تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان من آیپاد خودم رو Jailbreak نکردم..........به جز بازی و برنامه دیگه چه فوایدی داره ؟
ماله من که Jailbreak نشده چه فوایدی داره ؟

دوستان من آیپاد خودم رو Jailbreak نکردم..........به جز بازی و برنامه دیگه چه فوایدی داره ؟
ماله من که Jailbreak نشده چه فوایدی داره ؟
فقط برای ریختن بازی و نرم افزار کرک شده هست!

سلام اين بسته هاي apple care جي هست؟
اینجا در موردش گفته:
http://www.apple.com/support/products/

سلام
من یه ایپاد 8gig دارم هر کاری می کنم توش فایل تصویری نمیشه ریخت با هر نرم افزاری که بگین من تبدیل کردم ولی بازم نمی شه ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام
با برنامه xilisoft video converter تبدیلش کردم به mp4 بدشم با itune ریختم
یعنی توی itune نشونش میده ولی وقتی که دسگاه رو وصلش می کنم sync نمی کنه موندم چیکارش کنم

با اجاه اساتید... نرم افزار مرجعی هست که وقتی گوشی رو جیل بریک می کنید نصب میشه و می تونید از برنامه های غیر اورجینال و کرک شده استفاده کنید...! به نظرم آیفون بدون سیدیا یعنی پشم...! :d

دوستان میشه تفاوت های Iphone4 اصلی با چینی رو بزارید !؟
تفاوت جعبه هاشون رو هم همینطور !
قیمت 4 16گیگ و 32گیگ رو تو ایران خودمون بنویسید رو هم ممنون میشم :d

آخرین ویرایش:
سلام. خسته نباشید. من میخوام IPOD TOUCH 32 گیگ بخرم. قیمتش با کیف و چیزای دیگه تا اونجا که فهمیدیم بالای 400 تومن در میاد. به نظر شما با این پول یه IPHONE 3GS دست دوم بگیرم بهتر نیست ؟ ؟

میشه با این پوا اصلا یه دست دوم تمیز خرید یا نه؟ ؟ ممنون میشم توضیح بدید.

بعد یه سوال دیگه. اگه جیلبریکش کنم بازم میتونم به اینترنت وصل شم و از app store خرید کنم یا وب بگردم ؟ یا نمیشه؟ ؟

آخرین ویرایش:
سلام
با برنامه xilisoft video converter تبدیلش کردم به mp4 بدشم با itune ریختم
یعنی توی itune نشونش میده ولی وقتی که دسگاه رو وصلش می کنم sync نمی کنه موندم چیکارش کنم
سلام دوست عزیز.
ببخشید اصلا یادم نبود جواب بدم ببخشید.
2 حالت بیشتر نداره!
1. فرمت رو درست تبدیل نمیکنید!
2. به احتمال خیلی بیشتر اینه که آیتونز روی کامپیوتر شما Authorize نشده!
برای Authorize کردن دستگاهتون روی کامپیوتر دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنید و چیز پی ان رو فعال کنید و آیتونز رو باز کنید و در قسمت store گزینه authorize this computer رو بزنید و بعد از شما آید دی اپل و پسوورد رو میخواد و واردشون کنید و authorize رو بزنید.
موفق باشین.

.

سلام. خسته نباشید. من میخوام IPOD TOUCH 32 گیگ بخرم. قیمتش با کیف و چیزای دیگه تا اونجا که فهمیدیم بالای 400 تومن در میاد. به نظر شما با این پول یه IPHONE 3GS دست دوم بگیرم بهتر نیست ؟ ؟

میشه با این پوا اصلا یه دست دوم تمیز خرید یا نه؟ ؟ ممنون میشم توضیح بدید.

بعد یه سوال دیگه. اگه جیلبریکش کنم بازم میتونم به اینترنت وصل شم و از app store خرید کنم یا وب بگردم ؟ یا نمیشه؟ ؟
سلام برای قیمت بهرته خودتون برید بپرسید از بازار چون قیمت ها باهم تفاوت دارن!
سوال دومتون: میتونید به اینترنت وصل بشین و از اپل ستور هم خرید کنید و وبگردی هم انجام دهین.
جیلبریک مشکلی برای اینکارها پیش نمیاره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or