیم داشت) که متاسفانه نمی خواید قبولش کنید
آقای نه ببخشید عمو اسپنسر بجای اینکه برن scalebound کنسل کنن باید به وضع 343 رسیدگی کنن

باشه درست سونی فن ها از ترس حالشون خرابه مخصوصا بعد از موفقیت عظیم هیلو5 و رفتن ایشون هم فقط مهلکه درست کردن سونی فن ها بوده و بس . ولی حالا خودمونیم همچین خبری برا اونور بود چطوری تیتر میزدی ؟ :D

والا اونطرف شان لیدن! رییس کل استدیوهای سونی رفت کسی اینقدر بلبشو درست نکرد که حالا کسی رفته که چهارتا اکس باکس فن هم نمیشناسنش :))

میگم این خبرها برای جولان دادن کاربرهایی مثل جانی سیلور هند خوبه که بیان توش بگن هیلو برای همون سبک خودش خوب بوده و از این دست خزبعلات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or