Ardi360
کاربر سایت
ریستور دستی دیگه :d کاری که هممون برای ریستور یا آپدیت انجام میدیم . یعنی فیرمور رو دانلود میکنیم shift رو میگریم فایل رو انتخاب میکنیم و ریستور
گویا دیگه کلا باید آنلاین ریستور کنی و هر دفعه فایل دانلود بشه
خود PC میشناسه اما تو ایتونز هیچ اتفاقی نیوفته انگار نه انگار که گوشی رو وصل کردم !وقتي وصل ميكني كلا هيچ اتفاقي نميوفته يا پيغام ميده كه نميشناسه؟
من همين ١ي دوهفته پيش گوشيمو با custom firmware به راحتي به ٥.٠.١ ريستور كردم ، شما خودت تست كردي!؟ریستور دستی دیگه :d کاری که هممون برای ریستور یا آپدیت انجام میدیم . یعنی فیرمور رو دانلود میکنیم shift رو میگریم فایل رو انتخاب میکنیم و ریستور
گویا دیگه کلا باید آنلاین ریستور کنی و هر دفعه فایل دانلود بشه
اگه وقت رسيتور داري ريستورش كن اگه نه براي ريختن بازي و برنامه ميتوني از pc suit و ifunbox استفاده كني.خود PC میشناسه اما تو ایتونز هیچ اتفاقی نیوفته انگار نه انگار که گوشی رو وصل کردم !
ریستورش کنم به فنا میره 5.1.1 میشه دیگه نمیشه جیل کردتش !من همين ١ي دوهفته پيش گوشيمو با custom firmware به راحتي به ٥.٠.١ ريستور كردم ، شما خودت تست كردي!؟
اگه وقت رسيتور داري ريستورش كن اگه نه براي ريختن بازي و برنامه ميتوني از pc suit و ifunbox استفاده كني.
قضیه ای که میگم برا 3 4 روز اخیر هست.هنوز تست نکردم ولی گویا جیلبریک 5.1.1 داره میاد و میخوام آپدیت و جیلبریک کنممن همين ١ي دوهفته پيش گوشيمو با custom firmware به راحتي به ٥.٠.١ ريستور كردم ، شما خودت تست كردي!؟
تنها راه عملیش ریستور هست ولی میگن یه برنامه هم هست که گوشی رو وصل میکنی و پسوردشو بهت نشون میده . جیلبریک 5.1.1 تو راه . به نظر من ریستور کن راحتيكي اومد رو گوشي منpassword گذاشت(خدا لعنتش كنه
) حالا يادش رفته . چيكار كنم؟(4S 5.0.1)
دو تا مسئله هست اینجا . یکی اینکه آیفونت 4 هست و یکی دیگه پارت نامبر هنگ کنگ :dدوستان من یه ایفون 4 (5.1 ) دارم جیل شده و پارت نامبر هنگ کنگ هست بخوام بفروشم چندی میخرن ؟ ( 16 گیگ مشکی - فوق العاده تمیز پشت و روش کلا 10 ثانیه هوای آزاد خورده تا از پلمپ باز شده و برچسب زدم بهش :d ) خلاصه افتاب مهتاب ندیده هست:d ( تابستون پارسال خریدمش )
معمولا محصولات اپل تا 3 سال ساپورت میشنسلام دوستان
من یه جا خوندم که اپل از ایپدها 2سال ساپورت میکنه درسته؟
مثلا ایپد 2 تا 2سال ایپد 3 تا 2سال
خود اپل اینو گفته یا طرف از خودش دراورده؟
مرسی
معمولا محصولات اپل تا 3 سال ساپورت میشن
مثلا الان iPhone 3gs هنوز ساپورت میشه