باید به اینترنت وصل باشی تا رجیستر شه از طریق Itunes هم باید راش بندازی!!دوستان من یه ایپد 2 دارم که نمیتونم روشنشن کنم!! دکمه روشن که میزنم فط یه عکس usb و برنامه ituns رو نشون میده به کامپیوتر وصلش کردم برنامه رو بالا اوردم درایو ایپد هم اومد ولی باز هم فقط این عکسو نشون میده لطفا راهنمایی کنید.
itunes رو دانلود کن بعد همینطور که به اینترنت متصلی itunes رو بیار بالا بعد آیپد رو وصل کن نکته حتما از اپل دانلود کن چون ورژن 10 به بالا میخواد یه سری سوال ساده میخواد اولش فکر کنم یه سری نوشته میاد تیک رو بزن برو بعدی بعد never register رو بزن!دوستان ممنون ولی یه خورده بیشتر توضیح میدین؟
اصلا روشن نمیشه. شارژ هم نمیشه به شارژ می زنی میآنلاک هستی ؟
اگه آنتن نمیده 2 احتمال وجود داره .
=====
مشکل نرم افزاری :
یه ریستور کن از DFU و ببین درست میشه .
مشکل سخت افزاری :
که جدیدا باب شده و تعمیر کردنش واقعا سخت هست ، که اون هم سوختن چیپ بیس باند هست که اگه اینطوری باشه فقط خود اپل تعمیر درست میکنه که سخت هست ولی میتونی ببری علاءالدین یا به عنوان iPod ازش استفاده کنی .
=======
احتمال دوم فقط یه احتمال هست و اصلا قطعی نیست ،
و علائم اون : شارژ نشدن ، خاموش شدن بی ارادی ، آنتن ندادن ، مشکلات وایرلس و بلوتوث
به صورت خود به خود یا بر اثر ضربه .
شما الان یه ریستور سریع بکن ببین درست میشه ؟
شما یه ریستور بکن از طریق DFU Modeاصلا روشن نمیشه. شارژ هم نمیشه به شارژ می زنی می
گه 100% باتری داری ولی وقتی می کشم بیرون خاموش میشه.
یه اکانت باید بسازه ، بدین صورت :itunes رو دانلود کن بعد همینطور که به اینترنت متصلی itunes رو بیار بالا بعد آیپد رو وصل کن نکته حتما از اپل دانلود کن چون ورژن 10 به بالا میخواد یه سری سوال ساده میخواد اولش فکر کنم یه سری نوشته میاد تیک رو بزن برو بعدی بعد never register رو بزن!![]()
ریستور که می خوام بکنم میخواد آپدیت کنه بذارم بکنه؟