تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام دوستان
من برنامه هایی که از استور با خود آیپد نصب میکنم روش آیکون شون تو آیکونها نمیاد
ولی میتونم سرچ کنم پیداشون کنم و استفاده کنم
اینا کجا ذخیره شدن ؟
چطور ایکونشون رو بیارم روی صفحه ؟
ممنون

شاید لیست اپاتون از 11 صفحه بیشتر شده که با فولدر بندی مشکل حل میشه.

دوستان 3gs من بعد آپدیت به 5.1.1 دیگه سیم کارت رو نمیشناسه و no service میده در ضمن بیس باندم هم 6.15.00 هستش
سلام این روش رو امتحان کنید,
البته این روش برای 5.1 جواب میداد ولی چون دیدم UltraSn0w Fixer for 5.1.1 رو سورس بود گفتم شاید برای شما هم جواب بده,
بعد از جلبیریک و قبل از نصب ultrasn0w
UltraSn0w Fixer for 5.1.1
رو نصب کنید,ببینید جواب میده یا نه,
IMG_0463.PNG

بعد از نصب UltraSn0w Fixer for 5.1.1 خود UltraSn0w را نصب کنید.

دوستان راهي هست براي انتقال app هاي جديد در يك كامپيوتر جديد بدون اينكه app هاي قبلي رو آيفون پاك نشه؟ فك ميكنم نبايد از آيتونز استفاده نكنم درسته؟

دوستان راهي هست براي انتقال app هاي جديد در يك كامپيوتر جديد بدون اينكه app هاي قبلي رو آيفون پاك نشه؟ فك ميكنم نبايد از آيتونز استفاده نكنم درسته؟

وقتی که آیفون رو وصل کردی ایتونز ازت میخواد که اپ های قبلی رو پاک کنه چون تو لایبرری این ایتونز نیست فقط کافیه به جای erase and sync گزینه کنسل رو انتخاب کنی بعدش موقع اپ ریختتن فک کنم
از این سوال رو دوباره بپرسه که با انتخاب erase and sync برنامه جدید بدون پاک شدن برنام های قبلی نصب شه.
کلا میتونی از ifunbox استفاده کنی و خودتو راحت کنی:d

سلام در iTools وارد تب نرم افزار میشین,ازونجا روی نرم افزار دلخواه کلیک میکنین,از بین گزینه ها روی BackUp کلیک کرده,حالا بدون اینکه سیو ها و تنظیمات پاک بشه بک آپ گرفته میشه و وقتی دوباره نصب بشه هیچ تغییری نکرده,با iFunBox هم میشه ولی بعضی وقتها هنگ میکنه.

بچه ها من يه مكس پين دانلود كردم وقتي همون اول به لوگو Rockstar ميرسه فريز ميكنه. با itools هم ريختمش تو دستگاه. مشكل از كدوم ميتونه باشه؟ چون من فيلدرانرز 2 هم با itools ريختم تو دستگاه بعضي موقع ها فريز ميكنه اما سريع رفع ميشه (خيلي كوتاه).

مشكل ميتونه از itools باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or