سلام دوستان
میخواستم ایپاد تاچ ۵ بگیرم امروز یه سری سوال داشتم ممنوم میشم جواب بدین.
۱. موقع خرید نکته هست که باید چک بشه؟
۲. جیرلبریک کنم چه مزایایی نسبت به اریج داره و برعکسش ؟
۳.هک رو باتری هم اثر داره !!
۴. اگه بخوام دستگاهم اوریج باشه چیکار باید بکنم .
؟
۵.من تا الان محصولات اپل رو نداشتم ولی شنیدم که مثل پلیر های دیگه نمیشه توش اهنگ ریخت جریان چیه ؟
۶.بعضی از فروشنده ها میگن بابت خرید نرم افزار و بازی گیف کارت خریدیم و غیره ایا این ها یک بار نرم افزار رو میخرن
و برای دستگاه های اریج میریزن یا فقط برای جیلبریک شده ها؟
اگر هم نکته میدونید لطفا بگید
باتشکر
۱. همونطور که دوستمون گفت دقیق بررسی کن که بدنه دستگاه خط و خش یا زدگی نداشته باشه !
۲. بجز نصب بازی کرک شده، یک سری توییک میتونی نصب کنب که کار های مختلفی انجام میده مثل اضافه یا کم کردن تنضیمات در Control Center
۳. جیلبریک به خودی خود تاثییر آنچنانی روی باتری نداره، مهم اون توییک هایی که نصب میکنیه که ممکنه روی باتری تاثییر داشته باشه.
۴ متوجه نشدم، ولی اگه منظورتون اینه که میخواین جیلبریک نکنید، که میتونید گیفت کارد خریداری کنید، و از App Store بازی و برنامه بخرید، یا از طریق سایت seebstore.com معادل ریالی برنامه رو پرداخت کنید و اون ها یک Redeem code به شما میدن که راحت برنامه رو دانلود میکنی
توجه داشته باش که اگه فقط واسه ریختن برنامه کرک شده میخوای جیلبریک کنی که راه هایی هست که بدون جیلبریک کردن هم میشه برنامه ریخت روی گوشی که من زیاد اطلاع ندارم، ولی پیشنهاد من اینه که جیلبریک نکن،
۵. شما چه روی PC و چه روی Mac باید برنامه ی iTunes رو نصب کنید که از طریق این برنامه هم میتونید از آیپادتون بکاب بگیرید هم موزیک بزنید روی دستگاه.
۶. به هیچ وجه نزار فروشنده حتی دست به آیپاد بزنه :d بهش بگو اصلا من هیچی نمیخوام... اینا همش حربه این مغازه دار هاست، شما چه بخوای اوریج استفاده کنی چه جیلبریک کنی، هیچ نیازی به فروشنده نداری و همه کار هاش رو خودت میتونی انجام بدی.
@raya2 اون توییکی که دوستمون اشاره کرد به صورت پیش فرض روی خود دستگاه وجود داره و نیاز به جیلبریک نداره برای استفاده از دکمه هوم مجازی
Sent from my iPhone 5s