این سورسش رو چه جوری باید اضافه کنم؟ ندارمششما برنامه appsync +4 رو از سورس hackulo تو سیدیا دانلود کن، حل میشه.
این سورسش رو چه جوری باید اضافه کنم؟ ندارمششما برنامه appsync +4 رو از سورس hackulo تو سیدیا دانلود کن، حل میشه.
سلام.
یه چند روزیه هر چی بازی دانلود میکنم و میخوام با Instalous نصبش کنم هی این error رو میده: Installation faild: Invalid IPA. من بازی ها رو از apptrackr دانلود کردم و حتی تو توضیحات تمام دستگا هایی که ساپورت میشه رو زده بود . مال من ipod 4 هستش که تو لیست بود.
میشه بگین مشکل از کجاس؟ (در ضمن ورژن دستگاه 4.1 ه و اون بازی ها ورژن 3 به بالا میخواستن).
ممنون میشم جواب من رو بدین!!!
برو تو این سایت با گوشیت بعد Cydia رو باهاش دانلود کن !نه رفیق هک نکردم ورژنش 4.3.3 هست چی کار کنم؟
بله همچین برنامه ای هست براش ولی توصیه نمیشه ! چون با آیتونز سازگار نیست ممکنه بعد یه مدت آیتونز نتونه گوشی رو بشناسه ! برای خود من خیلی اتفاق افتاده که بعدش مجبور شدم ریستورش کنم !من هنوز itunes نصب نكردم.وصل كنم به pc ميشناسه؟ با pc suit نوكيا مثلا ميشه ريخت؟
عکس رو که با آیتونز میریزیدچطور میشه فیلم با فرمت های مختلف مث flv رو ریخت رو ایپد 2 ؟ عکس چطور ؟
برید تو Cydia تو بخش Manage و بعد بزنید Sources بعد هم Edit رو بزیند و Add بعد هم تو قسمت آدرس سایت این رو وارد کنیداین سورسش رو چه جوری باید اضافه کنم؟ ندارمش
دوباره دانلود کنید ! سعی کنید از یه کرکر دیگه استفاده کنید حتما خوب دانلود نشده یا کرکش درست نبوده !یکی نیست جواب ما رو بده؟؟)x
اسم برنامه چی هست بگید من تست کنم !برادر. من تا حالا 5تا برنامه دانلود کردم با کرک های متفاوت. ولی نصب نمیشن.
اسم برنامه چی هست بگید من تست کنم !
من چجوری میتونم فایل های ویدئویی بریزم روی آیفون؟ چه فرمتی باید باشه؟
بعد جیلبریک هم نیست!
چطور میشه shsh آییپد 2 64 3g ورژن 4.3.3 رو گرفت؟!
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/