ایول بودجه:biggrin1:
فقط سونی: اگه 40 اینچ خواستی KLV-40X350 رو بگیر-- 46 اینچ KLV-46X350 و 52 اینچ KLV-52X350 رو بگیر شک نکن.
همینقدر بگم که فول HD - با پانل 10 بیت و حرکت فریم 100Hz و با رزولوشن 2 مگا پیکسل.
(التماس هدشات)
سامسونگ یا پاناسونیک چطور ؟
سامسونگ یا پاناسونیک چطور ؟
با بودجه 3 میلیون تومن چه برندی رو پیشنهاد میکنید !؟ اصلا قیمت مهم نیست ؟! مشخصات فنی هم لطف کنید .
اگه بتونی بودجه ات را به 3.400.000 برسونی سامسونگ 46 اینچ سری F88 که آخرین محصول سامسونگ هست رو بگیر و که رو دست این LCD هنوز تولید نشده.
به نظر من پاناسونیک های موجود در ایران چون Full HD نیستند و دارای رزولوشن 1376X768 (یک مگاپیکسل) و کنتراست 1:10000 هستند به درد نمی خوردند و LCD های سونی هم چون گرون هستند و ماکسیمم کنتراستشون 1:15000 هست انتخاب خوبی نیست.
برخی از ویژگی ها :
1- کنتراست 1:25000
2- رزولوشن تصویر 1920X1080P Full HD دو مگاپیکسل
3- ورودی USB
4- سیستم PIP
5- زاویه دید 178درجه
6- تکنولوژی پردازش تصویر DNIE تصویر فوق پیشرفته دیجیتالی
7- سه ورودی HDMI
8- زمان پاسخ گویی به تصویر 6ms
9- حرکت فریم 100Hz
عزیز به کنتراست نیست.
یه جنس کره ای رو با اجناس ژاپنی مقایسه نکن.پاناسونیک از همه این ها قدمتش توی TV بیشتره و کیفیت کاریش هم خیلی بالاست.
پاناسونیک شاید شاخ نباشه کنتراستش اما فوق العاده کیفیت تصویرش بهتر از سامسونگ هست.این رو خودم به چشم دیدم.
اگه بتونی بودجه ات را به 3.400.000 برسونی سامسونگ 46 اینچ سری F88 که آخرین محصول سامسونگ هست رو بگیر و که رو دست این LCD هنوز تولید نشده.
به نظر من پاناسونیک های موجود در ایران چون Full HD نیستند و دارای رزولوشن 1376X768 (یک مگاپیکسل) و کنتراست 1:10000 هستند به درد نمی خوردند و LCD های سونی هم چون گرون هستند و ماکسیمم کنتراستشون 1:15000 هست انتخاب خوبی نیست.
برخی از ویژگی ها :
1- کنتراست 1:25000
2- رزولوشن تصویر 1920X1080P Full HD دو مگاپیکسل
3- ورودی USB
4- سیستم PIP
5- زاویه دید 178درجه
6- تکنولوژی پردازش تصویر DNIE تصویر فوق پیشرفته دیجیتالی
7- سه ورودی HDMI
8- زمان پاسخ گویی به تصویر 6ms
9- حرکت فریم 100Hz
عزیز جان شما چرا نشستی برات بگردن لینک بگذارن ؟:confused:
یه سرچ بزن تو نت همه چی هست .
اگر هم وقت داری یه سری برو جمهوری هم از نزدیک میبینی و هم
راحت انتخاب میکنی
هر کسی یه سلیقه ای داره
یکسری از details های رقیب این تلوزیون با مارک Sony بزارید خوب میشه . میخام سونی با سامسونگ رو مقایسه کنم !
دوست من برای من فرق نمیکنه که کی چه مدل یا مارکی رو میگیره
فقط بهتره اینو بدونی که تکنولوپی LCD ابدا سامسونگ هست و تا
الان چه تو کیفیت و چه قیمت (نسبت به مدل های مشابه) از همه جلوتره
انشااله که منبع نخوای
ممنون دوست عزیز , رقیب این مدل در TV های Sony چیه ؟ کلا هرکی این دوتا TV رو مقایسه کرده بگه ؟!
SONY X350 series که قیمتش از سری F88 سامسونگ حدود 1.5 تا 2 میلیون تومان گرونتره.
یعنی چی که به کنتراست نیست ؟؟ :laughing: یعنی شما فکر می کنی که تصویر ایده آل رو فقط نام کمپانی و کشور سازنده برات به وجود می آره که این حرفو می زنی ؟عزیز به کنتراست نیست.
یه جنس کره ای رو با اجناس ژاپنی مقایسه نکن.پاناسونیک از همه این ها قدمتش توی TV بیشتره و کیفیت کاریش هم خیلی بالاست.
پاناسونیک شاید شاخ نباشه کنتراستش اما فوق العاده کیفیت تصویرش بهتر از سامسونگ هست.این رو خودم به چشم دیدم.
1.5 میلیون تومن ارزش کیفیت تصویر سونی رو داره ؟؟:confused: