تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام
من آیفون 3 جی اس باتریش تموم شد الان می زنم به شازژ میگه 100% باتری داری در میارم خاموش میشه
سیم کارتمم پیدا نمیکنه مشکل از چیه؟؟

آنلاک هستی ؟
اگه آنتن نمیده 2 احتمال وجود داره .
=====
مشکل نرم افزاری :
یه ریستور کن از DFU و ببین درست میشه .
مشکل سخت افزاری :
که جدیدا باب شده و تعمیر کردنش واقعا سخت هست ، که اون هم سوختن چیپ بیس باند هست که اگه اینطوری باشه فقط خود اپل تعمیر درست میکنه که سخت هست ولی میتونی ببری علاءالدین یا به عنوان iPod ازش استفاده کنی .
=======
احتمال دوم فقط یه احتمال هست و اصلا قطعی نیست ،
و علائم اون : شارژ نشدن ، خاموش شدن بی ارادی ، آنتن ندادن ، مشکلات وایرلس و بلوتوث
به صورت خود به خود یا بر اثر ضربه .

شما الان یه ریستور سریع بکن ببین درست میشه ؟

دوستان من یه ایپد 2 دارم که نمیتونم روشنشن کنم!! دکمه روشن که میزنم فط یه عکس usb و برنامه ituns رو نشون میده به کامپیوتر وصلش کردم برنامه رو بالا اوردم درایو ایپد هم اومد ولی باز هم فقط این عکسو نشون میده لطفا راهنمایی کنید.

دوستان من یه ایپد 2 دارم که نمیتونم روشنشن کنم!! دکمه روشن که میزنم فط یه عکس usb و برنامه ituns رو نشون میده به کامپیوتر وصلش کردم برنامه رو بالا اوردم درایو ایپد هم اومد ولی باز هم فقط این عکسو نشون میده لطفا راهنمایی کنید.
باید به اینترنت وصل باشی تا رجیستر شه از طریق Itunes هم باید راش بندازی!!;)

دوستان ممنون ولی یه خورده بیشتر توضیح میدین؟
itunes رو دانلود کن بعد همینطور که به اینترنت متصلی itunes رو بیار بالا بعد آیپد رو وصل کن نکته حتما از اپل دانلود کن چون ورژن 10 به بالا میخواد یه سری سوال ساده میخواد اولش فکر کنم یه سری نوشته میاد تیک رو بزن برو بعدی بعد never register رو بزن!;)

آنلاک هستی ؟
اگه آنتن نمیده 2 احتمال وجود داره .
=====
مشکل نرم افزاری :
یه ریستور کن از DFU و ببین درست میشه .
مشکل سخت افزاری :
که جدیدا باب شده و تعمیر کردنش واقعا سخت هست ، که اون هم سوختن چیپ بیس باند هست که اگه اینطوری باشه فقط خود اپل تعمیر درست میکنه که سخت هست ولی میتونی ببری علاءالدین یا به عنوان iPod ازش استفاده کنی .
=======
احتمال دوم فقط یه احتمال هست و اصلا قطعی نیست ،
و علائم اون : شارژ نشدن ، خاموش شدن بی ارادی ، آنتن ندادن ، مشکلات وایرلس و بلوتوث
به صورت خود به خود یا بر اثر ضربه .

شما الان یه ریستور سریع بکن ببین درست میشه ؟
اصلا روشن نمیشه. شارژ هم نمیشه به شارژ می زنی می
گه 100% باتری داری ولی وقتی می کشم بیرون خاموش میشه.

اصلا روشن نمیشه. شارژ هم نمیشه به شارژ می زنی می
گه 100% باتری داری ولی وقتی می کشم بیرون خاموش میشه.
شما یه ریستور بکن از طریق DFU Mode
itunes رو دانلود کن بعد همینطور که به اینترنت متصلی itunes رو بیار بالا بعد آیپد رو وصل کن نکته حتما از اپل دانلود کن چون ورژن 10 به بالا میخواد یه سری سوال ساده میخواد اولش فکر کنم یه سری نوشته میاد تیک رو بزن برو بعدی بعد never register رو بزن!;)
یه اکانت باید بسازه ، بدین صورت :
آموزش صحیح ساخت اکانت آیتونز!

فرق آنلاک فکتوری با لاک چی هستش ؟ کدوم بهتره ؟ چه جوری میشه تشخیص داد که یک گوشی آنلاک فکتوریه یا لاکه ؟ جیلبریک چی هستش؟ ترو خدا یکی اینارو به من بگه نره !!! :(( مرسی :)

با اجازه اساتید...
تو نت یه سرچ مختصر میزدید تمام جوابتونو میگرفتید دوست عزیز .
گوشی های لاک فقط با سیم کارت مخصوص اپراتور تحت قرارداد فعال میشه و هر سیم کارت دیگه ای که بندازی توش کار نمیکنه . در کل خرید این نوع اصلا توصیه نمیشه . چون با نرم افزار ( خیلی کم یا اصلا در ورژن های جدید هیچ ) و یا با سخت افزار ( توربو سیم یا Gevey که یه سخت افزار کوچیک هست که با سیمکارتتون جا میخوره ) گوشی رو آنلاک میکنه تازه در این صورت نمیتونید از Jailbreak استفاده کنید .
اما گوشی های آنلاک با هر سیم کارتی فعال میشن . یکی از راه های شناسایی لاک و آنلاک هم از روی پارت نامبر هست که مشخص میکنه برای کدوم کشور زده شده . لیست پارت نامبر ها تو نت موجودهست . الان تو بازار ایران ، پارت نامبر امارات به وفور پیدا میشه هنگ کنگ و کانادا هم هستن . که هنگ کنک و کانادا این طور که گفتن بهتر از امارات هست .
اگه روی جعبه گوشی کدی با نام ICCID بود بدون که گوشی لاک هست .
جیل بریک کردن هم توانایی استفاده از نرم افزار های کرک شده رو به شما میده که البته تو ایران خیلی بیشتر از حد ممکن جواب میده ...! :d آیفون بدون جیل = هیچ....! :(
موفق باشید .

دوستان کسانی که آندروید دارن می دونم یه نوار ابزار notification داره که بالا و پایین می شه کشیدش.

.
توی آیفون این رو دیدم در برخی از تصویر مربوط به آیفون 5 هستش داره و مثلا میس کال ها و یا مسیج های خونده نشده رو داره طرف میبینه.
می خواستم بدونم توی io.s 4 این قسمت رو نداره؟
یا توی io.s 5 هست همچین چیزی رو اضافه کردن بهش ؟؟؟؟
.
ممنون پیشاپیش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or