nzone
کاربر سایت
دوست عزیز متاسفانه هنوز این ورژن جیلبریک نشده!ممنون ، آپدیت کردم و الان 6.1.6 هست
چجوری باید جیلبریکش کنم؟
دوست عزیز متاسفانه هنوز این ورژن جیلبریک نشده!ممنون ، آپدیت کردم و الان 6.1.6 هست
چجوری باید جیلبریکش کنم؟
دوست عزیز متاسفانه هنوز این ورژن جیلبریک نشده!
ممنون ، آپدیت کردم و الان 6.1.6 هست
چجوری باید جیلبریکش کنم؟
دوستان یه سوال داشتم که شاید کمی احمقانه به نظر برسه، من راستش تا همین چند روز پیش هرگز دست خودم چیزی از شرکت اپل نگرفته بودم ولی حالا یه گوشی آیفون کادو گرفتم و چون طوری بود که نمیشد استفاده نکنم ازش دیگه باهاش گیر کردم، (حقیقت رو بگم واقعا هم ازش خوشم اومده)
بگذریم....من دیروز دیدم که بازی Knights of the Old Republic برای سیستم Ios پورت شده و بدجور هوس کردم که دوباره این بازی رو انجام بدم، حالا سوال من اینه که من آیتم های پولی رو چطوری توی App store باید تهیه کنم باید کارت Itunes بخرم یا اینکه قابل اعتماد هستش و میشه از Credit Card برای شارژ اکانت استفاده کرد....
پرسش دوم هم این هستش که شاید تخصصی تر باشه، بانک ملت یه برنامه برای Manage کردن حساب ها و چک و اینا داره و توی سایت برنامه اندرویدش دانلود میشد، برنامه IOS شون رو خودشون نوشتند که توی App store سرچ کنید Mellat Online Banking ولی من چنین برنامه ای رو پیدا نکردم، میتونه امکان داشته باشه چون اکانتی که من ساختم مال آلمان هستش این برنامه توی App Store آلمان وجود نداشته باشه؟ و آیا میشه به App store های دیگه دسترسی پیدا کرد و این برنامه لعنتی رو گیر آورد چون برای من خیلی حیاتی هستش.
در رابطه با این سوال ها هم پیشنهاد جیلبریک ندید لطفا....نه حوصله اش رو دارم و نه علاقه به اینکار :d
دوست عزیز متاسفانه هنوز این ورژن جیلبریک نشده!
سلام دوستان من چندتا سال در رابطه باios داشتم
1- برای گیم بهتر از وین فون و اندروید هست
2- تحریماش زیاده یانه
3- جیلبیریک کردن ارزش داره
4- قیمت بازی ها وبرنامه هاش چطوره
5- بهترین بازی هاش رو بگید ولطفا بگید گرافیکشون در چه حده
سلام
من یه iphone 4s 32gb دارم بعد چند روز پیش وسط بازی یه دفه صداش قطع شدش و اسپیکرش هم کار نمیکنه ولی سالمه چون فقط وقطی زنگ میخوره صداش در میاد! ولی تو بازیا و اهنگ و.......... اصن صدا نداره ولیث بضی وقتا درست میشه باز خراب میشه
لطفا کمک و راهنمایی کنید
تا چه مبلغی میخواین خرید کنین ؟سلام
دوستان من الان چند روزه میخوام خرید کنم ازم کریدیت کارت میخواد ! باید چکار کنم ؟!
قبلا خیلی راحت خرید میکردم ! کریدیت کارت هم none زدم .......
13 $ میخوام البوم پیش خرید کنمتا چه مبلغی میخواین خرید کنین ؟:d
این تقدیر الاهیه شما پولتو خرج این چیزا نکن13 $ میخوام البوم پیش خرید کنم:d![]()