توصیه میکنم 32 GB بگیری......وگرنه مجبور میشی مثل من 8GB رو بفروشی و 32 GB بگیری:d.........8 GB خیلی کمه اگه بخوای آهنگ و بازی و برنامه بریزی.....اما 32 نه کافیه......digikala قیمتشو 279 تومن زده! توی بازار ارزونتر گیرت میاد احتمالا.
8 گیگ خیلی هم زیاد نیست! ولی بستگی به خودتون داره دیگه...
دوستان میشه تفاوت های Iphone4 اصلی با چینی رو بزارید !؟
تفاوت جعبه هاشون رو هم همینطور !
قیمت 4 16گیگ و 32گیگ رو تو ایران خودمون بنویسید رو هم ممنون میشم :d
آیفون 4 چینی؟!!!کیست مرا یاری کنید ؟
داداش منظورت پارت نامبره ؟!آیفون 4 چینی؟!!!
همین اصلی ها هم مونتاژ چین هستند. من خودم چینی اونی که شما منظورتونه ندیدم! اما اگه منظورتون تقلبی ها هست که مثلا قیمتشون 150 200 تومنه باید بگم خداشونم یکی نیست!
برای قیمت هم برید به digikala تا یه قیمت دستتون بیاد! شاید توی بازار بتونید یکم ارزونتر هم بخرید.
داداش منظورت پارت نامبره ؟!
بله منظورم همون تقلبی ها بود بعد میشه پارت نامبر هاش رو هم برام بزارید که مشخص باشه کدوم Lock هست کدوم Unlock ؟!
داداش من حقیقتش میخوام بدون اینکه باز بشه بفهمم Unlock Factory هست یا نیست !
پارت نامبرهاش که ماشالله یکی دوتا نیست که!
اونو نمیتونم بذارم! البته پارت نامبر یه چیز دیگست! اونی که میتونی از روی اون تشخیص بدی یه سریال هست با این شکل:
MC605B/A
این ماله خودم بود که آنلاک هست.
بهترین راه برای تشخیص اینه وقتی خریدیش قبل از جیلبریک و آنلاک کردن به آیتونز وصلش کنی تا قفلش باز بشه و بعد یک سیمکارت بندازش توش ببین آنتن میده یا نه!
گفتم که:داداش من حقیقتش میخوام بدون اینکه باز بشه بفهمم Unlock Factory هست یا نیست !
یعنی راهی نیست که بشه فهمید iPhone4ی که داری میخری Lockه یا Unlock ؟!
وقتی خریدیش قبل از جیلبریک و آنلاک کردن به آیتونز وصلش کنی تا قفلش باز بشه و بعد یک سیمکارت بندازش توش ببین آنتن میده یا نه!
آخه معلوم نیست الان میخوان 4gs بدن بیرون فعلا یا 5 میدن بیرون! به نظر من هم بهتره یکم صبر کنن تا تکلیف معلوم بشه.این آیفون 4 ها که میگین 150 200 تومن مثل ..........ریخته تو بازار......قیافش تابلوئه.........مثل بنز هم خراب میشه.......من موندم وقتی اصل گوشی هست چرا ملت میرن طرح چینیش رو میخرن بعضیا........
ایشون دست نگه داره آیفون 5 بگیره به نظرت بهتر نیست ؟
بیشتر آهنگ و بازی ممیخوام بگیرمdigikala قیمتشو 279 تومن زده! توی بازار ارزونتر گیرت میاد احتمالا.
8 گیگ خیلی هم زیاد نیست! ولی بستگی به خودتون داره دیگه...