SleepyTurtel
کاربر سایت
نه دوست عزیز خراب نمیشه
اگه آموزش هارو خوب بخونید به راحتی میتونید جیلبریک کنید (حتی اگه تازه کار باشید)
من اینترنت گوشیم وصل نیستا.میشه؟
نه دوست عزیز خراب نمیشه
اگه آموزش هارو خوب بخونید به راحتی میتونید جیلبریک کنید (حتی اگه تازه کار باشید)
داداش یعنی چی وصل نیست ؟ :d مگه لوله بخاریه . مودم وایرلس داری خونه ؟من اینترنت گوشیم وصل نیستا.میشه؟
داداش یعنی چی وصل نیست ؟ :d مگه لوله بخاریه . مودم وایرلس داری خونه ؟
نه با سیمکارت میشه؟
پس برو یه جا که وایرلس باشه . یا مودتو وایرلس کن که خیلی به کارت میاد در آینده . شک نکن.اصلا هم از اینترنت سیم استفاده نکن که برا جیلبریک نیاز به اینترنت داری و اگر اون وسط قطع بشه و افت سرعت پیدا کنه و از این حرفا بساط دارینه با سیمکارت میشه؟
آقا یه سوال ، من با آیفون ، اکانت iTunes میسازم ، پول می ریزم توش و چند تا آهنگ می خرم . حالا هر دفعه بخام اونا رو گوش کنم باید به اینترنت وصل باشم یا یه دفعه دانلود میشه برای همیشه ?
شما میخوای از گوشی استفاده کنی,دوستان سلام.ببخشید من گوشیم جیلبریک نیست.به نظر شماها جلبریک بکنم یا نه؟
نه نميشه ! فرمت فيلما چي بوده !؟ بايد حتما mp4 باشه !با ifun box نمیشه موزیک و فیلم ریخت؟
من هر کاری کردم نتونستم فقط میشه تو پلیر هایی که خودت نصب کردی بریزی.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین.
دادا برنامه AVPLAYER رو نصب میکنی با ایفون باکس بازش میکنی میری تو اپلیکیشن میری تو پوشه پلیر فایلاتو کپی میکنی تو پوشه documents با توجه به خفن بودن دستگاه کانورت مانورت نمیخواد مگر برای mkv های کیفیت خیلی بالا 1080 . برای زیرنویس کافیه اسم فیلم با اسم زیرنویس یکی باشه پسوند زیرنویس srt باشهبا ifun box نمیشه موزیک و فیلم ریخت؟
من هر کاری کردم نتونستم فقط میشه تو پلیر هایی که خودت نصب کردی بریزی.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین.
بله دارهدوستان جلبریک رو مصرف باتری تاثیر داره؟
آیفون جیلبریک نشده با یه گوشی نوکیا سیمبیان دار چه فرقی می کنه دیگه ؟ حتما جیلبریک کن روی باتری هم تاثیر داره ولی محسوس نیست b-)دوستان جلبریک رو مصرف باتری تاثیر داره