درود
من امروز یک Iphone 4s مدل 16 گیگ خریدم ولی ندادم اپلیکیشن بریزن . می خواستم جیل بریک کنم فروشنده گفت خوب نیست و گوشی بعضی وقت ها هنگ می کنه و خلاصه دردسر ساز می شه . بعد گفت یه پکیج 400 تایی اپلیکیشن ارجینال برات می ریزم که همه نرم افزار های خوب وبازی های بدرد بخور رو داره که حدودا می شه 10-12 گیگ که بابتش 80 تومن هم می گیره ! به نظرتون می ارزه و اینکه فروشنده درست گفته ؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنین
جیلبریک در کل یه کم گوشی رو کند میکنه و مصرف باتری رو بالا میبره ولی محسوس نیست مثلا کندی 5% نسبت به حالت عادی.
درکل اصلا نمی ارزه,400 تا گیم و اپلیکیشن که که ندیده بخوای بریزی چه فایده داره,
میدونی مثل چیه؟
این همه نرم افزار واسه ویندوز ساخته شده مثل اینه یه نفر ناوارد بده بیرون براش ویندوز نصب کنن و بعد 400 تا گیم و نرم افزار بریزن براش و کلی پول بگیرن,
بعد شما باید یکی یکی بشینی اجرا کنی خوشت اومد نگه داری نیومد پاک کنی,خب چه کاریه؟میری دنبال چیزایی که لازم داری دانلود میکنی.
من الان 7الی8 ماهه که گوشی رو ریستور نکردم و تو این مدت جیلبریک هم هست ولی کندی احساس نمیکنم.
در ضمن جیلبریک نکنی تم هم نداری-کلی توییک Cydia داره که اونم نمیتونی بریزی.
بنظرم بدون جیلبریک آی دیوایس یعنی هیچ.
ما که ایرانیم-شما تو خارج از کشور نگاه کن این همه تو دنیا جیلبریک کردن-اکثر کرک کننده ها خارجین-این نشون میده اونا هم دارن جیلبریک میکنن ,پس اگه مشکل حادی بود برای همه بود.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.