Silent Storm
کاربر سایت
دوستان برنامه ای هست که بشه با اثر انگشت رو آیفون 4 قفل گذاشت ؟ ( همون قفل اولیه ) ؟ قابلیت فینگر پرینت رو میشه نرم افزاری عملی کرد ؟
دادا بهت 100 تا اعتبار میدم فقط بگو چیکار کنمپس نگران نباش.
سایتش که کاری نداره عزیز!
اول سایت از قسمت جندر باید male رو انتخواب کنی.
بقیه هم بذار امریکن و ایالات متحده باشه! روی دکمه قرمز جنریت کلیک کن تا مشخصات کامل یک فرد آمریکایی رو بهت بده!
زیر اسم اون یارو که اومد آدرس نوشته شده! + کل مشخصات دیگه! اینهارو توی آیتونز وارد کن! تمام!
آره... ریستارات..... ری سپرینگ..... پاک کردم دوباره ریختم..... نشد!!!!!!یه ریستارت کردی؟
سلام دوستان. من داشتم الان چند تا برنامه sync می کردم وقتی رفتم توی صفحات خود آیپاد تمام آیکون ها سفیده!!!!! چرا این طوری شده؟؟؟؟
این کارو کردم..... بازم نشدبرنامه ی iRetiner Gui رو از سیدیا بریز
و Fix white icon رو بزن
ریستور کنم....... jailbreak اش از بین میره؟؟؟؟؟یه بکاپ بگیر بعد یه ریستور بزن تا حل شه.
منظورش Restore from backup هست !ریستور کنم....... jailbreak اش از بین میره؟؟؟؟؟
سلام یه دوروزیه تو گوشیم هیچی Password سیو نمیشه ! تو MobileMe و YahooMail و V-P*N ... هیچ کدوم هی هر سری Password میخواد آخرش هم وصل نمیشه !!! چیکار کنم ؟! تو V*Pn که این پیغامو میده !منظورش Restore from backup هست !
--------------------
راستی مسعود از دیشب تا حالا گوشیم به وایرلس وصل نمیشه ! اون موقعی که پس داشت مودمم میگفت incorrect ، حالا هم که برداشتم وصل میشه ولی انگار نه انگار !!!
چیکار کنم !؟