نه باو این حرفا چیه !مگه من برنامه نویس ios هستم؟ برو یخه ی استیو جابز رو بگیر بگو این آشغال چیه تحویل من دادی!؟
طبق دستورات من رفتی جلو هم آپدیت کردی و هم جیلبریک! اگه نکردی مشکل من بوده!
installous 4 !!!
این لینک سورسش هست:cydia.hackulo.usلینکش لطفا :d
کارش چجوریه ؟ اپ رو از اول دان میکنه یا فقط فایل اپدیتشو ؟ مثلا وقتی میخوایم سیمز3 pc رو اپدیت کنیم میام فقط یه فایل چند مگی رو دان میکنیم این هم همینجوریه؟
مشکل حل شد !مگه من برنامه نویس ios هستم؟ برو یخه ی استیو جابز رو بگیر بگو این آشغال چیه تحویل من دادی!؟
طبق دستورات من رفتی جلو هم آپدیت کردی و هم جیلبریک! اگه نکردی مشکل من بوده!
برای اینکه ورژن اپرایی که شما دارین قدیمی هست ورژن چدیدش رو دانلود کنید درست میشهببخشید دوستان نمیدونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه ؟ (اگه اشتباهی کردم ببخشید)
میخواستم بدونم چرا مرورگر اپرا فونت فارسی رو انقدر بد یا بهتره بگم اصلا پشتیبانی نمیکنه ؟
![]()
کدوم اُپرا ؟! Mini یا اونی که برا PCـه ؟!ببخشید دوستان نمیدونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه ؟ (اگه اشتباهی کردم ببخشید)
میخواستم بدونم چرا مرورگر اپرا فونت فارسی رو انقدر بد یا بهتره بگم اصلا پشتیبانی نمیکنه ؟
![]()
Opera Mini.......کدوم اُپرا ؟! Mini یا اونی که برا PCـه ؟!
روکش LCD که خودش 20 تومنه { مارک های خوبش البته... الان یادم نمیاد چه مارکی)سلام . میشه بگید محافظ و کیس خوب برای آیپاد تاچ در حد کلا دو تاش 20 تومن چه مارکی خوبه؟