قیمت پلاسما در کل نسبت به LCD بیشتره. و اینکه پاناسونیک الان ژاپنیه و بقیه چینی پس کیفیتش هم بهتره اصلا درست نیست! شاید همین ساخت توی ژاپن باعث شده که قیمتش از بقیه برندها بیشتر باشه...عزیز به کنتراست نیست.
یه جنس کره ای رو با اجناس ژاپنی مقایسه نکن.پاناسونیک از همه این ها قدمتش توی TV بیشتره و کیفیت کاریش هم خیلی بالاست.
پاناسونیک شاید شاخ نباشه کنتراستش اما فوق العاده کیفیت تصویرش بهتر از سامسونگ هست.این رو خودم به چشم دیدم.
پاناسونیک بزرگترین پلاسمای دنیا( 150 اینچ ) رو معرفی کرد نه LCD. بین سازنده های LCD ؛ سامسونگ و سونی جزء بهترین ها محسوب میشن. پنل هاشون رو هم مشترکا میسازن. پاناسونیک هم توی رده پلاسما برای خودش غولیه اما نه توی LCDاما کیفیت کار این شرکت به دلیل تولیدات بالا و تنوع در محصولات پایین هست.شما اگر به چشم دو تلویزیون هم رده بین مارک های Samsung و Sony یا Samsung و Panasonic رو با هم مقایسه کنید ببینید کدوم کیفیتشون بهتر هست.
حالا اگر شما خودتون تلویزیون LCD دارید دلیل بر این نمیشه که مقایسه نکرده تلویزیون های سامسونگ رو بهترین LCD TV های دنیا بدونید.
خوب اگر اینطور هست یکی میاد میگه آقا چون Panasonic بزرگترین LCD TV دنیا رو تولید کرده پس بهترین شرکت تولید کننده این محصول توی دنیاست.
نه اینطوری نیست...
پاناسونیک همون ناسیونال قدیم هست.قدمتش هم توی تولیدات TV و امثالهم از Sony و Samsung بیشتر هست و تجربه اش توی تولید TV هم بیشتره.
شما اگه یک سری به جمهوری بزنی متوجه می شوی که نه تنها نداره بلکه پول بیرون ریختنه چون هم اینکه این سری های سونی هم ساخت ژاپن نیست و هم اینکه کنتراست تصویرشون 1:15000 است.
کنتراست 15000 همچین بد هم نیست برای یه LCD. کنتراست R81 مثلا 8000 ـه و تصویر خیلی خوبی هم داره...![]()
واقعا یکی هستن! آخه مثلا تو LCD های سونی؛ Bravia یا اون تکنولوژی تصویرش رو مالزی زده؟! معلومه که نه! قطعات اصلی مثل پنل تلویزیون همه ساخت خود ژاپنه؛ فقط میدن به کشورهایی مثل چین یا مالزی assemble کنن. چون نیروی کار تو این کشورها ارزونتر درمیاد.یکی از دوستان عقیده داره که جنس ساخت داخل ژاپن با تولید مالزی و ... یکی هست که نیست
بله شما درست میگی من اشتباه کردم! تو سایز های مشابه LCD از پلاسما گرونتره؛ اما چون پلاسما بیشتر تو سایزهای بالا تر درنظرگرفته میشه؛ گرونتر به نظر میاد...دوستی گفته که قیمت پلاسما از LCD بیشتر هستش؟ تا جایی که من قیمت گرفتم LCD گرونتر بود
شما اگه یک سری به جمهوری بزنی متوجه می شوی که نه تنها نداره بلکه پول بیرون ریختنه چون هم اینکه این سری های سونی هم ساخت ژاپن نیست و هم اینکه کنتراست تصویرشون 1:15000 است.
کدوم تعصب؟؟دوست من شما که این حرفو میزنی پس معلومه یا نسبت به برند سامسونگ تعصب داری یا اینکه سونی و سامسونگ رو با هم مقایسه نکردی وگرنه اینجوری با صراحت نمیگفتی پول دور ریختنه
اگه قرار بود پول دور ریختن باشه اونجوری هیچ شرکتی به جز سامسونگ
نباید تو ایران LCD وارد میکرد و بلا نسبت ملت دیوانه نبودن برن سونی و پاناسونیک و دیگر برند هارو بخرن
یعنی چی که به کنتراست نیست ؟؟ :laughing: یعنی شما فکر می کنی که تصویر ایده آل رو فقط نام کمپانی و کشور سازنده برات به وجود می آره که این حرفو می زنی ؟
کنتراست و رزولوشن 2 عامل مهم تو داشتن تصویر شفاف و عالی است.
این پاناسونیکی که شما ازش دفاع می کنی متاسفانه نه کنتراست بالایی داره (1:10000) و نه رزولوشن Full HD و نه اینکه ساخت ژاپن است (فقط یک سری از Plasma های پاناسونیک ساخت ژاپن است).
دوست عزیز : کنتراست اعلامی برای ال سی دی ها از هر برندی که باشند داینامیک است چون هیچ ال سی دی توانایی نمایش کامل رنگ مشکی را ندارد . اما کنتراست نمایشگرهای پلاسما کاملا حقیقی و واقعی است .
respond time نمایشگرهای پلاسما حدود 2 ms است که ایده ال برای صحنه های اکشن و بازیست . در مورد نمایشگرهای موجود در بازار محصولات غیر ژاپنی همیشه در اعلام ویژگیهایشان بسیار غلو میکنند و به نظر من خرید کالایی نظیر سونی و یا پاناسونیک هر چند مونتاژ شده در چین باشند به کالای کره ای ارجهیت دارد .
من نظرم روی R81 هست.آی ملت !!! یکی به ما بگه با 1 تومن 32 اینچ چی میتونم بگیرم .
آی ملت !!! یکی به ما بگه با 1 تومن 32 اینچ چی میتونم بگیرم .
واقعا یکی هستن! آخه مثلا تو LCD های سونی؛ Bravia یا اون تکنولوژی تصویرش رو مالزی زده؟! معلومه که نه! قطعات اصلی مثل پنل تلویزیون همه ساخت خود ژاپنه؛ فقط میدن به کشورهایی مثل چین یا مالزی assemble کنن. چون نیروی کار تو این کشورها ارزونتر درمیاد.
همین Xbox 360 ؛ حتی مایکروسافت با اینکه میتونه حداقل Xbox های آمریکا رو خودش تولید کنه, باز میده به چین!
اگه این نظر رو داری که وسیله الکترونیکی غیر ژاپنی به درد نمیخوره؛ پس الان دیگه 90% همه لوازمConsumer Electronic بیخودن!
بله شما درست میگی من اشتباه کردم! تو سایز های مشابه LCD از پلاسما گرونتره؛ اما چون پلاسما بیشتر تو سایزهای بالا تر درنظرگرفته میشه؛ گرونتر به نظر میاد...
عزیزم اگر کمی بزاری روش میتونی یه R81 سامسونگ بگیری
من اینو بهت پیشنهاد میکنم
موفق باشی