تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام. یه سوال دارم. کار با آیفون 4 سخته؟ ریختت برنامه و آهنگ و این حرفا.
سلام.
اگه برای اولین بار دستت بگیری سخته! خیلیم سخته! بخصوص کسایی که گوشیشون لاک هست چون یکم مشکل دارن و با آنلاک و جیلبریک و... سرکار دارن ترجیح میدن گوشیشونو بفروشش و یدونه نوکیا بگیرن.
اما زود یاد میگیری و وقتی که یادگرفتی عمرا طرف هیچ گوشی دیگه نمیری!

• Like
Reactions: Ἁlireza
و همچنین در تکمیل حرف مسعود جان ، صددر صد پیشنهاد میکنم لاک نخرید ، و آنلاک بخرید چون واقعا بعضی اوقات مشکلی درست میکنه که باید بفروشید گوشی و ضرر بی حد و حسبی بخورید

الان که تو بازار مد شده گوشیهای لاک رو آنلاک می کنن.قیمتش هم بستگی به اپراتور داره.مثلا O2 رو آنلاک می کنن برای همیشه به قیمت 125 هزار تومان.دیگه میشه گفت طرف اگر حاضر باشه خرج کنه مشکلی نداره که لاک بخره یا آنلاک.
البته من خودم گوشیم لاک بود.باید برای آپدیت با TinyUmbrella عملیات رو انجام می دادیم که Baseband آپدیت نشه.
اما خب من گوشیم ضربه شدید خورد و آی سیِ پاورش خراب شد.فرستادمش Apple Store لندن و یه دونه آکبند دیگه بهم دادن.اون رو هم خودشون پرسیدن آنلاک می خواید که باز کردن گوشی رو و آنلاکش کردن.

الان که تو بازار مد شده گوشیهای لاک رو آنلاک می کنن.قیمتش هم بستگی به اپراتور داره.مثلا O2 رو آنلاک می کنن برای همیشه به قیمت 125 هزار تومان.دیگه میشه گفت طرف اگر حاضر باشه خرج کنه مشکلی نداره که لاک بخره یا آنلاک.
البته من خودم گوشیم لاک بود.باید برای آپدیت با TinyUmbrella عملیات رو انجام می دادیم که Baseband آپدیت نشه.
اما خب من گوشیم ضربه شدید خورد و آی سیِ پاورش خراب شد.فرستادمش Apple Store لندن و یه دونه آکبند دیگه بهم دادن.اون رو هم خودشون پرسیدن آنلاک می خواید که باز کردن گوشی رو و آنلاکش کردن.
اینم یه نمونه دیگه از تفاوت اپل...

اپل در این مورد معروفه...
ولی خیلی از شرکت های الکترونیکی توی اروپا و آمریکا همچین کارهایی می کنن...تقریبا اونجا عادی هست ...
درسته اما برای ایرانی ها عادی نیست! :دی
اپل خیلــــی کم خراب میشه! اگرم خراب شد برات تعویض میکننن.

اه چه قدر جالب چه جوری قبول کردن گوشی رو؟چه جوری فرستادی و هماهنگ کردی؟:-/

درسته اما برای ایرانی ها عادی نیست! :دی
اپل خیلــــی کم خراب میشه! اگرم خراب شد برات تعویض میکننن.

اینجا گارانتی شامل اینها نمیشود

ضربه
نوسانات برق
سوختن
.
.
.
.آخری قشنگ همه چی رو ردیف میکنه : سهل انگاری در نگهداری وسیله فلان:))

اگر شانس بیاری قبول کنی آخرش میگن خوب 20 تومن شد:))

سلام . IPOD رو با برنامه REDSNOW با 4.3.3 جيل بريك كردم يك بار REST SETTING كردم الان فريز شده و كار نميكنه نزىيك يك ساعتي هست كه عكس APPLE رو داره نشون ميده خودم فكر ميكنم بايد بزارمش تا باطريش تموم شه و بعد RESTORE كنم راه ديكه اي هست؟

ويرايش: با همون روش نكه داشتن دكمه باور براي 2 ثانيه و ....... درست شد . فقط ميمونه قسمت دوم.

وقتي IPOD رو جيل بريك كردم برنامه CYDIA نصب شد و ابديتش كردم اما نميدونم برنامه و بازي ها رو جطور نصب كنم لطفا كمكم كنيد خيلي ممنون

آخرین ویرایش:
سلام . IPOD رو با برنامه REDSNOW با 4.3.3 جيل بريك كردم يك بار REST SETTING كردم الان فريز شده و كار نميكنه نزىيك يك ساعتي هست كه عكس APPLE رو داره نشون ميده خودم فكر ميكنم بايد بزارمش تا باطريش تموم شه و بعد RESTORE كنم راه ديكه اي هست؟

ويرايش: با همون روش نكه داشتن دكمه باور براي 2 ثانيه و ....... درست شد . فقط ميمونه قسمت دوم.

وقتي IPOD رو جيل بريك كردم برنامه CYDIA نصب شد و ابديتش كردم اما نميدونم برنامه و بازي ها رو جطور نصب كنم لطفا كمكم كنيد خيلي ممنون
cydia رو باز کنید
سورس cydia.hackulo.us رو اد کنید!
appsync for 4.x رو نصب کنید!
بعد هر بازی کرک شده ای رو که خواستید نصب کنید!
باز سوالی بود در خدمتم!

• Like
Reactions: A.A
cydia رو باز کنید
سورس cydia.hackulo.us رو اد کنید!
appsync for 4.x رو نصب کنید!
بعد هر بازی کرک شده ای رو که خواستید نصب کنید!
باز سوالی بود در خدمتم!
سلام این روش برای نصب برنامه های کرک شده هست.
اما برای اینکه چگونه بخواییم برنامه هارو بریزیم به این تاپیک مراجعه کنید:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=85363

آقایون یه سوال . من الان یدونه عکس می خوام بریزم رو آیپادم (تاچ 4جی) بعد حدود 220 مگ هم خالی دارم. عکس هم 120 کیلو بایت هست !! ولی وقتی apply را می زنم یه پیغام می ده که فضای کافی برای عکس و آلبوم عکس!! شما وجود نداره. این جریانش چیه ؟! باید چیکار کنم میخوام عکس بریزم !؟!
آقایون یه سوال . من الان یدونه عکس می خوام بریزم رو آیپادم (تاچ 4جی) بعد حدود 220 مگ هم خالی دارم. عکس هم 120 کیلو بایت هست !! ولی وقتی apply را می زنم یه پیغام می ده که فضای کافی برای عکس و آلبوم عکس!! شما وجود نداره. این جریانش چیه ؟! باید چیکار کنم میخوام عکس بریزم !؟!
یدونه عکس رو از گالریت با حجم بیشتر پاک کن بعد دوباره امتحان کن ببین درست میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or