تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

کابل HDMI Adaptor هم همین کار رو میکنه :
ipad-024.jpg

فروشگاه ها دارند .
گرون هست 30-40

سلام
من ویندوزم ریخته به هم و شدیدا نیاز به عوض کردن ویندوز دارم بعد میترسم اگه ویندوز رو عوض کنم تمام بکاپ های آیتونز بپره ! حالا سوال من اینه در هنگام عوض کردن ویندوز من باید چیکار کنم که فایل های بکاپ و ویندوز جدید انتقال پیدا کنه ؟
ممنون

سلام
من ویندوزم ریخته به هم و شدیدا نیاز به عوض کردن ویندوز دارم بعد میترسم اگه ویندوز رو عوض کنم تمام بکاپ های آیتونز بپره ! حالا سوال من اینه در هنگام عوض کردن ویندوز من باید چیکار کنم که فایل های بکاپ و ویندوز جدید انتقال پیدا کنه ؟
ممنون
آدرس بکاپ های ذخیره شده در ویندوز اینجا هست :

Code:
C:\Users\Ali\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

کپی بگیر و در ویندوز جدید پیست کن .

• Like
Reactions: .:Metallica:.
سلام
ممنون
من برای محکم کاری کل فایلی که تو MyMusic به نام iTunes بود رو کپی کردم ! اینکارو بکنی بهتره اگه قبلا با iTunes برنامه میریختی ! وگرنه باید دوباره با اون PC هکش کنی !(فک کنم*)

• Like
Reactions: .:Metallica:.
دوستان سلام
من دیروز یه آیفون 4 16 گیگ مشکی از بازار موبایل خریدم 815 تومن. پارت نامبرش به ZP/A خستم میشه که برای هنگ کنگ هست درسته ؟ ( MC603ZP/A ) ورزن iOS رو این زده 4.3.3 8j2 و جلوی ICCID هم یه کدی نوشته و اینها . گوشی رو آنلاک فکتوری گرفتم . میخواستم ببینم همه چیش ردیفه یا نه ؟ تو گیم سنتر که رفتم جای ایمیل یه ایمیل ایرانی نوشته بود masoudghomroodi@yahoo.com . می خواستم ببینم چیه قضیه موقعی که اکتیو کرده اینجور شده یا نه ؟
در کل که آیفون 4 خیلیییییییییییییییییی حال میده.........!!!!!!!!!>:d<

بله برای Hong Kong هست .
مبارکتون باشه ، مشکلی نیست ، فقط برای اولین بار که وارد game center میشیم اکانت آیتونز رو میخوام ، اگه نخواد قبلا داده شده ، حتما وقتی که براتون جیلبریک و برنامه ریختن اکانت خودشو داده .

جیل که نکردم پول پا این چیزا ندادم :dگفتم با راهنمایی شما اساتید ردیف میشه دیگه . :x فقط الان ورژن 4.3.3 هستم چه جوری رستور کنم که بفهمم جیل شده یا نه ؟

وقتی ریستور میکنید جیلبریک شده باشه میپره .
اگر جیلبریک نکرده که جیلبریک شده نیست .
وقتی برنامه ای با اسم Cydia نصب باشه یعنی جیلبریک شده اگه نباشه یعنی جیلبریک شده نیست .

• Like
Reactions: Silent Storm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or