تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام
من تازه یه آیپد گرفتم و زیاد کار باهاش را بلد نیستم یهسوال دارم

من آیپد را که گرفتم دادم به مغازه دار و برام بازی ریخت و الآن میخام به pc خودم متصل کنم و فیلم و عکس و آهنگ بریزم اگه سیک کنم تو قسمت عکس و فیلم و آهتگ بازی هایی که مغازه دار برام ریخته همه پاک میشم ممنون میشم راهنماییم کنید

مقاومت آیفون در مقابل آب چقدره؟
1-2 قطره آب بره تو میکروفن جلویی ممکنه خراب بشه؟

چه مدل آیفونی ؟؟ به طور کلی مقاومت 4/4s خیلی بیشتر از 5/5s ولی معمولا 1-2 قطره زیاد مشکلی پیش نمیاره. تجربه ی خود من میگه مشکلی پیش نمیاد چون 1 بار آیفون 4 ام افتاد تو آب و بعد از خشک کردنش با سشوار اشکالی توش پیدا نشد 1 بار هم آب رفت تو میکروفون و اسپیکر 5s که باز هم بعد از خشک کردن مشکلی پیش نیومد و سالم بودن.

سلام
من تازه یه آیپد گرفتم و زیاد کار باهاش را بلد نیستم یهسوال دارم

من آیپد را که گرفتم دادم به مغازه دار و برام بازی ریخت و الآن میخام به pc خودم متصل کنم و فیلم و عکس و آهنگ بریزم اگه سیک کنم تو قسمت عکس و فیلم و آهتگ بازی هایی که مغازه دار برام ریخته همه پاک میشم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام از نرم افزار های itools , tongbu,ifunbox استفاده کنید .

سلام از نرم افزار های itools , tongbu,ifunbox استفاده کنید .[/QUOTE]

من اين برنامه رو ريختم اما تا مي خوام اهنگ و فیلم و عکس بريزم ارور مي ده چه كار كنم
error:unable to ascevtian the compatibility of ituenes plz chek out internet

سلام،دوستان من ميخوام با ايپد يه فايل فشرده دانلود كنم اما بلد نيستم،در واقع كلا بلد نيستم با ايپد چيزي جز فايل هاي صوتي تصويري دانلود كنم
ممنون ميشم بهم كمك كنيد

چه سوت و کور اینجا:-/
دوستان iOS 8 امروز برای دانلود قرار میگیره و همونطور که اعلام شده بین ساعات 10 صبح تا 4 عصر به وقت GMT ریلیز میشه !
حالا چه ساعتی برای ما ریلیز بشه مشخص نیست هنوز

چه سوت و کور اینجا:-/
دوستان iOS 8 امروز برای دانلود قرار میگیره و همونطور که اعلام شده بین ساعات 10 صبح تا 4 عصر به وقت GMT ریلیز میشه !
حالا چه ساعتی برای ما ریلیز بشه مشخص نیست هنوز
الان ریلیز شده و من دانلود کردم :d
البته شانس من وسط آپدیت یک ارور داد و کلا همه چی گوشیم پاک شد :|

سلام دوستان
صفحه ایپادم نمیدونم چرا لق شده از کنار که نگاه میکنی انگار 1میل صفحه بالا پایین جابه جا میشه .
مثل این که چسب کناره ها ول شده باشه !
مشکل هست یا طبیعیه چون گارانتی تعویزش هنوز تموم نشده میخوام بدونم باید عوض شه یا نه ؟

سلام دوستان
صفحه ایپادم نمیدونم چرا لق شده از کنار که نگاه میکنی انگار 1میل صفحه بالا پایین جابه جا میشه .
مثل این که چسب کناره ها ول شده باشه !
مشکل هست یا طبیعیه چون گارانتی تعویزش هنوز تموم نشده میخوام بدونم باید عوض شه یا نه ؟
?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
قیمت نمونه اصلی کابل لایتنینگ چنده؟
من یدونه تقلبی خریدم اما مینویسه your cable not certificated این اتفاق واسه همه ی کابل های تقلبی می افته یا این که من خریدم بی کیفیت؟

سلام
قیمت نمونه اصلی کابل لایتنینگ چنده؟
من یدونه تقلبی خریدم اما مینویسه your cable not certificated این اتفاق واسه همه ی کابل های تقلبی می افته یا این که من خریدم بی کیفیت؟
این رو دیجی‌کالا تموم کرده ولی وقتی داشتش قیمتش 90 تومن بوده.
واسه همه تقلبی ها اینو می‌نویسه.

متاسفانه مشکل wifi و سرعت اینترنت توی بتا ی 8.1 هم رفع نشه و هنوز با کندی سرعت برای دانلود از app store و مشکل send و seen نشدن پیغام ها در مسنجر های مختلف هستیم :|

واقعا این مشکل درست نشه بعد 6 سال از آیفون میرم سمت یه گوشی دیگه چون واقعا دیوونه کنندست این مشکل :| یه فایل 600 کیلوبایتی رو با نت 1 مگ تو 7 دقیقه دانلود کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or