تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

آخه معلوم نیست الان میخوان 4gs بدن بیرون فعلا یا 5 میدن بیرون! به نظر من هم بهتره یکم صبر کنن تا تکلیف معلوم بشه.
شما فرض کن همین الان تکلیف مشخص شد :d
کی میاد ایران؟
کی قیمتش متعادل میشه ؟
همین iphone 4 یک سال امده تازه قیمتش خوب شده ;)
البته جماعتی که دارن پولشو بحثشون جداست اگر این دوست عزیزم محدودیت مالی نداره صبر کنه بهتره بعید نیست اون اوایل قیمتش 1.800-2000 باشه #:-s

شما فرض کن همین الان تکلیف مشخص شد :d
کی میاد ایران؟
کی قیمتش متعادل میشه ؟
همین iphone 4 یک سال امده تازه قیمتش خوب شده ;)
البته جماعتی که دارن پولشو بحثشون جداست اگر این دوست عزیزم محدودیت مالی نداره صبر کنه بهتره بعید نیست اون اوایل قیمتش 1.800-2000 باشه #:-s
بعد از عرضه جهانی چند روزی بعدش توی ایران هست!
تعادل قیمتش یعنی کی کم میشه؟ بعد از 8 یا 9 ماه احتمالا! البته در روزهای اول قیمت رو دل بخواهی میذارن فرق داره!

بله باید جیلبریک کنید.
نه نه سوال من رو اشتباه گرفتید
من میگم میشه با آیپاد بازی های کپی رو آنلاین میشه بازی کرد
آنلاین بازی کرد سوال منه
با بازی های کپی میشه آنلاین بازی کرد؟
-----------
یک سوال دیگه:
میشه سیستم عامل دستگاه رو عوض کرد؟
مثلا از4.3.2 ببریم رو 4.3.3 ؟
با این کار سرعت دستگاه میاد پایین یا مشکلی براش ایجاد میشه؟
بعدش دوباری باید هکش کنیم؟

آخرین ویرایش:
نه نه سوال من رو اشتباه گرفتید
من میگم میشه با آیپاد بازی های کپی رو آنلاین میشه بازی کرد
آنلاین بازی کرد سوال منه
با بازی های کپی میشه آنلاین بازی کرد؟
-----------
یک سوال دیگه:
میشه سیستم عامل دستگاه رو عوض کرد؟
مثلا از4.3.2 ببریم رو 4.3.3 ؟
با این کار سرعت دستگاه میاد پایین یا مشکلی براش ایجاد میشه؟
بعدش دوباری باید هکش کنیم؟

بله میشه با کپی بازی یا با کرک شدش بازی کرد!
خودمم هیچوقت توی آیفونم آنلاین بازی نکردم اما طبق روال معمول باید با آپدیت شدن کرک هم بپره! البته با کرک جلوی آپدیت شدنش رو هم میگیرن!
...
بله میشه سیستم عامل رو ارتقا داد!
و میشه دوباره جیلبریکش کرد!

........
باسلام
اگر امکانش هست یه کم بیشتر راجب apelid و اینکه چه جوری درستش کنیم توضیح بدین ممنون میشم
سلام توی این تاپیک کامل توضیح دادم و قدم به قدم برید جلو:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42056

امکانش با وصل شدن به اینترنت بازیها رو آپدیت کرد با توجه به این که کرک شده هستن؟
اصولا کرک از آپدیت شدن بازی جلوگیری میکنه!
و بازی هایی که دانلود کردی خودش قبلا توی appstore دستگاهتون پیام آپدیت کردن بازی رو میده که میتونید آپدیت بکنید یا نکنید!

سلام دوستان :)
من می خوام 500 ومان هزینه کنم برای خرید گوشی یکی از دوستام براش iphone 3gs اوردن 16 گیگ (سفید رنگ) قصد فروش داره می خواستم ببینم با توجه به گوشی های موجود تو این رنج قیمت با قدرت سخت افزاری بالا تر معقولانه هست خریدش یا نه ؟
اینم بگم از styleو طراحی و رنگ 3gs خوشم میاد دوربینم اصلا برام مهم نیست فقط سرعت یعنی هنگ نکنه و کارایی و نرم افزاراش
ممنون میشم یک توضیح مفصل بدین ممنون >:d<
اینم عکساش:
پارت نامبر :MC136LL
سریال : 859396FK3NQ

با آپدیت کردن سیستم عامل سرعت دستگاه پایین نمیاد؟
چه مضراتی داره؟:d
فقط سود داره! از هر لحاظ!

سلام دوستان :)
من می خوام 500 ومان هزینه کنم برای خرید گوشی یکی از دوستام براش iphone 3gs اوردن 16 گیگ (سفید رنگ) قصد فروش داره می خواستم ببینم با توجه به گوشی های موجود تو این رنج قیمت با قدرت سخت افزاری بالا تر معقولانه هست خریدش یا نه ؟
اینم بگم از styleو طراحی و رنگ 3gs خوشم میاد دوربینم اصلا برام مهم نیست فقط سرعت یعنی هنگ نکنه و کارایی و نرم افزاراش
ممنون میشم یک توضیح مفصل بدین ممنون >:d<
اینم عکساش:
پارت نامبر :MC136LL
سریال : 859396FK3NQ
توضیح مفصل میخواد؟ فقط بخر و حالشو ببر! :d

تو این قیمت با توجه به اینکه دوربین برات مهم نیست ، انتخاب خوبی هست ، اگر استفاده زیادی ازش نشده، .
درضمن عکس ها لود نمیشه .
اینم بهت بگم که محصولات اپل باالکل اصلا هنگ نمیکنه (کند میشه به دلیل ازدیاد برنامه) اما هنگ نمیکنه .
به دلیل سیستم عامل ـش (هنگ کردن توش 1% هست)
برنامه ها و بازی های iDevice ها هم خیلی زیبا و سرگرم کننده هست و موزیک هم و قسمت iPod هم که وجود داره ،

تو این قیمت با توجه به اینکه دوربین برات مهم نیست ، انتخاب خوبی هست ، اگر استفاده زیادی ازش نشده، .
درضمن عکس ها لود نمیشه .
اینم بهت بگم که محصولات اپل باالکل اصلا هنگ نمیکنه (کند میشه به دلیل ازدیاد برنامه) اما هنگ نمیکنه .
به دلیل سیستم عامل ـش (هنگ کردن توش 1% هست)
برنامه ها و بازی های iDevice ها هم خیلی زیبا و سرگرم کننده هست و موزیک هم و قسمت iPod هم که وجود داره ،
ممنون :d
کلن انتظارم از گوشی دیدن فیلم -آهنگ و نرم افزارو بازیاش ;)
فقط ساپورت نرم افزاری مشکلی نداره که ؟
اینم عکس
http://up.iranblog.com/images/1td3zpq6momr7372ht7.jpg
http://up.iranblog.com/images/tm55tzxolugg8xuwhka.jpg

با ریختن برنامه هایی مثل iMovie یا AV Player یا O Player و ... راحت میتونی تمام فیلم ها رو با تمام فرمت ها با زیرنویس ببینی .
آهنگ هم که خیلی قوی هست توش (اسپیکر نه اما هدفونش آره)
تمام نرم افزار ها به غیر از اونایی که از ژیروسکوپ استفاده میکنن که خیلی کم هستند ساپورت کامل داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or