تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

سلام دوستان
عزیزان من یه ipad2 داشتم. یه بار مهمون اومد خونمون و من اون ایپد رو گذاشتم خونه و رفتم و احتمالا یکی از مهمونا سر اون رفته و چندین بار رمزش رو امتحان کرده . حالا یه صفحه اومده که میگه 1132564410 دقیقه دیگه میتونی برای دوباره زدن رمز امتحان کنی. دوستان چه بکنم که اطلاعات داخلش پاک نشه. بعد درضمن رمز اصلی رو هم ندارم.(ایپد اوایلش مال من نبود)
باتشکر

آقا من این security question هامو یادم رفته میخوام خرید کنم اینارو میخواد، بعد میگه باید رسکیو ایمیل داشته باشی ، که تا وقتی جواب سوال هارو ندی نمیزاره :| . تنها راه اینه زنگ بزنی اپل ساپورت که اینم نشدنیه، دوباره ایمیل زدم ببینم چی کار میکنن. کسی اینجوری شده ؟

آقا من این security question هامو یادم رفته میخوام خرید کنم اینارو میخواد، بعد میگه باید رسکیو ایمیل داشته باشی ، که تا وقتی جواب سوال هارو ندی نمیزاره :| . تنها راه اینه زنگ بزنی اپل ساپورت که اینم نشدنیه، دوباره ایمیل زدم ببینم چی کار میکنن. کسی اینجوری شده ؟

تنها راه تماس با اپله
مال منم اینجوری شد زنگ زدم از ایران
چرا نشه؟ میشه
من هرچی ایمیل زدم نتیجه نداد چون نمیتونن به ایمیل اعتماد کنن

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام....من از صبح هر چی امتحان میکنم وارد گیم سنتر خودم بشم همش ارور میده ...مشکل از چی میتونه باشه....من 2 تا اپل ایدی دارم هر کدومو میزنم ارور میده...میزنه سرور مشکل داره

سلام....من از صبح هر چی امتحان میکنم وارد گیم سنتر خودم بشم همش ارور میده ...مشکل از چی میتونه باشه....من 2 تا اپل ایدی دارم هر کدومو میزنم ارور میده...میزنه سرور مشکل داره

مشکل از سرورای اپله
ظاهرا دارن اپ استور رو بروز رسانی میکنن
کل دنیا فعلا مشکل کانکت شدن دارن

Sent from my iPad using Tapatalk

تنها راه تماس با اپله
مال منم اینجوری شد زنگ زدم از ایران
چرا نشه؟ میشه
من هرچی ایمیل زدم نتیجه نداد چون نمیتونن به ایمیل اعتماد کنن
اِ میشه یعنی؟ یه متود داره که اونا زنگ بزنن ، پولش زیاد میشه من زنگ بزنم :D . زنگ بزنیم پس انگلیسی بحرفیم .

سلام به همه ی دوستان؛

من گوشیم IPhone 6 هستش بعد برنامه ی لاین رو از هرجا دانلود میکنم میریزم روش به محض اینکه میره داخل برنامه، میپره بیرون. مشکل چیه به نظرتون؟! :-/

سلام به همه ی دوستان؛

من گوشیم IPhone 6 هستش بعد برنامه ی لاین رو از هرجا دانلود میکنم میریزم روش به محض اینکه میره داخل برنامه، میپره بیرون. مشکل چیه به نظرتون؟! :-/

جیلبریک کردی !؟
به آخرین iOS آپدیت کن، و فقط برنامه هارو از App Store بگیر، نباید مشکلی باشه.

Sent from my iPhone 6 Plus

جیلبریک کردی !؟
به آخرین iOS آپدیت کن، و فقط برنامه هارو از App Store بگیر، نباید مشکلی باشه.
جیلبریک چیه دیگه؟! :دی من فقط رفتم یدونه ایفون خریدم اومدم. دیگه نمیدونم جیلبریکش کردن یا نه! :دی

میشه برنامه های اصلی خود ایپاد 4 رو آپگیرد کرد؟ مثلا تو موزیک پلیرش ریدیو باشه.

راستی بچه ها یه برنامه پیدا کردم برا دانلود مجانی برنامه ها بدو جیلبریک
با گوشبتون برید تو سفاری بعد برید تو سایت vshare.com وقتی دانلودش کردید تاریخ گوشیتونو رو یک آکست بزارید اگه نزارید برنامه موقع باز کردن کرش میکنه :)

سلام دوستان چطور از سریال های پشت کارتون بفهمم دستگاه انلاک یا خیر؟
اکثر سایتا پولی شدن سایت مجانی برای تشخیص انلاک بودن یا نبودن میشناسید لطفاً معرفی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or