تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام دوستان.
آیتیونز من مشکل پیدا کرده و همه ی کار های آیپاد رو با i-funbox انجام میدم. ولی مشکل اینه که نمیتونم با این برنامه عکس و موزیک انتقال بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنم.
(برنامه هایی که امتحان کردم ولی جواب نداد: Copytrans- iexplore-imtoo transfer-floola)

اگه راه حلی سراغ دارین ممنون میشم راهنماییم کنین!!!

سلام به همه اپل بازها :دی!
آقا یه سوال خیلی احمقانه :دی! من که دستگام جیلبریک نیست و اینورم، چجوری میتونم برنامه ها مجانی و دمو بازیها رو بریزم رو آیفون؟ فقط از طریق iTunes خود گوشی یا اگه با پی سی هم برنامه دانلود کنم میشه با sync کردن ریخت؟

سلام به همه اپل بازها :دی!
آقا یه سوال خیلی احمقانه :دی! من که دستگام جیلبریک نیست و اینورم، چجوری میتونم برنامه ها مجانی و دمو بازیها رو بریزم رو آیفون؟ فقط از طریق iTunes خود گوشی یا اگه با پی سی هم برنامه دانلود کنم میشه با sync کردن ریخت؟
خوب شهاب باید جلبریک کنی دیگه وگرنه نمی تونی برنامه هارا بریزی از هیچ طریقی

آقا اگه ما بگیم برامون از دبی یا آمریکا یه آیفون 4 پست کنن که پست یا گمرک بهمون گیر نمیده میده ؟ آخه فامیلمون از اونجا 3 تا آورد برا فامیلمون و گفت 500 میگیره اونجا.......منم میخوام بگم برام پست کنن........
میشه ؟ نمیشه ؟

آقا اگه ما بگیم برامون از دبی یا آمریکا یه آیفون 4 پست کنن که پست یا گمرک بهمون گیر نمیده میده ؟ آخه فامیلمون از اونجا 3 تا آورد برا فامیلمون و گفت 500 میگیره اونجا.......منم میخوام بگم برام پست کنن........
میشه ؟ نمیشه ؟
گمرگ فکر نکنم گیر بده ، ولی آیفون 4 ـی که تو امریکا 500 $ باشه Lock هست احتمالا و توی کلی دردسر واسه Unlock کردنش میفتی { جدیدا در امریکا Apple آیفون 4 به صورت Unlock Factory عرضه میکنه که قیمتی معادل 650 $ برای مدل 16 گیگ و 750 $ برای مدل32 گیگ داره. به آشنات بگو آنلاک فکتوری باشه !}
قیمت دوبی هم زیاد با اینجا فرقی نداره ...

سلام دوستان.
آیتیونز من مشکل پیدا کرده و همه ی کار های آیپاد رو با i-funbox انجام میدم. ولی مشکل اینه که نمیتونم با این برنامه عکس و موزیک انتقال بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنم.
(برنامه هایی که امتحان کردم ولی جواب نداد: Copytrans- iexplore-imtoo transfer-floola)

اگه راه حلی سراغ دارین ممنون میشم راهنماییم کنین!!!

کسی نیست جواب ما رو بده؟

مشکل iTunes ـت چیه ؟چه اروری میده ؟
برنامه iPhone PC suit هم تست کن شاید به دردت خورد...

آیپاد رو نمیخونه. و میگه که باید Restore کنی. Restore هم که میکنم میگه باید ورژن جدید رو نصب کنی.
جلوی اسم آیپاد میزنه: n/a

ابن برنامه کرک و اینجور چیزا که نمیخواد؟

دوستان الان یه آیفون 4 دسته دوم حداقل قیمتی که میشه پیدا کرد چنده ؟ البته تمیزشا...نه اینکه متلاشی شده باشه.......
چه رنگی ؟
چند گیگ ؟
آنلاک یا لاک فکتوری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or