بله ،با Instalous ...
1.دوستان راهنمای کار با itunes رو ندارین ؟مثلا یه فایل گرفتم از یه جایی وقتی با این برنامه میخوام بریزم ارور میدهerror unknow occured بهد میام دقیقا همون فایلو از خود ایتیونز میگیرم راحت میریزه تو ایپد !!
2.غیر از سافاری مررورگری نداره؟
3.کلا دانلود منجر داره یا نه که باهاش بشه حتی فیلم های یوتوب رو دان کرد؟
4.پلیری نداره که اکثر فرمتها مثل mkv رو بخونه؟
شما خودت آیفون یا آیپادتونو هک کردی ؟! با همون سیستم !؟ امکان داره برنامه درست دانلود نشده باشه ! یه برنامه ی AppSync رو نصب نکرده باشید !1.دوستان راهنمای کار با itunes رو ندارین ؟مثلا یه فایل گرفتم از یه جایی وقتی با این برنامه میخوام بریزم ارور میدهerror unknow occured بهد میام دقیقا همون فایلو از خود ایتیونز میگیرم راحت میریزه تو ایپد !!
2.غیر از سافاری مررورگری نداره؟
3.کلا دانلود منجر داره یا نه که باهاش بشه حتی فیلم های یوتوب رو دان کرد؟
4.پلیری نداره که اکثر فرمتها مثل mkv رو بخونه؟
برنامه ی AppSync +4 رو از سیدیا دانلود کن !من این بازی ها و برنامه های ipa رو که دانلود می کنم بعد بازشون میکنم تا به لیست app ها اضافه شه ولی وقتی sync میکنمشون آخرش میگه فلان برنامه نصب نشد بخاطر یه unknown erore بعدشم یه سری عدد چرت و پرت . مشکل کجاس باید چی کار بکنم ؟
من چند روز پیش آیفون 3Gs ـه یکی از دوستام رو گرفتم میخواستم روش بازی بریزم Apply Sync کردم ولی بازیاش پاک نشد ! حالا مطمئن نیستم ! ولی اگه میخوای میتونی با PC Suit بازی و برنامه بریزی روش !اخه من هنوز به pc وصل نكردم.اگه وصل كنم ميشه بدون اينكه بازي هام پاك بشه بازي جديد بريزم؟
نه رفیق هک نکردم ورژنش 4.3.3 هست چی کار کنم؟شما خودت آیفون یا آیپادتونو هک کردی ؟! با همون سیستم !؟ امکان داره برنامه درست دانلود نشده باشه ! یه برنامه ی AppSync رو نصب نکرده باشید !
درمورد مرورگر هم OperaMini مرورگر شناخته شده ای هست !![]()