تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام.
یه چند روزیه هر چی بازی دانلود میکنم و میخوام با Instalous نصبش کنم هی این error رو میده: Installation faild: Invalid IPA. من بازی ها رو از apptrackr دانلود کردم و حتی تو توضیحات تمام دستگا هایی که ساپورت میشه رو زده بود . مال من ipod 4 هستش که تو لیست بود.

میشه بگین مشکل از کجاس؟ (در ضمن ورژن دستگاه 4.1 ه و اون بازی ها ورژن 3 به بالا میخواستن).

ممنون میشم جواب من رو بدین!!!

یکی نیست جواب ما رو بده؟؟)x

نه رفیق هک نکردم ورژنش 4.3.3 هست چی کار کنم؟
برو تو این سایت با گوشیت بعد Cydia رو باهاش دانلود کن !
www.jailbreakme.com
من هنوز itunes نصب نكردم.وصل كنم به pc ميشناسه؟ با pc suit نوكيا مثلا ميشه ريخت؟
بله همچین برنامه ای هست براش ولی توصیه نمیشه ! چون با آیتونز سازگار نیست ممکنه بعد یه مدت آیتونز نتونه گوشی رو بشناسه ! برای خود من خیلی اتفاق افتاده که بعدش مجبور شدم ریستورش کنم !
چطور میشه فیلم با فرمت های مختلف مث flv رو ریخت رو ایپد 2 ؟ عکس چطور ؟
عکس رو که با آیتونز میریزید
فیلم flv هم میتونید با برنامه های Oplayer , VLC , MoviePlayer و ... ببینید !
این سورسش رو چه جوری باید اضافه کنم؟ ندارمش
برید تو Cydia تو بخش Manage و بعد بزنید Sources بعد هم Edit رو بزیند و Add بعد هم تو قسمت آدرس سایت این رو وارد کنید
http://cydia.hackulo.us
یکی نیست جواب ما رو بده؟؟)x
دوباره دانلود کنید ! سعی کنید از یه کرکر دیگه استفاده کنید حتما خوب دانلود نشده یا کرکش درست نبوده !

دوباره دانلود کنید ! سعی کنید از یه کرکر دیگه استفاده کنید حتما خوب دانلود نشده یا کرکش درست نبوده !

برادر. من تا حالا 5تا برنامه دانلود کردم با کرک های متفاوت. ولی نصب نمیشن.

در حالت عادی خیر نمیشه . فقط میتونه با iDevice بلوتوث بازی کنی . :d برای گوشی های دیگه باید برنامه Celsete رو از سیدیا نصب کنی تا کار کنه . اونم رو ورژن 4.2.1 خوب کار میکنه . رو 4.3.3 دنگ و فنگ داره ولی اگه بخریش خوب کار میکنه .
اینجا هم یه سری بزن :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42296

• Like
Reactions: Ἁlireza
برنامه های pxl هیچ فرقی با ipa ها ندارن فقط فرقشون اینه که در حالت عادی آیتونز اونا رو نمیشناسه و باید با PC Suite اونا رو نصب کرد.
بله میشه نصب کرد و میتونید برای نصب این پسوند برنامه ها از این آموزش استفاده نمایید :
آموزش ساده تبدیل فایل pxl به ipa در 1 دقیقه

• Like
Reactions: pasia
سلام دوستان من یه ipad2 دارم از لینکهای شما دوستان استفاده کردم و یه بازی دانلود کردم میخوام بدونم چطور باید بازی رو روش اینستال کنم ؟ برای این کار به نرم افزار خاصی نیاز هست ؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or