تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

دوستان یه سوال داشتم که شاید کمی احمقانه به نظر برسه، من راستش تا همین چند روز پیش هرگز دست خودم چیزی از شرکت اپل نگرفته بودم ولی حالا یه گوشی آیفون کادو گرفتم و چون طوری بود که نمیشد استفاده نکنم ازش دیگه باهاش گیر کردم، (حقیقت رو بگم واقعا هم ازش خوشم اومده)
بگذریم....من دیروز دیدم که بازی Knights of the Old Republic برای سیستم Ios پورت شده و بدجور هوس کردم که دوباره این بازی رو انجام بدم، حالا سوال من اینه که من آیتم های پولی رو چطوری توی App store باید تهیه کنم باید کارت Itunes بخرم یا اینکه قابل اعتماد هستش و میشه از Credit Card برای شارژ اکانت استفاده کرد....

پرسش دوم هم این هستش که شاید تخصصی تر باشه، بانک ملت یه برنامه برای Manage کردن حساب ها و چک و اینا داره و توی سایت برنامه اندرویدش دانلود میشد، برنامه IOS شون رو خودشون نوشتند که توی App store سرچ کنید Mellat Online Banking ولی من چنین برنامه ای رو پیدا نکردم، میتونه امکان داشته باشه چون اکانتی که من ساختم مال آلمان هستش این برنامه توی App Store آلمان وجود نداشته باشه؟ و آیا میشه به App store های دیگه دسترسی پیدا کرد و این برنامه لعنتی رو گیر آورد چون برای من خیلی حیاتی هستش.

در رابطه با این سوال ها هم پیشنهاد جیلبریک ندید لطفا....نه حوصله اش رو دارم و نه علاقه به اینکار :d

دوستان یه سوال داشتم که شاید کمی احمقانه به نظر برسه، من راستش تا همین چند روز پیش هرگز دست خودم چیزی از شرکت اپل نگرفته بودم ولی حالا یه گوشی آیفون کادو گرفتم و چون طوری بود که نمیشد استفاده نکنم ازش دیگه باهاش گیر کردم، (حقیقت رو بگم واقعا هم ازش خوشم اومده)
بگذریم....من دیروز دیدم که بازی Knights of the Old Republic برای سیستم Ios پورت شده و بدجور هوس کردم که دوباره این بازی رو انجام بدم، حالا سوال من اینه که من آیتم های پولی رو چطوری توی App store باید تهیه کنم باید کارت Itunes بخرم یا اینکه قابل اعتماد هستش و میشه از Credit Card برای شارژ اکانت استفاده کرد....

پرسش دوم هم این هستش که شاید تخصصی تر باشه، بانک ملت یه برنامه برای Manage کردن حساب ها و چک و اینا داره و توی سایت برنامه اندرویدش دانلود میشد، برنامه IOS شون رو خودشون نوشتند که توی App store سرچ کنید Mellat Online Banking ولی من چنین برنامه ای رو پیدا نکردم، میتونه امکان داشته باشه چون اکانتی که من ساختم مال آلمان هستش این برنامه توی App Store آلمان وجود نداشته باشه؟ و آیا میشه به App store های دیگه دسترسی پیدا کرد و این برنامه لعنتی رو گیر آورد چون برای من خیلی حیاتی هستش.

در رابطه با این سوال ها هم پیشنهاد جیلبریک ندید لطفا....نه حوصله اش رو دارم و نه علاقه به اینکار :d

قابل اعتماد که خب معلومه هست. ولی من-نه به خاطر مسائل امنیتی بلکه برای راحتی خودتون- پیشنهاد میکنم که از gift card استفاده کنی دردسرش کمتره. یک کد میزنی و تمام.

در رابطه با سوال دوم هم من شنیده بودم که بانک ملت تحریم شده بود، درسته؟ ممکنه به خاطر این باشه. یه احتمال دیگه هم اینه که-همون طور که خودت گفتی- تو store‌های دیگه نباشه. این امکانش بیشتره و برای appهای دیگه هم اتفاق افتاده. مورد آخر هم این که شاید Apple از روی store برداشته‌تش و هنوز وبسایت بانک ملت آپدیت نشده در این رابطه.

دوست عزیز متاسفانه هنوز این ورژن جیلبریک نشده!

دوست عزیز خیلی وقته جیلبریک شده...
========
شما ورژن 1.0.8 برنامه Posixspwn رو دانلود کنید.
مک
ویندوز
Passcode را غیرفعال کنید
در مراحل جیلبریک از جدا کردن آیپاد جدا پرهیز کنید و به اینترنت متصل باشید
مراحل :
برنامه را از لینک بالا دانلود و آیپاد را به کامپیوتر وصل کنید. حالا جیلبریک را بزنید و صبر کنید تا کار تمام شود.

سلام دوستان من چندتا سال در رابطه باios داشتم
1- برای گیم بهتر از وین فون و اندروید هست
2- تحریماش زیاده یانه
3- جیلبیریک کردن ارزش داره
4- قیمت بازی ها وبرنامه هاش چطوره
5- بهترین بازی هاش رو بگید ولطفا بگید گرافیکشون در چه حده

سلام دوستان من چندتا سال در رابطه باios داشتم
1- برای گیم بهتر از وین فون و اندروید هست
2- تحریماش زیاده یانه
3- جیلبیریک کردن ارزش داره
4- قیمت بازی ها وبرنامه هاش چطوره
5- بهترین بازی هاش رو بگید ولطفا بگید گرافیکشون در چه حده

1. برای گیم صد در صد بهتر هست چون هم بهینه تره سیستم عاملش هم یه سری بازی های انحصاری داره!
2. منظورتون از تحریم چیه؟ از بیشتر امکانانتش میشه استفاده کرد
3. بله که ارزش داره اینجوری میتونین بازی ها رو به صورت مجانی دانلود و نصب کنید ویا میتونید یه سری امکانات به دستگاهتون اضافه کنید
4. برنامه ها و بازی ها قیمت های متفاوتی دارن بستگی به اون برنامه و بازی داره
5. برای بازی ها هم بستگی به خودتون داره که از چه سبکی خوشتون میاد
مـثلا بازی Infinity Blade 3 هست که گرافیک بالایی داره
اگه خودتون توی Appstore بگردین پیدا میکنین

سلام
من یه iphone 4s 32gb دارم بعد چند روز پیش وسط بازی یه دفه صداش قطع شدش و اسپیکرش هم کار نمیکنه ولی سالمه چون فقط وقطی زنگ میخوره صداش در میاد! ولی تو بازیا و اهنگ و.......... اصن صدا نداره ولیث بضی وقتا درست میشه باز خراب میشه :|
لطفا کمک و راهنمایی کنید

سلام
من یه iphone 4s 32gb دارم بعد چند روز پیش وسط بازی یه دفه صداش قطع شدش و اسپیکرش هم کار نمیکنه ولی سالمه چون فقط وقطی زنگ میخوره صداش در میاد! ولی تو بازیا و اهنگ و.......... اصن صدا نداره ولیث بضی وقتا درست میشه باز خراب میشه :|
لطفا کمک و راهنمایی کنید

گوشی من 3 روز بعد از استفاده به مدت 10 دقیقه اینطوری شد، دو بار Re-start اش کردم مشکل برطرف شد.

تا چه مبلغی میخواین خرید کنین ؟ :-" :d
13 $ میخوام البوم پیش خرید کنم
4076.gif
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or