تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

ipماله usa ـه ! من Region ـه اکانتم رو عوض کردم ولی وقتی میره صفحه بعد ازم Visa , master ... میخواد !
اقا الان من یه ipad دارم یه iphone این ipad رو جیلبریک ـش کردم ولی iphone رو نکردم ، میتونم اون برنامه هایی که Free هست روی ipad رو بریزم رو iphone ؟
اصلا میتونم Sync ـش کنم با PCـه خودم ؟! آخه تو مغازه جیلبریک شده !
اینو بگید خیلی حیاتیه !

اینو بگید خیلی حیاتیه !

اره من يه سري برنامه هاي اورجينال از اپ استور گرفتم و رو گوشي جيلبريك نصب كردم
مشكل نداره !!!

بله شما اونجا نميتونيد انتخاب كنيد
وقتي اپ استور رو از ايتيونز باز ميكني سمت راست يك بخش داره به اسم top 10 free apps يا همچين چيزي
بايد بري اونجا و اون برنامه هاي رايگان رو دريافت كني
چيز ديگه بخواي بگيري بله تا شماره كرديت رو وارد نكني نميذاره بري جلو

اره من يه سري برنامه هاي اورجينال از اپ استور گرفتم و رو گوشي جيلبريك نصب كردم
مشكل نداره !!!

بله شما اونجا نميتونيد انتخاب كنيد
وقتي اپ استور رو از ايتيونز باز ميكني سمت راست يك بخش داره به اسم top 10 free apps يا همچين چيزي
بايد بري اونجا و اون برنامه هاي رايگان رو دريافت كني
چيز ديگه بخواي بگيري بله تا شماره كرديت رو وارد نكني نميذاره بري جلو
میدونم ! آخه دانلودش خیلی طول میکشه میخواستم راحت تر باشم ! :دی

میدونم ! آخه دانلودش خیلی طول میکشه میخواستم راحت تر باشم ! :دی

اهان يعني برنامه نصب شده روي ايپد رو روي ايفون هم بريزي؟
نه اين امكانش نيست !
اگر سورس رو داشتي ميشد
اما برنامه نصب شده روي يك دستگاه رو نميشه انتقال داد رو يكي ديگه

اهان يعني برنامه نصب شده روي ايپد رو روي ايفون هم بريزي؟
نه اين امكانش نيست !
اگر سورس رو داشتي ميشد
اما برنامه نصب شده روي يك دستگاه رو نميشه انتقال داد رو يكي ديگه
حالا کلا میتونم ipad رو Sync و register کنم ؟! با اینکه جیلبریک شده ...

دوستان سلام، یه سوال خیلی ضروری داشتم، من آیفون ۴ دارم همینطور هم پدرم داره، چندوقت مشکل پیدا کردم با شارژش اساسی، داخل حالت ستند بای هم ازمون شارژ میخوره، خیلی الکی‌ یهو گوشیمون اینطور شد، هرچی‌ برنامه مولتی‌ تسک رو هم بستم، مدت زیادی هم داخل شارژ گذشتم، اما بازم همینطوره، چیز جالبی‌ که واسه گوشی من پیش اومده اینه که زمانهusageو standby باهم داخل setting یکی‌ هستند، می‌شه بگید مشکل چیه?

بچه ها کیفیت عکس برداری ایپاد 4 چجوریاس؟

کیفیت عکس برداری دوربینش متاسفانه به علت سیاستهای اپل حدود 1 مگ هست اما کیفیت فیلم برداریش 720P !!!!! هست...البته یسری Tweak هست که میشه کیفیت عکس برداری رو تا حدود 1/5 برابر افزایش داد.:)
اما در مجوع به غیر از قابلیت سیم کارت نداشتن هیچ چیزی کمتر از ایفون 4 نداره....البته تماس تلفنی هم میتونید داشته باشید با یه وسیله ای بنام Apple Peel ....:)

کیفیت عکس برداری دوربینش متاسفانه به علت سیاستهای اپل حدود 1 مگ هست اما کیفیت فیلم برداریش 720P !!!!! هست...البته یسری Tweak هست که میشه کیفیت عکس برداری رو تا حدود 1/5 برابر افزایش داد.:)
اما در مجوع به غیر از قابلیت سیم کارت نداشتن هیچ چیزی کمتر از ایفون 4 نداره....البته تماس تلفنی هم میتونید داشته باشید با یه وسیله ای بنام Apple Peel ....:)

جي پس اس هم نداره !!

صفحه ي 640*960 معمولي هم داره (رتينا نيست)

دوستان سلام، یه سوال خیلی ضروری داشتم، من آیفون ۴ دارم همینطور هم پدرم داره، چندوقت مشکل پیدا کردم با شارژش اساسی، داخل حالت ستند بای هم ازمون شارژ میخوره، خیلی الکی‌ یهو گوشیمون اینطور شد، هرچی‌ برنامه مولتی‌ تسک رو هم بستم، مدت زیادی هم داخل شارژ گذشتم، اما بازم همینطوره، چیز جالبی‌ که واسه گوشی من پیش اومده اینه که زمانهusageو standby باهم داخل setting یکی‌ هستند، می‌شه بگید مشکل چیه?

ممكنه به خاطر فعال بودن يك سري بخش ها باشه !!

wifi
push mail
battery percentage
3g
data roaming
و ...

اينها مصرف باتري رو به وضوح و به شدت بالا ميبرن !!

بطوريكه من يك شب فول شاژر با گوشي خوابيدم
ساعت 8 صبح بيدار شدم قرمز شده بود باتري !

به خصوص 3g و wifi

سلام .
این لینک برنامه رو میذارید ؟ (یا پ.خ کنید)
==========
جي پس اس هم نداره !!

ولی من یه جا شنیدم صفحه ـش رتینا هست!!
بازم نمیدونم ، شک دارم .

جي پس اس هم نداره !!

بله درسته که جی پی اس نداره اما با داشتن یه کیت بولوتوثی جی پی اس.... میتونید از اون هم استفاده کنید.هر چند که جی پی اس ایفون هم چیز خاصی نیست و با GPRS سیم کارتت این امکان فراهم میشه.در ضمن صفحه ایپاد تاچ 4 جی هم رتینا هست....
در ضمن با انجام 1 دستور برنامه ترمینال هم میتونید ایکونهای توی ایپاد یا ایفون رو با صفحه ی رتینا سازگار کنید.
سلام .
این لینک برنامه رو میذارید ؟ (یا پ.خ کنید)
==========

ولی من یه جا شنیدم صفحه ـش رتینا هست!!
بازم نمیدونم ، شک دارم .
توی Cydia پکیجش هست.اگر پیدا نکردید بگید تا اسم سورسش و پکیجش رو بگم.:)

ممكنه به خاطر فعال بودن يك سري بخش ها باشه !!

wifi
push mail
battery percentage
3g
data roaming
و ...

اينها مصرف باتري رو به وضوح و به شدت بالا ميبرن !!

بطوريكه من يك شب فول شاژر با گوشي خوابيدم
ساعت 8 صبح بيدار شدم قرمز شده بود باتري !

به خصوص 3g و wifi
نه مشکل اینا نیست تست کردم فکر کنم باید عوض کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or