تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام تازه گی ها ایفون 4امو دزدیدنش یکی بگه چی کار کنم راهی هست بشه پیدا کردش؟! :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

خب اینکه جزو مشکلات آیفون نیست برو کلانتری شمارتو بگیر 1 ماه پیداش میکنن البته اگه تا اون موقع یاورشو استاد نکرده باشن ! اگه سریال گوشی رو داری هم ببر بده ...

دوستان بازی باتی لی فی لد 3 برا آیفون اومده ولی به صورت آنلاین حالا چجوری میشه آنلاین بازی کردش ؟ ( کرکی پچی )

به قدري افتضاح و نااميد كننده بود كه از اپ استور حذف شد.الان سرچ كني نيست.بازي آنلاين ميخواي بازي كني مدرن كمبت ٣ ،

یه ریستارت بکنی گوشی رو درست میشه ، یا ریسپرینگ !
نه.درست نمیشه.
البته من بازیهامو با pc suit تو اینیستالوس میریزم و تو pc suit آیکون رو جداگونه نشون میده ولی واسه این بازی ها رو نشون نمیده. ولی مشکل عجیب تر از این حرفاس...:d
مثلا تمپل ران تو صفحه اصلی آیکون داره ولی تو مولتی تسکینگ سفید رنگه...:-s

سلام تازه گی ها ایفون 4امو دزدیدنش یکی بگه چی کار کنم راهی هست بشه پیدا کردش؟! :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
اگر Find My iPhone رو فعال کرده بوده باشید مکان دقیق گوشی قابل رویت هست از طریق اینترنت ضمن این که امکان قفل کردن گوشی، ارسال پیام به آقا دزده و حتی Wipe و پاک کردن کامل اطلاعات از راه دور را خواهید داشت.
از سرویس‌های خود Apple هست و نیاز به برنامه ای هم نداره. فقط با Apple ID تون کافیه وارد www.icloud.com شوید. امیدوارم فعال کرده باشید (بودید)!

سلام ، من یه آیپاد دارم می خوام به ورژن 5.1.1 ریستور کنم ، فایل 750 مگیشم از تو نت گرفتم ، اما وقتی می خوام ریستور کنم روی لوگوی اپل که یه نوار هم داره زیرش پر میشه گیر می کنه ، چکار باید بکنم ؟

سلام ، من یه آیپاد دارم می خوام به ورژن 5.1.1 ریستور کنم ، فایل 750 مگیشم از تو نت گرفتم ، اما وقتی می خوام ریستور کنم روی لوگوی اپل که یه نوار هم داره زیرش پر میشه گیر می کنه ، چکار باید بکنم ؟
مطمئنی گیر میکنه ؟! اصل مطلبش همون قسمته که یکمی طول میکشه !

سلام دوستان
من برنامه هایی که از استور با خود آیپد نصب میکنم روش آیکون شون تو آیکونها نمیاد
ولی میتونم سرچ کنم پیداشون کنم و استفاده کنم
اینا کجا ذخیره شدن ؟
چطور ایکونشون رو بیارم روی صفحه ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or