تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

اینجا رو هم یه نگاهی بنداز
ممنون ، من این سایت خودش رفتم اما فکر کنم بدون V---P---N اون گزینه spec رو قفل میکنه .(ممنون) یه همچین چیزی میخواستم ..
ممنون ، خوندم ، واقعا مطالب جالبی به صورت تشریحی برای ipod 4 نوشته بود .

ممنون ، من این سایت خودش رفتم اما فکر کنم بدون V---P---N اون گزینه spec رو قفل میکنه .(ممنون) یه همچین چیزی میخواستم ..

ممنون ، خوندم ، واقعا مطالب جالبی به صورت تشریحی برای ipod 4 نوشته بود .

خواهش ميكنم
متاسفانه منبع به درد بخور فارسي پيدا نكردم برا معرفي كردن
ايشالله كه كارت رو راه انداخته

سلام
یکی از دوستای من با " عدم شناخت ipod touch تو itunes روبرو شده .
ممنون میشم اگر تا یکی دو ساعت دیگه یه راهنمایی بهم بدین .
یعنی چی دقیقا؟ ارورش رو میگین؟
یعنی وقتی وصل میکنید انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده یا مثلا ارور برای ریستور کردن میده؟

سلام
یعنی چی دقیقا؟ ارورش رو میگین؟
یعنی وقتی وصل میکنید انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده یا مثلا ارور برای ریستور کردن میده؟
نمیدونم والا .
یکی از دوستان بهم گفت دقیقاً این چیزی که نوشتم رو بپرسم .
مال خودم نیست .
میگفت یه چیزی بوده به نام اپل دتکشن که الان نمیتونه پیداش کنه .

سلام

نمیدونم والا .
مال خودم نیست .

سلام پرهام داداش بكو رو يك سيستم ديكه امتحان كنه بعضي وقت ها ويندوز قاطي ميكنه برا منم همين طور شده بود

سلام

نمیدونم والا .
مال خودم نیست .

ورژن ايتيونز رو اپديت كنه يحتمل درست بشه !!
از كي يهو ديگه نميشناختش؟

سلام
یکی از دوستای من با " عدم شناخت ipod touch تو itunes روبرو شده .
ممنون میشم اگر تا یکی دو ساعت دیگه یه راهنمایی بهم بدین .
سلام
نمیدونم شاید دیر باشه واسه جواب دادن ولی مشکل دوست شما احتمالا با قرار دادن iPod در حالت Recovery Mode درست بشه :
روش:
در بعضی موارد لازم است تا دستگاه آیفون یا آی پاد تاچ را در حالت ریکاوری (Recovery Mode) قرار دهید. مثلا در شرایط زیر:

- دستگاه دائم ریست میشود و صفحه اول را هم نمایش نمیدهد.
- مرحله قبلی آپدیت دستگاه (Upgrade or Restore) به درستی انجام نشده است و برنامه iTunes دستگاه را تشخیص نمیدهد.
- دستگاه در هنگام روشن شدن فقط لوگوی اپل را نمایش میدهد و در همین مرحله میماند.

برای ورود به حالت ریکاوری به روش زیر عمل کنید:
- حتما از آخرین نسخه برنامه iTunes استفاده کنید.
- کابل USB از یک طرف به کامپیوتر متصل باشد ولی طرف دیگر آن آزاد باشد (به دستگاه متصل نباشد).
- دستگاه را خاموش کنید.
- کلید Home را بر روی دستگاه فشار داده و نگه دارید و در همین زمان کابل USB را به دستگاه متصل کنید.
- همچنان کلید Home را در همان حالت نگه دارید تا آیکون برنامه iTunes به همراه تصویر یک کابل بر روی صفحه دستگاه (آیفون یا آی پاد) نمایش داده شود، حالا میتوانید کلید Home را رها کنید.
- اگر برنامه iTunes اجرا نشده است، آن را اجرا کنید.
- برنامه iTunes به شما پیغام میدهد که در حالت ریکاوری هستید و میتوانید توسط گزینه Restore دستگاه را به حالت اریجینال برگردانید.

* برای خروج از حالت ریکاوری، کلید پاور (Sleep/Wake) و Home را به مدت 10 ثانیه هم زمان نگه دارید.
منبع

سلام من به سلامتی یه iphone 4 گرفتم یه چندتا سوال داشتم !
1. من به فروشنده گفتم جیلبریکش نکنه چون گفت این ورژن جدیداش خاموش میشه و ... گفتم که شاید یه هک بهتر براش بیاد ! حالا لازمه حتما هکش کنم یا نه ؟!
2. با بلوتوثش میشه چیزی فرستاد یا گرفت ؟!
3. این آیفون 4 همه ی فُرمت های ویدیویی رو میخونه ؟!
4. من اومدم یه Apple ID بسازم ولی میگه حتما باید Credit card داشته باشی ، چیکار باید بکنم ؟!
5. من الان میخوام Contactـامو از رو سیم کارت بریزم روش چجوری باید بریزم ! هرچی گشتم گذینه ای پیدا نکردم !!! ( این درست شد :دی )

آخرین ویرایش:
سلام من به سلامتی یه iphone 4 گرفتم یه چندتا سوال داشتم !
1. من به فروشنده گفتم جیلبریکش نکنه چون گفت این ورژن جدیداش خاموش میشه و ... گفتم که شاید یه هک بهتر براش بیاد ! حالا لازمه حتما هکش کنم یا نه ؟!
2. با بلوتوثش میشه چیزی فرستاد یا گرفت ؟!
3. این آیفون 4 همه ی فُرمت های ویدیویی رو میخونه ؟!
4. من اومدم یه Apple ID بسازم ولی میگه حتما باید Credit card داشته باشی ، چیکار باید بکنم ؟!
5. من الان میخوام Contactـامو از رو سیم کارت بریزم روش چجوری باید بریزم ! هرچی گشتم گذینه ای پیدا نکردم !!!
اولا تبریک میگم که به جمع صاحبان بهترین گوشیه دنیا پیوستی:d
1. خوب کاری کردی چون تا 6،5 روز دیگه احتمالا ورژن جدید بیاد ، میتونی هک نکنی ولی مطمعا باش هک کردن بهتره
2. روی آخرین ورژن نه ولی روی ورژن ها پایین تر میتونی یه برنامه نصب کنی که با اون میتونی
3. خودش نه ولی اگه برنامه ای مثل Oplayer واسش بگیری تقریبا میتونی تمام فرمت هارو پخش کنی و حتی زیرنویس هم داشته باشی
4. دقیقا کاری که تو لینک هست انجام بده ، دقیقا ...
راهنمای ایجاد اکانت در iTunes بدون نیاز به Credit card .

موفق باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or