تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

من امرو ios 5.1.1 رو ریختم و جیلبریک هم کردم ، ولی دوباره آیتونز که هیچی ، ویندوز هم نمیشناستش . چیکار کنم ؟! :((

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

می خوام خودم آپدیت کنم و جیلبریکش کنم دوباره
می خواستم ببینم وقتی جیلبریک می کنیم ، instalous خودش مثل سیدیا با جیلبریک کردن میاد ؟!
بعد هم اینکه واسه اینکه باتری درصدی فعال بشه باید چیکار کنیم موقع جیلبریک ؟!
غیر از این باتری درصدی آیا امکاناتی هست توی جیلبریک که موقع انجام جیلبریک لازم باشه کار خاصی بکنیم ؟!

( آیپاد تاچ 4 )

آخرین ویرایش:
1-من امرو ios 5.1.1 رو ریختم و جیلبریک هم کردم ، ولی دوباره آیتونز که هیچی ، ویندوز هم نمیشناستش . چیکار کنم ؟! :((

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

می خوام خودم آپدیت کنم و جیلبریکش کنم دوباره
2-می خواستم ببینم وقتی جیلبریک می کنیم ، instalous خودش مثل سیدیا با جیلبریک کردن میاد ؟!
3-بعد هم اینکه واسه اینکه باتری درصدی فعال بشه باید چیکار کنیم موقع جیلبریک ؟!
4-غیر از این باتری درصدی آیا امکاناتی هست توی جیلبریک که موقع انجام جیلبریک لازم باشه کار خاصی بکنیم ؟!

( آیپاد تاچ 4 )
1-مشکل از PC به احتمال زیاد
2-اینستالوس رو باید از توی Cydia نصب کرد.
3-از داخل Setting و General و بعد Usage اونجا درصد رو ON میکنی و به جیلبریک ربطی نداره.
4-درصد باتری ربطی به جیل نداره و با جیلبریک Cydia اضافه میشه که از طریف اون کلی برنامه میشه نصب کرد و امکانات اضافه کرد.

1-مشکل از PC به احتمال زیاد
2-اینستالوس رو باید از توی Cydia نصب کرد.
3-از داخل Setting و General و بعد Usage اونجا درصد رو ON میکنی و به جیلبریک ربطی نداره.
4-درصد باتری ربطی به جیل نداره و با جیلبریک Cydia اضافه میشه که از طریف اون کلی برنامه میشه نصب کرد و امکانات اضافه کرد.

تو آیفون این شکلی ولی تو آیپاد باید SbSetting رو نصب کنی و بعدش ار تو SbSetting درصد رو فعال کنی.

دوستان از آنتن گوشیتون راضی هستین ؟ مال ماکه حتما باید پر باشه آنتن تا بشه تماس گرفت و جواب داد
یعنی یه خط کمتر بشه جواب نمیده؟
تاحالا نشنیدم همچین چیزی,عجیبه!
فقط اگر من خط دولتی بزارم تو گوشی no service میده با ایرانسلم تقریبا همه مواقع آنتن تا ته پره و مشکل شمارو ندارم .

چجوری با خود آیپاد ریستور کنم و جیلبریکشو بپرونم ؟ ( ios 5.1.1 )

با آیتونز نمی تونم چون نمیشناسه دستگاه رو .

یه سوال دیگه :

با آیتونز فایل 750 مگی ios5.1.1 رو دان کردم . حالا می خوام ویندوز عوض کنم . این فایل مربوط به ای ا اس کجا ذخیره شده ؟ میشه برداشتتش ؟

یه سوال دیگه :

با آیتونز فایل 750 مگی ios5.1.1 رو دان کردم . حالا می خوام ویندوز عوض کنم . این فایل مربوط به ای ا اس کجا ذخیره شده ؟ میشه برداشتتش ؟

یعنی هیچ کامپیوتر دیگه ایی نمیشناستش؟؟

فک کنم اینجاست:
C:\Users\AM!R HOS!N\AppData\Local\Apple\Apple Software Update

یه سوال دیگه :

با DFU mode ریستور کن ! اگه بلد نیستی بگم ...؟

یعنی هیچ کامپیوتر دیگه ایی نمیشناستش؟؟

چرا ، بردم جایی واسم 5.1.1 رو ریخت ، دیگه فهمیدم مشکل از ویندوزه

با DFU mode ریستور کن ! اگه بلد نیستی بگم ...؟

فایل آپدیت رو پیدا کردم ، ویندوز رو عوض می کنم ، با همون آیتونز آپ می کنمش ، اگه بازم مشکل داشت مزاحم میشم دوباره :d

ممنون

سلام
برنامه يا راه حلى هست كه روى ايپد بشه زيرنويس فارسى srt اجرا كرد؟

سلام رفيق :)

OPlayer HD for iPad on the iTunes App Store
برنامه ايه به اسم OPlayer HD كه ورژن جديدش قابليت خوندن خيلي از فرمت ها از جمله مهم ترين هاش كه MKV و AVI و MP4 و XVID و WMV باشه رو داره. زيرنويس رو با فرمت هم sub و هم srt و البته فارسي ساپورت مي كنه. ورژن قديميش روي بعضي از فرمت ها كند بود و لگ داشت كه توي اين ورژن 2.0.03 ش كلاً رفع شده.

دوستان بلوتوث کیا نصب کردن ؟ از celeste راضی بودین یا airblue ?
درود
می خوام 4s بگیرم منتها مصرف باطریش چطوره؟ خیلیا می گن بده
نه داداش من تازه رو 5.0.1 هستم هر 3 روز یه بار شارژ میکنم . یه نمور بستگی به شانست هم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or