تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

کابل HDMI Adaptor هم همین کار رو میکنه :
ipad-024.jpg

فروشگاه ها دارند .
گرون هست 30-40

سلام
من ویندوزم ریخته به هم و شدیدا نیاز به عوض کردن ویندوز دارم بعد میترسم اگه ویندوز رو عوض کنم تمام بکاپ های آیتونز بپره ! حالا سوال من اینه در هنگام عوض کردن ویندوز من باید چیکار کنم که فایل های بکاپ و ویندوز جدید انتقال پیدا کنه ؟
ممنون

سلام
من ویندوزم ریخته به هم و شدیدا نیاز به عوض کردن ویندوز دارم بعد میترسم اگه ویندوز رو عوض کنم تمام بکاپ های آیتونز بپره ! حالا سوال من اینه در هنگام عوض کردن ویندوز من باید چیکار کنم که فایل های بکاپ و ویندوز جدید انتقال پیدا کنه ؟
ممنون
آدرس بکاپ های ذخیره شده در ویندوز اینجا هست :

Code:
C:\Users\Ali\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

کپی بگیر و در ویندوز جدید پیست کن .

• Like
Reactions: .:Metallica:.
سلام
ممنون
من برای محکم کاری کل فایلی که تو MyMusic به نام iTunes بود رو کپی کردم ! اینکارو بکنی بهتره اگه قبلا با iTunes برنامه میریختی ! وگرنه باید دوباره با اون PC هکش کنی !(فک کنم*)

• Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان سلام
من دیروز یه آیفون 4 16 گیگ مشکی از بازار موبایل خریدم 815 تومن. پارت نامبرش به ZP/A خستم میشه که برای هنگ کنگ هست درسته ؟ ( MC603ZP/A ) ورزن iOS رو این زده 4.3.3 8j2 و جلوی ICCID هم یه کدی نوشته و اینها . گوشی رو آنلاک فکتوری گرفتم . میخواستم ببینم همه چیش ردیفه یا نه ؟ تو گیم سنتر که رفتم جای ایمیل یه ایمیل ایرانی نوشته بود masoudghomroodi@yahoo.com . می خواستم ببینم چیه قضیه موقعی که اکتیو کرده اینجور شده یا نه ؟
در کل که آیفون 4 خیلیییییییییییییییییی حال میده.........!!!!!!!!!>:d<

بله برای Hong Kong هست .
مبارکتون باشه ، مشکلی نیست ، فقط برای اولین بار که وارد game center میشیم اکانت آیتونز رو میخوام ، اگه نخواد قبلا داده شده ، حتما وقتی که براتون جیلبریک و برنامه ریختن اکانت خودشو داده .

جیل که نکردم پول پا این چیزا ندادم :dگفتم با راهنمایی شما اساتید ردیف میشه دیگه . :x فقط الان ورژن 4.3.3 هستم چه جوری رستور کنم که بفهمم جیل شده یا نه ؟

وقتی ریستور میکنید جیلبریک شده باشه میپره .
اگر جیلبریک نکرده که جیلبریک شده نیست .
وقتی برنامه ای با اسم Cydia نصب باشه یعنی جیلبریک شده اگه نباشه یعنی جیلبریک شده نیست .

• Like
Reactions: Silent Storm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or