تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

نه فکر نکنم اون کارا کرده باشم. فقط من زیاد درباره آیپاد چیزی نمی دونم. اگه می خوای بگی که ریستور کنم امکان داره درست بشه ، روش ریستور کردن هم بگو .

اصولا ریستور کردن برای رفع مشکلات هست!
اول از هرچی که داری بکاپ بگیر! ترجیحا گالری رو کپی کن یه جایی و اونو خالی کن بعد بکاپ بگیر.
بعدش فریمور خودتو دانلود کن. و بعد میری توی ریکاوری و بعد ریستور میکنی.
اول مشخصات آیپادت رو بگو؟ فریمورش چند هست؟ یا همون ورژن ios ?

خوب مسعود جان دانلود تموم شد حالا چی کار کنم ......؟
مراحل رو برات نوشتم دیگه! طبق همونا برو جلو خیلی راحته!

دوستان آی پاد و آی فون و اینا گارانتی هم دارن؟
خیر! اپل در ایران نمایندگی نداره پس گاراتی هم نداره به طور رسمی! اما بعضی شرکت ها شاید خودشون گارانتی کنن...

دوستان قیمت روز :
iPhone 4 32GIG White - Unlock Factory
iPhone 4 32GIG Black - Unlock Factory
هر 2 در بازار ایران - آدرس هم ممنون میشم .

فک نمیکنم مشکل داشته باشه ولی برای جیلبریک کردن به فایل فریمورت نیاز داری
که شاید بتون از فولدر های ایتیونز استخراج کنی ولی روش معمولی بنظر من کم دردسر تره

میتونم فریمور رسمی 4.3.3 رو با خود آیپاد آپدیت کنم بعد اونو جیلبریک کنم؟ مشکلی داره؟
بهتره با آیپاد آپدیت نکنی.
جداگانه دانلودش کن و بعد با سنوبریز 2.7.3 جیلبریک کن (کاستوم فرمور بساز) و بعد بریز رو دستگاه.
مشکلی بود بگو تا حل کنم.

دوستان قیمت روز :
iPhone 4 32GIG White - Unlock Factory
iPhone 4 32GIG Black - Unlock Factory
هر 2 در بازار ایران - آدرس هم ممنون میشم .

علی جان خودت که تهرانی... :d

بهتره با آیپاد آپدیت نکنی.
جداگانه دانلودش کن و بعد با سنوبریز 2.7.3 جیلبریک کن (کاستوم فرمور بساز) و بعد بریز رو دستگاه.
مشکلی بود بگو تا حل کنم.

علی جان خودت که تهرانی... :d
تهران هستم ، آیفون هم دارم اما قیمت میخوام اونم بیشتر رو سفید زوم کردم ، خیلی ممنون میشم بگید .

تهران هستم ، آیفون هم دارم اما قیمت میخوام اونم بیشتر رو سفید زوم کردم ، خیلی ممنون میشم بگید .
ببین دی جی کالا چقد قیمت زده؟ شاید توی بازار یکم ارزونتر گیرت بیاد وگرنه آنچنان تفاوتی ندارن!

میتونم فریمور رسمی 4.3.3 رو با خود آیپاد آپدیت کنم بعد اونو جیلبریک کنم؟ مشکلی داره؟
میتونی از راهی که مسعود جان گفت بری و میتونی خودت آپدیت کنی و بعد به وسیله ی Redsnow جیلبریک کنی ...
من خودم این کار رو میکنم همیشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or