اقا مطه IBooks كار مي كنه؟! من 2 3 جا دانلود كردم وقتي وارد مي شدم ميومد بيرون مي گفتن مشكل داره!!
شما iBooks رو به راحتی می تونی از App Store دانلود کنی.البته باید چی/پی/ان داشته باشی.
اقا مطه IBooks كار مي كنه؟! من 2 3 جا دانلود كردم وقتي وارد مي شدم ميومد بيرون مي گفتن مشكل داره!!
خوب اون ايبوكي كه از سايت دانلود مي كنم با AppStore چه فرقي داره؟!؟!شما iBooks رو به راحتی می تونی از App Store دانلود کنی.البته باید چی/پی/ان داشته باشی.
اونی که از سایت دانلود میکنی کرک شده هستش و ممکنه مشکلات جزئی داشته باشه ولی اونی که از APPSTORE دانلود میکنی نسخه دست نخورده و کاملا سالم هستش.خوب اون ايبوكي كه از سايت دانلود مي كنم با AppStore چه فرقي داره؟!؟!
ميشه وي / پي / ان رو روي ايفون ست كرد؟! اگر آره چطوري؟؟
کرک می کنن که مشکلاتش برطرف شه دیگه .....اونی که از سایت دانلود میکنی کرک شده هستش و ممکنه مشکلات جزئی داشته باشه ولی اونی که از APPSTORE دانلود میکنی نسخه دست نخورده و کاملا سالم هستش.
آره با پی ان راحت می تونین از اپ استور دانلود کنید.کرک می کنن که مشکلاتش برطرف شه دیگه .....
یه سوال :: با هی/لتر شکن کارمون راه میوفته ؟؟
در ضمن اینکه من نصب کردم (حالا به هر صورتی) ناقص نصب شده؟؟
میشه لطفا یکی فعال کردن gps وبلوتوث رو بهمون اموزش بده؟
2-طرز کار کردن با سورس های مختلف رو هم یاد بدهید؟
اصلا بگید یعنی چه؟
سلام بر همه
دوستان من برنامه oplayer ریختم رو گوشیم و همه فایل ها را هم اجرا می کنه ولی هر کاری می کنم زیر نویس را اجرا نمی کنه کسی می دونه چطوری میشه با این برنامه srt را اجرا کرد؟؟؟؟
بهترین سورس cydia.xsellize,com برو حالشو ببردوست عزيز يه سورس خوب معرفي كنيد كه برنامه هاي كاربردي زير رو اپديت داشته باشه
سينفول و و اپ باس و اينا رو امتحان كردم ندارن برنامه هاي خوب برا ايفون 4 ورژن 4.2.1 رو !
Winterboard
overboard
delivery report
bossprefs
iFiles
SBRotator
و .....
لطفا![]()