تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان با بودجه 1 تومن چی پیشنهاد میکنین (32 اینچ ) ؟ ( لطفا یه چیزی بگین که بشه مثل ادم توش یه فوتبال دید اخه بعضی مدل هایی که من تو جمهوری دیدم بازی کنا رو تار نشون میداد:laughing: با اینکه ری اسپاندش 8 میلی بود !!!:eek:)

سلام
به غیر از سامسونگ همشون توی ریسپانش تایم تعطیلن:دی تا به چشم هم کسی نبینه باور نمیکنه:دی
ببین یه Samsung R81 یا R88 بخر...32 اینچش باید 1 یا 1200 اینا باشه...بیشتر نیست...اگر بتونی قبل عید بخری یه سینما خانواده هم احتمالا کادو گرفتی:دی
S88 هم هست...از R88 ارزونتره...زیاد فرقی ندارن...ولی اکه بودجه بود R رو بگیر...

سامسونگ كيفيت تصويرش خوبه ولي كيفيت صداي خوبي نداره bass خيلي بدي داره
صداي تبل پاره ميده . و يك ضعف ديگه هم اينه كه pip ( تصوير در تصوير ) فقط تو حالت
component و hdmi فعال است و تو حالت AV غير فعاله . ولي خداييش تصوير توپي داره.

سلام دوست عزیز

اینا که شما فرمودید چه ربطی به پست من داشت که نقل قول کردید؟:confused:

راستی تشکر ها چی شدن؟ بازیکده خدابیامرز هم آخرای عمرش تشکر رو برداشته

بود و یه توجیه هایی هم داشت که یادم نیست؟( البته ربطی به موضوع نداشتا)

منظور من از سری LCD های سامسونگ با کنتراست 500000:1 همون مدل هایی بود که در آمریکا تولید شده با قیمتهای معقولی که در پست قبل گذاشتم. برای همین پست شما رو نقل قول کردم. ;)
مدل 70 اینچی F99 که شما عنوان کردید قیمتش در تهران 43 میلیون تومان هست نه 65 میلیون تومان .

سلام
به غیر از سامسونگ همشون توی ریسپانش تایم تعطیلن:دی تا به چشم هم کسی نبینه باور نمیکنه:دی
ببین یه Samsung R81 یا R88 بخر...32 اینچش باید 1 یا 1200 اینا باشه...بیشتر نیست...اگر بتونی قبل عید بخری یه سینما خانواده هم احتمالا کادو گرفتی:دی
S88 هم هست...از R88 ارزونتره...زیاد فرقی ندارن...ولی اکه بودجه بود R رو بگیر...

در اين که r81 انتخاب خوبيه شکی نيست ، چون هم قيمت مناسبی داره و هم ويژگی های منحصر به فردی از جمله اين که میتونيد حتی تيره ترين قسمتهای تصاوير رو با شفافيت و وضوح تصاوير سه بعدی 3d ببينيد ولی تنها ایرادی که داره تنظيم ضرب اهنگ حرکت تصوير که در صورت فعال نبودن movie plus تصوير از شفافيت و درخشندگيش کم میشه حتی گاهی اوقات با وجود فعال بودن movie plus در کناره های تصوير پرشهايی به چشم مياد.
همونطور که دوستمون در پست بعد از شمام اشاره کرد از نظر کيفيت صدايی هم در حد ايده ال قرار نداره و ويژگيهايی که بخواد از نظر صدا از ديگر lcd ها متمايز بکنه اصلاً نداره.
در کل lcd بسيار خوبی هست چون ويژگيهای بسيار خوبی داره که دوستان فکر کنم بهش اشاره کردن ولی ديدم کسی از نقاط ضعفش چيزی نگفته بود گفتم که بگم بدونيد.

محمد رضا جون مرسی بابت راهنمایی ( ولی خودمونیم ها الان مثلا من میخوام از تو تشکر کنم باید یه پست بدم اگه تشکر هم نکنم خب زشته :دی)

r88 رو امروز گرفتم قرار فردا بیان نصب کنن خیر سرشون :دی بنظر منم برای رنج قیمت 1 تومن همین بهترین انتخاب هست البته یک و نود هست :cheesygri فکر کنم تا اواخر فروردین این طرح باشه که هدیه هم بدن البته DVD Player ش زیاد مال نیست ولی خوب مجانی هست :دی

تا به چشم هم کسی نبینه باور نمیکنه :دی

واقعا همینه !! من نمایندگی سونی رفتم فقط داشتم یه ساعت براویا روی نگاه میکردم از زوایای مختلف ولی مثلا وقتی فوتبال نشون میداد اونم نه از دوربین های نزدیک از همون دوربین استاندارد با فریم معمولی واقعا ری اسپاند هیچ فرقی با سامسونگ نمی کرد فقط کیفیت رنگش یه مقداری بیشتر بود که خب با وجود فاصله 600 تومنی با ار 88 قابل توجیه هست .

آقا ما 1700 داريم ، چي پيشنهاد ميكنيد:biggrin1:

Samsung S88 40 یا
Samsung R88 40
قیمتش فکر کنم همین حدودا باشه...
همونطور که دوستمون در پست بعد از شمام اشاره کرد از نظر کيفيت صدايی هم در حد ايده ال قرار نداره و ويژگيهايی که بخواد از نظر صدا از ديگر lcd ها متمايز بکنه اصلاً نداره.

صدای سامسونگ ها بد هم نیست...البته معمولا کسی که LCD میگیره یه Home theater هم میخره...حالا در کل من بدی ندیدم از صداش:دی
محمد رضا جون مرسی بابت راهنمایی ( ولی خودمونیم ها الان مثلا من میخوام از تو تشکر کنم باید یه پست بدم اگه تشکر هم نکنم خب زشته :biggrin1:)

r88 رو امروز گرفتم قرار فردا بیان نصب کنن خیر سرشون :biggrin1: بنظر منم برای رنج قیمت 1 تومن همین بهترین انتخاب هست البته یک و نود هست :cheesygri فکر کنم تا اواخر فروردین این طرح باشه که هدیه هم بدن البته DVD Player ش زیاد مال نیست ولی خوب مجانی هست :biggrin1:

نقل قول:
تا به چشم هم کسی نبینه باور نمیکنه :biggrin1:
واقعا همینه !! من نمایندگی سونی رفتم فقط داشتم یه ساعت براویا روی نگاه میکردم از زوایای مختلف ولی مثلا وقتی فوتبال نشون میداد اونم نه از دوربین های نزدیک از همون دوربین استاندارد با فریم معمولی واقعا ری اسپاند هیچ فرقی با سامسونگ نمی کرد فقط کیفیت رنگش یه مقداری بیشتر بود که خب با وجود فاصله 600 تومنی با ار 88 قابل توجیه هست .

خواهش میکنم:دی مبارک باشه.
ببین بذار تلویزیونت بیاد یکم باهاش ور میری میبینی چقدر رنگ هاش زندست:دی حتی اگه بازم بودجه ی سونی رو داشتی من سامسونگ رو پیشنهاد میدادم:دی چون بهتره به نظرم:-"

سلام بچه ها من lcd 32 R88 گرفتم اما متاسفانه امشب داشتم بازی می کردم با 360 وسط بازی تصویر رفت بعد فکر کردم مشکل ماله 360 هست کابل اتصال به tv 360 رو قطع کردم دیدم نه درست نمی شه بعد tv رو از برق کشیدم چون نه با کنترل خاموش می شد نه با کلیدای رویه lcd مجبور شدم اینکارو بکنم حالا چراغه قرمز گوشه lcd که ماله پاور هست روشن می شه اما کلیدای رویه lcd از کار افتادن و فقط با کنتزل می شه کاری کرد که چراغه قرمز خاموش شه و با جایی برسه که قراره چراغ آبی روشن شه که نمی شه و همون جا گیر می کنه و نه صفحه می یاد نه چراغه آبی روشن می شه در ضمن من خیلی کم ازش کار می کشم شاید 2 روزی نیم ساعت تا 1 ساعت اما به برق وصل بوده اما خاموش بوده در ضن به محافظ وصله که 360 و کامپیوتر هم به اون وصله در ضمن پشت 360 هم به طرف lcd هست و فن هم داره یعنی گرما رو میده به طرف lcd به نظر شما مشکل از کجاست!!!!

دوستان میخواستم بدونم این تلویزیون های (X-Vision) که32 اینچ هستن و قیمتشون 700 تا 800 هزار تومانیه چطور تلوزیونی هستن و دلیل این ارزونی اینها نسبت به بقیه چی هست؟؟؟و ایا این تلویزیون ها میتونن کیفیت عالی بازی های ایکس باکس رو نشون بدن یا نه!!!
ممنون میشم یه نفر یه توضیحی بده در این مورد.

تا جایی که من میدونم اینا مثل اینکه تو ایران اسمبل میشن و کیفیت پانلشون هم اصلا در حد اندازه سامسونگ یا بقیه برند ها نیست . اگه وقت داری برو جمهوری خودت نگاه کن متوجه میشی اگر هم دقت کنی میبینی توی نمایندگی هایی که این مدل توشه اونا رو توی کم نورترین جای مغازه گذاشتن یا کلا نور مغازشون رو کم کردن تا تصویر به چشم بیاد در صورتی که مثلا اگه روز بری همون مغازه اصلا کیفیت شب رو نمی بینی !! بنظر من صبر کن پولت بیشتر شه و یه برند دیگه رو بخر ولی الجی نخر چون مدلهایی که توی ایران هست زیاد جالب نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or