Reza82N
کاربر سایت
سلام بدون اکانت هم میشه,یه سوال . اگه بخوای از تو itunes چیزی رو به آیفون انتقال بدی حتما باید اکانت itunes داشته باشی یا بدون ثبت نام هم میشه؟؟
پیشنهاد میشه با iFunBox یا iTools فایل هارو برای راحتی کار منتقل کنید.
سلام بدون اکانت هم میشه,یه سوال . اگه بخوای از تو itunes چیزی رو به آیفون انتقال بدی حتما باید اکانت itunes داشته باشی یا بدون ثبت نام هم میشه؟؟
سلام دوستان
من برنامه هایی که از استور با خود آیپد نصب میکنم روش آیکون شون تو آیکونها نمیاد
ولی میتونم سرچ کنم پیداشون کنم و استفاده کنم
اینا کجا ذخیره شدن ؟
چطور ایکونشون رو بیارم روی صفحه ؟
ممنون
سلام این روش رو امتحان کنید,دوستان 3gs من بعد آپدیت به 5.1.1 دیگه سیم کارت رو نمیشناسه و no service میده در ضمن بیس باندم هم 6.15.00 هستش
آقا من چه طوری بعضی از آهنگام رو پاک کنم ؟![]()
اگه ios5 باشی با کشیدن دست روی آهنگ میتونی پاکش کنی ولی اگه پایین تر باشی کلا نمیتونی پاک کنی ...
دوستان راهي هست براي انتقال app هاي جديد در يك كامپيوتر جديد بدون اينكه app هاي قبلي رو آيفون پاك نشه؟ فك ميكنم نبايد از آيتونز استفاده نكنم درسته؟
سلام در iTools وارد تب نرم افزار میشین,ازونجا روی نرم افزار دلخواه کلیک میکنین,از بین گزینه ها روی BackUp کلیک کرده,حالا بدون اینکه سیو ها و تنظیمات پاک بشه بک آپ گرفته میشه و وقتی دوباره نصب بشه هیچ تغییری نکرده,با iFunBox هم میشه ولی بعضی وقتها هنگ میکنه.دوستان راهي هست براي انتقال app هاي جديد در يك كامپيوتر جديد بدون اينكه app هاي قبلي رو آيفون پاك نشه؟ فك ميكنم نبايد از آيتونز استفاده نكنم درسته؟