koorosh sh
کاربر سایت
آقايون برای ipad هم تپيک هست يا همين جا بايد اگه سؤالی داريم بکنيم؟
1-ميخواستم ببينم امکاناتی که ipad داره و ما تو ايران نميتونيم ازش استفاده کنيم چيه؟
2-چه امکاناتی رو ميتونيم استفاده کنيم ؟
3-ازون جای که ipad هيچ گونه درگاه برای usb يا ram نداره پس اگه بخوايم باهاش يه فيلم ببينيم يا آهنگی گوش کنيم بايد چيکار کنيم؟
4-چرا با ووجود galaxy بازم اين همه فروش ipad در ايران زياده؟
فقط امکانات 3g رو نمیتونیم استفاده کنیم . بقیه امکاناتش مثل ایپاد ولی با ابعاد بزرگتره . . واسه فیلم دیدن یا ریختن هر نوع فایلی روی ایپد دقیقا مثل ایفون و ایپد باید با ایتیونز فیلم و یا موسیقی و یا هر فایل دیگه ای رو سینک میکنید .
کلاس ایپد کجا و گالاکسی تب کجا !!!! گالاکسی تب فعلا باید بره بوق بزنه جلو ایپد . اپ استور اپل خیلی پرمحتواتر از مارکت اندریوده مخصوصا بازیهای اپل که توی ایپد اخرته عشق و حاله .
بدون قرض ورزی سخت افزاره کودوم بهتره؟
اپ استور پوليه ديگه؟......قيمت ها در چه حد هست؟
درسته که ميگن 3g در ايران هم ميخواد راه بيفته يا شايعه هست؟
اگه کسی در مورد نصب چیز پی اون رو آی پد رو بلده بهم PM بده ! مرسی
سیستم عامل آیفون با آیپاد فرقی نمیکنه پس بازی های آیفون رو آی پاد هم اجرا میشه و فرقی نمیکنهدو سوال
1-بازی های آیفون رو ipod touch کار می کنه؟
2-من می خوام ipod touch بگیرم می خواستم بپرسممی ارزه بگیرمش یا نه؟)
با تشکر اگه می شه به سوالاته من جواب بدید.>:d<
خودم فهمیدمتنظیم خاصی نداره کافیه تو Network>*** کانکشن PPTP بسازید و iP , Username ,Password رو بدید و Connect بشید...
درود یعنی هیچ کس از دوستانیکه ایفون دارند توی فیلم دیدن از srtاستفاده نکردندسلام بر همه
دوستان من برنامه oplayer ریختم رو گوشیم و همه فایل ها را هم اجرا می کنه ولی هر کاری می کنم زیر نویس را اجرا نمی کنه کسی می دونه چطوری میشه با این برنامه srt را اجرا کرد؟؟؟؟
کسی این نمی دونه
سیستم عامل آیفون با آیپاد فرقی نمیکنه پس بازی های آیفون رو آی پاد هم اجرا میشه و فرقی نمیکنه
بستگی به استفادتون داره تا استفادتون چی باشه!
مرسی.
سوال دومتون=برای همه چی جز تلفن.برای بازی/برنامه/پیامک/و.....................
می ارزه بگیرم یا نه؟