Death Proxy
مدیر انجمن
جریان این sed که توشیبا می خواد رو کنه چیه.یه جا خوندم نوشته بود lcd رو از رده خارج می کنه .به نظر شما صبر کنم تا sed بیاد.یا lcd بگیرم؟
salam man ali hastam
man babam ro majbor kardam ye hd tv 42 jvc bejire shod ba 30nema khanegi 4 melyon
keyfiyatesh topeeeeeee
man felan ps2 ro vasl kardam behesh ta 2 mahe dege ye xbox 360 migiram behesh vasl mikonam
ye psp ham mikham begiram
:cheesygri
بالاخره بعد از مدتها تلاش تونستم يه hdtv بگيرم.سوالي كه دارم اينه كه اگه من كنسول رو با كابل hdmi به hdtv وصل كنم بهتره يا با كابل كامپوننت.اخه hdtv م اخرين ساپورتش 1080iهست.ولي 2 تا پورت hdmi داره وكنسولم هم اليت هستش.بعد اگه كيفيت رو از داخل ستينگ 360 بزارم رو 1080p در حالي كه tv من1080iاخرين حد ساپورتش هست ،چه اتفاقي ميوفته.يكي ميگفت صفحه سياه ميشه ونميشه ديگه تنظيمات رو درست كرد مگر اينكه وصلش كني به يه ال سي دي فول اچ دي.ايا حرفش درسته؟آقا اين كاليبره كردن تصوير رو يكي به ما ياد ميده تا از نهايت كيفيت تصوير استفاده كنيم.ولي من حالا كه hdlcd tv خريدم تازه فهميدم گرافيك بازيهاي 360 چقدر بالا بوده ومن خبر نداشتم.و چقدر اشتباه كردم كه پارسال نخريدمش. و در اخر ميخواستم از اشكان جان و اقا پيام،امير جان و كسرا جان وهمه كسايي كه منو راهنمايي كردن كمال تشكر رو بكنم
ممنونم از همتون.
كسي نميدونه؟سلام به اساتيد
تو سايت ماديران چشمم به x-visionخورد كه امكاناتش به نظرم خوب بود قيمتش هم 748000تومن 32 اينچش بود.به نظر شما براي 360 اين مناسبه يا يه مانيتور lcd بگيرم.
البته پولم تا همين حدود ميخوام براش بدم.
در ضمن اگر 26 اينچ سامسونگ هم با اين پول بشه بگيرم به نظرتون اين بهتره يا ايكس ويژن؟
بعضي خصوصيات ايكس ويژن:
اچ دي ام آي
720پي 1080 آي
سلام به اساتيد
تو سايت ماديران چشمم به x-visionخورد كه امكاناتش به نظرم خوب بود قيمتش هم 748000تومن 32 اينچش بود.به نظر شما براي 360 اين مناسبه يا يه مانيتور lcd بگيرم.
البته پولم تا همين حدود ميخوام براش بدم.
در ضمن اگر 26 اينچ سامسونگ هم با اين پول بشه بگيرم به نظرتون اين بهتره يا ايكس ويژن؟
بعضي خصوصيات ايكس ويژن:
اچ دي ام آي
720پي 1080 آي