تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان اگه آیپاد کسی رو بدزدن دیگه کاریش نمیشه کرد ؟ (آیپاده خوده بدبخت بیچارم)
اگه iOS 5 به بالا باشي ، روي ايپادت find my iPhone نصب باشه و iCloud هم تنظيم باشه ، ميتوني با يه iDevice ديگه يا از طريق iCloud روي كامپيوتر وقتي طرف وصل شه به اينترنت روي نقشه رديابيش كني !

سلام وقتی با winterboardsاز تو cydiaیه تو دانلود می کنم وقتی theme رو قرار می دم بقیه برنامه ها و بازی ها بی رنگ و انگار hiden می شه
iPod touch 32gig دارم مرسی اگه پاسخ بدید

سلام.دوستان دلیوری اس ام اس ها چطور میاد؟سورس خاصی رو باید تو سیدیا بزنم؟
یکی هم اینکه هنگامیکه تو مسیج ها میرم این پیغام میاد:could not activate cellular data network
چی هست این؟

دوستان یکی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟؟
شما برو تو ستينگ قسمت Network بعد callular data رو on كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه؟
در مورد دليوري هم شما سورس cydia.i-phone.ir رو نصب كن بعد از تو اون سورس iphone delivery رو پيدا كن.

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 PM ارسال شده بود ----------

دوستاني كه آيديشون deactive شده بعد از عوض كردن پسور هميشه با چيز برن آيتونز چون اپل داره آيدياي ايرانيا رو ميبنده نبايد آي پيتون مال ايران باشه.

سلام.
برنامه وینتربورد رو از pc دان کردم بعدش با ایفان باکس ریختم رو ایپاد.
ریبوت کردم ایپادو بالا اومد ولی بعدش هنگ کرد بعد با هوم+دکمه ی قفل ریبوت کردم حالا هم سر
لوگوی اپل گیر کرده.
ایفان باکس هم نمیشناستش که من پاکش کنم
please.gif

سلام.
ریبوت کردم ایپادو بالا اومد ولی بعدش هنگ کرد بعد با هوم+دکمه ی قفل ریبوت کردم حالا هم سر
لوگوی اپل گیر کرده.
please.gif
دوباره همون كارو بكن ببين ريستارت ميشه يا نه.

سلام.
لوگوی اپل گیر کرده.
پاور و هوم رو باید 10 ثانیه نگه داری بعدش پاور رو ول کنی تا دستگاه بیاد بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or