تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

باید جیلبریک کنید .
برنامه appsync +4 رو از سورس hackulo از سیدیا نصب کنید .
برنامه رو با iTunes نصب کنید .
درود
دستگاه جیلبریک شده هستش ورژن 4.3.3 (8j2)اگه اشتباه نکنم . درسته ؟!!!
آی تونز هم رو سیستمم نصب کردم
قسمت دوم توضیحاتتون رو متوجه نشدم درباره سیدیا و یه نرم افزاری یه چیزی گفتین این سیدیا چی هست من سرچ کردم تو ipad با اسم cd چیزی پیدا نکردم
ممنون میشم توضیح بدید

آخرین ویرایش:
با اجازه اساتید
دوست عزیز اگه دستگاه شما جیلبریک شده باشه آیکون Cydia توی منو میاد . Cydia یه مرجع نرم افزاریه که برنامه های کرک شده رو میشه روی دستگاه های جیل شده نصب کرد . به قول یکی از دوستان توی همین انجمن به من گفت دستگاه ( آیفون - آیپد - آیپاد و... ) جیل نشده = هیچی .

برنامه Cydia رو باز کنید ، به قسمت manage برید بعد به قسمت source برید
بعد
edit
بعد
add
بعد سورس hackulo رو ادد کنید
بعد برنامه appsync+4 رو از این سورس نصب کنید .

با اجازه اساتید
دوست عزیز اگه دستگاه شما جیلبریک شده باشه آیکون Cydia توی منو میاد . Cydia یه مرجع نرم افزاریه که برنامه های کرک شده رو میشه روی دستگاه های جیل شده نصب کرد . به قول یکی از دوستان توی همین انجمن به من گفت دستگاه ( آیفون - آیپد - آیپاد و... ) جیل نشده = هیچی .

برنامه Cydia رو باز کنید ، به قسمت manage برید بعد به قسمت source برید
بعد
edit
بعد
add
بعد سورس hackulo رو ادد کنید
بعد برنامه appsync+4 رو از این سورس نصب کنید .
ممنون از جوابتون
یعنی الان که من این نرم افزار سیدیا رو نمیبینم یعنی آی پدم جیلبریک نشده ؟؟
میتونم این کارو انجام بدم خودم ؟ محدودیتی وجود نداره ( مثلا پلی استیشن 3 الان فریمویرهای جدیدش هنوز قابل هک نیست ) ؟

یعنی الان که من این نرم افزار سیدیا رو نمیبینم یعنی آی پدم جیلبریک نشده ؟؟
اگه نصب نیست یعنی یا جیلبریک نشده یا ناقص جیلبریک شده که باید دوباره جیلبریک بشه.
میتونم این کارو انجام بدم خودم ؟ محدودیتی وجود نداره ( مثلا پلی استیشن 3 الان فریمویرهای جدیدش هنوز قابل هک نیست ) ؟
محدودیتی از نظر بلاک شدن و بن شدن نداره اما جیلبریک دائمی تا ورژن 4.3.3 میتونید و موقت هم تا ورژن 4.3.5 میتونید انجام بدید .

اگه بودجه شما این هست ، صبر نکن آیپد3 بیاد چون وقتی بیاد اولش بالای 2 میلیون هست و کلی طول میکشه از قیمت فضایی به قیمت معمول برسه ، درضمن از بودجه شما قیمت معمولش هم بیشتر هست .
هنوز مشخص نیست .

اگه بودجه شما این هست ، صبر نکن آیپد3 بیاد چون وقتی بیاد اولش بالای 2 میلیون هست و کلی طول میکشه از قیمت فضایی به قیمت معمول برسه ، درضمن از بودجه شما قیمت معمولش هم بیشتر هست .
هنوز مشخص نیست .
یه مدت پیش یه تاپیکی بود یه سری مشخصات + عکس زده بود؟

بله ، اونا اصلا 100% نیست و احتمالی هست و حدس و گمان هاست ، و به احتمال زیاد Fake و تقلبی و ساخته ذهن طراحان .

دستانی که از وووی پپی ان رو IPAD استفاده میکنید ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور باید را اندازیش کنم
چون من تنظیمات رو انجام میدم اما همش مینویسه کانکتینگ و هیچ اتفاقی نمی افته
ممنون از همگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or